Sman khos 44939

Join the forum, it's quick and easy

Sman khos 44939
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

» General » Jokes » Sman khos

Sman khos

+2
Ani Chnass
LK_Lover
6 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Sman khos Empty Sman khos 10th April 2010, 7:53 am

LK_Lover

LK_Lover
LK Member
LK Member

mean strey mnak kort taeng tae york dong vay tov tvay nak ta jear reang rorl thngai sel..mean thngai 1 pel dael kort york dong vay tov tvay nak ta kort kor ban york koun bross kort dael mean a yok terb tae ban 2 chnam tov jear 1 kort .pel dael kort neng koun kort tov dol mok khtorm nak ta srab tae kort khernh nak ta krork chhor lerng men ong ku doch pel dael kort mork mnak eng .strey nos kor ban ket khnong jet tha ( nak ta nis ngerb chhor jeng pro hael jear ko rob koun bross anh hery ) . strey nos ket hery kor sab bay jet nas prous kort ket tha koun bross kort pet jear mean bon hery ber som bey nak ta kor ngerb chhor ko rob ke dae .hery kort kor ket teat tha ( koun bross anh thom lerng pra kot jear tver ka thom men khan ).loos dol koun bross kort thom pinh vey srab tae klay tov jear jor louch ey van ke tinh .strey nos mean jet kheng neng nak ta klang nas kor der som dao tov khtorm nak ta hery sraek sour tov nak ta tha ( nae lok nak ta haet ey ban jear kal dael knhom norm koun bross knhom kal pi vear nov pi toch mork sen nak ta eng haet ey ban jear nak ta eng ngerb chhor ko rob vear jeng ???) nak ta kor torb vinh tha ( te kal nos yerng men man ngerb chhor ko rob koun nak te kir yerng ngerb chhor derm bey pak sbaek jerng yerng te prous klach koun bross nak louch neng na ) strey nos kor niyeay teat tha ( jos mich kor nak ta eng men brab knhom pi mon ory deng phorng ) nak ta torb vinh ( jos nak mean sour yerng ae na .hahahahaha ) strey nous hous jet dory kloun sman khos kor der tov ptas vinh tang ors song khem !!!!
Sman khos 541875

2Sman khos Empty Re: Sman khos 10th April 2010, 9:40 am

Ani Chnass

Ani Chnass
LK VIP
LK VIP

Sman khos 346235 Sman khos 916932 Sman khos 916932 Sman khos 916932 Sman khos 916932 Sman khos 916932 Sman khos 916932 la or merl nas bro sis read ruch serch jong jok pous hahahahahaa very goooooooooooooooooooooooooooooooood thanks nas bro Sman khos 604400

http://www.khmercity.net/profile/Ani

3Sman khos Empty Re: Sman khos 10th April 2010, 10:30 am

LK_Lover

LK_Lover
LK Member
LK Member

Ani Chnass wrote:Sman khos 346235 Sman khos 916932 Sman khos 916932 Sman khos 916932 Sman khos 916932 Sman khos 916932 Sman khos 916932 la or merl nas bro sis read ruch serch jong jok pous hahahahahaa very goooooooooooooooooooooooooooooooood thanks nas bro Sman khos 604400
bro khernh sis sab bay jet jeng bro kor sab bay jet dae Sman khos Dancing

4Sman khos Empty Re: Sman khos 10th April 2010, 10:57 am

Ani Chnass

Ani Chnass
LK VIP
LK VIP

Poem Style wrote:
Ani Chnass wrote:Sman khos 346235 Sman khos 916932 Sman khos 916932 Sman khos 916932 Sman khos 916932 Sman khos 916932 Sman khos 916932 la or merl nas bro sis read ruch serch jong jok pous hahahahahaa very goooooooooooooooooooooooooooooooood thanks nas bro Sman khos 604400
bro ot derl ni yeay reung kom plaeng nis oy sis sdab sos os som nerch nas ter sis chngol tha mech ban nak ta nus jes ni yeay Sman khos 56213

5Sman khos Empty Re: Sman khos 11th April 2010, 6:12 am

LK_Lover

LK_Lover
LK Member
LK Member

Ani Chnass wrote:
Poem Style wrote:
bro ot derl ni yeay reung kom plaeng nis oy sis sdab sos os som nerch nas ter sis chngol tha mech ban nak ta nus jes ni yeay Sman khos 56213
rerng kom plaeng kom tha nak ta jes niyeay sis som bey tae vatho avey kor jes niyeay dae ory tae nak ni pon ory jes hahaha

6Sman khos Empty Re: Sman khos 12th April 2010, 3:58 am

Ani Chnass

Ani Chnass
LK VIP
LK VIP

Poem Style wrote:
Ani Chnass wrote:
Poem Style wrote:
rerng kom plaeng kom tha nak ta jes niyeay sis som bey tae vatho avey kor jes niyeay dae ory tae nak ni pon ory jes hahaha
awwww trov men nor hahahahahaa bro jes nirk khenh sis kat tam bro hey merl tov ban sis chlart jeng nus lolzzzzzzz

7Sman khos Empty Re: Sman khos 12th April 2010, 4:44 am

SreySros85

SreySros85
LK Member
LK Member

Sman khos 541875 Sman khos 541875

8Sman khos Empty Re: Sman khos 12th April 2010, 4:55 am

Lovekhmer2009

Lovekhmer2009
LK VIP
LK VIP

thx for sharing jahhhhhhhhhh srey nos mok doch chompey luak srar bas jerng jeng merl tov haaaaahahaaahahahhaaa

9Sman khos Empty Re: Sman khos 12th April 2010, 5:35 am

LK_Lover

LK_Lover
LK Member
LK Member

Ani Chnass wrote:
Poem Style wrote:
Ani Chnass wrote:
Poem Style wrote:
awwww trov men nor hahahahahaa bro jes nirk khenh sis kat tam bro hey merl tov ban sis chlart jeng nus lolzzzzzzz
hehehehe sis ro bors bro tov hery rerng ey men chlart kert nor ..

10Sman khos Empty Re: Sman khos 12th April 2010, 5:44 am

natasa

natasa
LK VIP
LK VIP

Poem Style wrote:mean strey mnak kort taeng tae york dong vay tov tvay nak ta jear reang rorl thngai sel..mean thngai 1 pel dael kort york dong vay tov tvay nak ta kort kor ban york koun bross kort dael mean a yok terb tae ban 2 chnam tov jear 1 kort .pel dael kort neng koun kort tov dol mok khtorm nak ta srab tae kort khernh nak ta krork chhor lerng men ong ku doch pel dael kort mork mnak eng .strey nos kor ban ket khnong jet tha ( nak ta nis ngerb chhor jeng pro hael jear ko rob koun bross anh hery ) . strey nos ket hery kor sab bay jet nas prous kort ket tha koun bross kort pet jear mean bon hery ber som bey nak ta kor ngerb chhor ko rob ke dae .hery kort kor ket teat tha ( koun bross anh thom lerng pra kot jear tver ka thom men khan ).loos dol koun bross kort thom pinh vey srab tae klay tov jear jor louch ey van ke tinh .strey nos mean jet kheng neng nak ta klang nas kor der som dao tov khtorm nak ta hery sraek sour tov nak ta tha ( nae lok nak ta haet ey ban jear kal dael knhom norm koun bross knhom kal pi vear nov pi toch mork sen nak ta eng haet ey ban jear nak ta eng ngerb chhor ko rob vear jeng ???) nak ta kor torb vinh tha ( te kal nos yerng men man ngerb chhor ko rob koun nak te kir yerng ngerb chhor derm bey pak sbaek jerng yerng te prous klach koun bross nak louch neng na ) strey nos kor niyeay teat tha ( jos mich kor nak ta eng men brab knhom pi mon ory deng phorng ) nak ta torb vinh ( jos nak mean sour yerng ae na .hahahahaha ) strey nous hous jet dory kloun sman khos kor der tov ptas vinh tang ors song khem !!!!
Sman khos 541875

seuch seuch seuch merl nhom serch seuch seuch seuch

11Sman khos Empty Re: Sman khos 12th April 2010, 7:31 am

Ani Chnass

Ani Chnass
LK VIP
LK VIP

pel sor ser tha khlun erng chlart ot ey te dol lir sor ser tha sis chlart jeng shy dol hey nis Sman khos Icon_redface Sman khos Icon_razz

12Sman khos Empty Re: Sman khos 12th April 2010, 7:59 pm

Krovann

Krovann
LK Member
LK Member

Sman khos Lol Sman khos Lol good one PS, orkun for the laugh Sman khos Icon_biggrin

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]

» General » Jokes » Sman khos