Kmean Luy Kmean Propun
Last edited by sreymomrith on 7th September 2014, 8:16 pm; edited 1 time in total
Last edited by sreymomrith on 7th September 2014, 8:16 pm; edited 1 time in total
Y0oH0o!! wrote:
mean neak na krov pee pa'poun derm nov *LK ning Mahk Vea mommy bos Lil khoch call ror money tinh SeaFood'$, a'lov ning h0o ror teh Luy tov nhae Srey sa arth kor 0t mean daeh, der nhaeh ja'peak Srey sa arth....
hahaha a'lov Dai Ku oui h0o borrow 1$ mer, yor tov payback srey sa arth ja'peak nhae ngai mun 0t mean money,...sreymomrith wrote:Y0oH0o!! wrote:
mean neak na krov pee pa'poun derm nov *LK ning Mahk Vea mommy bos Lil khoch call ror money tinh SeaFood'$, a'lov ning h0o ror teh Luy tov nhae Srey sa arth kor 0t mean daeh, der nhaeh ja'peak Srey sa arth....
mor pi mean derm mean jong jreun pek ban ot luy
has!...hah!..jos ber h0o 0t Luy min oui nhae ja'peak,..lolzz 0t oui phey mech klach 0t Luy payback, srey sa arth jab kat ey!...ey!..vee'vor thorm heuy.... :pka:sreymomrith wrote:yiiiiii der nhae ja peak ke ta peas messsss ke hean ouy ja peak heuy kom phey min ey te
Y0oH0o!! wrote:has!...hah!..jos ber h0o 0t Luy min oui nhae ja'peak,..lolzz 0t oui phey mech klach 0t Luy payback, srey sa arth jab kat ey!...ey!..vee'vor thorm heuy....sreymomrith wrote:yiiiiii der nhae ja peak ke ta peas messsss ke hean ouy ja peak heuy kom phey min ey te
hahaha kae kat thlai ja'peak ning na... :bball:sreymomrith wrote:Y0oH0o!! wrote:has!...hah!..jos ber h0o 0t Luy min oui nhae ja'peak,..lolzz 0t oui phey mech klach 0t Luy payback, srey sa arth jab kat ey!...ey!..vee'vor thorm heuy....sreymomrith wrote:yiiiiii der nhae ja peak ke ta peas messsss ke hean ouy ja peak heuy kom phey min ey te
Lolzzzz mean ey ouy ke kat brab mer
lolzzz Dai Ku kom sur pa'jeak paek mer,...jab kat la'bos khoch bos jorl,... :pka:sreymomrith wrote:Jos tha klach ke jab kat ey ey sa ey ke ey ey?
Y0oH0o!! wrote:lolzzz Dai Ku kom sur pa'jeak paek mer,...jab kat la'bos khoch bos jorl,...sreymomrith wrote:Jos tha klach ke jab kat ey ey sa ey ke ey ey?
Y0oH0o!! wrote: lolzzzz m'neak ning pro'hael jea berk harng louk Chhor'Teav heuy Dai Ku, jos mech kor min brab thah mean mouy nov *LK...
hahaha Dai Ku kom plech brab address phorng 0k klach ror 0t khernh h0o ning kuy jarm nov mort tvea *LK... :pka:sreymomrith wrote:Y0oH0o!! wrote: lolzzzz m'neak ning pro'hael jea berk harng louk Chhor'Teav heuy Dai Ku, jos mech kor min brab thah mean mouy nov *LK...
yes jam pel na kyom chat with her mdorng teat kyom brab ouy her mok LK chop.... ma neak khoch nov LK
Y0oH0o!! wrote:hahaha Dai Ku kom plech brab address phorng 0k klach ror 0t khernh h0o ning kuy jarm nov mort tvea *LK...sreymomrith wrote:Y0oH0o!! wrote: lolzzzz m'neak ning pro'hael jea berk harng louk Chhor'Teav heuy Dai Ku, jos mech kor min brab thah mean mouy nov *LK...
yes jam pel na kyom chat with her mdorng teat kyom brab ouy her mok LK chop.... ma neak khoch nov LK
Y0oH0o!! wrote: Ning!...Ning!..h0o ror ta detail talker ter, jab ja'bach ja mos yum pi bark mommy loung 0t ton lov ning!...
barn yum doch baby ning pirous sdap, but m'nous thorm yum pi bak sdap nass dol pael ning Dai Ku kom plech jouy loung phorng 0k,..sreymomrith wrote:Y0oH0o!! wrote: Ning!...Ning!..h0o ror ta detail talker ter, jab ja'bach ja mos yum pi bark mommy loung 0t ton lov ning!...
yeay yum merl tae baby messssssssss
Y0oH0o!! wrote:barn yum doch baby ning pirous sdap, but m'nous thorm yum pi bak sdap nass dol pael ning Dai Ku kom plech jouy loung phorng 0k,..sreymomrith wrote:Y0oH0o!! wrote: Ning!...Ning!..h0o ror ta detail talker ter, jab ja'bach ja mos yum pi bark mommy loung 0t ton lov ning!...
yeay yum merl tae baby messssssssss
Y0oH0o!! wrote: Ning! Dai Ku kom kit yu paek, chhap nhom mork oui leun tech h0o kjil kuy jarm nas, pa'nhab tov nhae srey sa arth...kom oui ke tam mork teah Luy nhae ja'peak dol *LK..
Eh!...heh!..f0r the 0ne n' khoch alway got nhae ja'peak n' Discount...prous ey srey sa arth dirng thah 0t mean Luy'$,..sreymomrith wrote:Y0oH0o!! wrote: Ning! Dai Ku kom kit yu paek, chhap nhom mork oui leun tech h0o kjil kuy jarm nas, pa'nhab tov nhae srey sa arth...kom oui ke tam mork teah Luy nhae ja'peak dol *LK..
tov nhae teat tov ke ot charge te good customer free or discount
0t te Dai Ku...mun ning srey sa arth oui nhae ja'peak ke check merl Credit score bos h0o ter,..khernh (0o0) terb ke oui ja'peak,..sreymomrith wrote:ot mean luy heuy nhae ban teat pises nasssssss
Y0oH0o!! wrote:0t te Dai Ku...mun ning srey sa arth oui nhae ja'peak ke check merl Credit score bos h0o ter,..khernh (0o0) terb ke oui ja'peak,..sreymomrith wrote:ot mean luy heuy nhae ban teat pises nasssssss
jos ber ke skorl muk khoch heuy, nhae free, Discount and ja'peak ta la'hoat ning, Dai Ku kom tveur mort leu paek.. Meh pa'Poun kuy joch laek nov page (1) leu call mork ror Luy'$ teat lov heuy... :bball:sreymomrith wrote:Y0oH0o!! wrote:0t te Dai Ku...mun ning srey sa arth oui nhae ja'peak ke check merl Credit score bos h0o ter,..khernh (0o0) terb ke oui ja'peak,..sreymomrith wrote:ot mean luy heuy nhae ban teat pises nasssssss
nirng ban tha ke ouy nhae rohot mok ot luy kor min tha ey good super nhae
N0 0t chhop te, jam 0s khoch sin ban chhop,....sreymomrith wrote:Jes klach mae papun dae ber klach chhop khoch pleam..........
Y0oH0o!! wrote:N0 0t chhop te, jam 0s khoch sin ban chhop,....sreymomrith wrote:Jes klach mae papun dae ber klach chhop khoch pleam..........
hahaha kom dach me'ta paek mer, oui h0o nov krov pteas mech te,..kronh teh khoch tech touch sos ning!... :bball:sreymomrith wrote:Y0oH0o!! wrote:N0 0t chhop te, jam 0s khoch sin ban chhop,....sreymomrith wrote:Jes klach mae papun dae ber klach chhop khoch pleam..........
OK jirng khoch tor teat tov heuy nov krov pteas jos
Similar topics