hahahahahahahaahahahahahahaa som serch muy sen mun neng jenh som nour som nour sour tha man lan muy dek bon lae hey lan muy tet dek sach ter sat chhkae muy nus rot tam lan muy na ?
Join the forum, it's quick and easy
Go to page : 1, 2, 3
XtesanX wrote:Lolz ning kir nov ler lan .Lolz
hahahahaahahahaha oy jok pous nas bork bong domrey ban sa bai jet nasKounDomreY wrote:hahahaha fast bos ke norrrrr...... ah mun ot toin bat kdav phong dak ma somnou teat heuy.....
Somnou nis ke ot oy chleuy te na oun niiiiiii lolzzzzzz
tesan chleuy neng ke tov kraeng lor trov ban rung vorn thom naXtesanX wrote:Lolz ning kir nov ler lan .Lolz
Ani Chnass wrote:hahahahaahahahaha oy jok pous nas bork bong domrey ban sa bai jet nasKounDomreY wrote:hahahaha fast bos ke norrrrr...... ah mun ot toin bat kdav phong dak ma somnou teat heuy.....
hahahahaahahhhhaha oy jok pous slab min khan te ber berb berb nis rol thngai nus domrey mean ey kor oy klach tov ber oy jorn pong morn muy min neng berk phong ?KounDomreY wrote:Ani Chnass wrote:hahahahaahahahaha oy jok pous nas bork bong domrey ban sa bai jet nasKounDomreY wrote:hahahaha fast bos ke norrrrr...... ah mun ot toin bat kdav phong dak ma somnou teat heuy.....
Boak bong ruch dae hor oun????? domrey na pov..... tich tha douch jek jean jos lolzzzzzz
Ani Chnass wrote:hahahahaahahhhhaha oy jok pous slab min khan te ber berb berb nis rol thngai nus domrey mean ey kor oy klach tov ber oy jorn pong morn muy min neng berk phong ?KounDomreY wrote:Ani Chnass wrote:hahahahaahahahaha oy jok pous nas bork bong domrey ban sa bai jet nasKounDomreY wrote:hahahaha fast bos ke norrrrr...... ah mun ot toin bat kdav phong dak ma somnou teat heuy.....
Boak bong ruch dae hor oun????? domrey na pov..... tich tha douch jek jean jos lolzzzzzz
trov hey a bong rot tam lan dek bon lae prous ey khlun vea jea sach hey nov kvas ter bon lae pon nos chleuy ban trov nas nis rong vorn sa art ot a bong ?Lovekhmer2009 wrote:tov tarm larn derk bonlae
pruas mean bonlae srab hery nov kvas sach jen barn chkae rot tarm larn bonlae hahhhahaah
ok jorn ey kor jorn tov ter kom jorn oun ey na prous ey oun nov khmeng ot torn bat jong sa bai phongKounDomreY wrote:Ani Chnass wrote:hahahahaahahhhhaha oy jok pous slab min khan te ber berb berb nis rol thngai nus domrey mean ey kor oy klach tov ber oy jorn pong morn muy min neng berk phong ?KounDomreY wrote:Ani Chnass wrote:hahahahaahahahaha oy jok pous nas bork bong domrey ban sa bai jet nasKounDomreY wrote:hahahaha fast bos ke norrrrr...... ah mun ot toin bat kdav phong dak ma somnou teat heuy.....
Jeung bong min tuk join pong moin te tuk join ey pseng vinh :P
Ani Chnass wrote:trov hey a bong rot tam lan dek bon lae prous ey khlun vea jea sach hey nov kvas ter bon lae pon nos chleuy ban trov nas nis rong vorn sa art ot a bong ?Lovekhmer2009 wrote:tov tarm larn derk bonlae
pruas mean bonlae srab hery nov kvas sach jen barn chkae rot tarm larn bonlae hahhhahaah
Ani Chnass wrote:ok jorn ey kor jorn tov ter kom jorn oun ey na prous ey oun nov khmeng ot torn bat jong sa bai phongKounDomreY wrote:Ani Chnass wrote:hahahahaahahhhhaha oy jok pous slab min khan te ber berb berb nis rol thngai nus domrey mean ey kor oy klach tov ber oy jorn pong morn muy min neng berk phong ?KounDomreY wrote:Ani Chnass wrote:hahahahaahahahaha oy jok pous nas bork bong domrey ban sa bai jet nasKounDomreY wrote:hahahaha fast bos ke norrrrr...... ah mun ot toin bat kdav phong dak ma somnou teat heuy.....
Jeung bong min tuk join pong moin te tuk join ey pseng vinh :P
yisssssssss a bong ni yeay ot a na mai sos mean leang dai hey nov mun neng mok comment neng? hahahahaahahahahLovekhmer2009 wrote:Ani Chnass wrote:trov hey a bong rot tam lan dek bon lae prous ey khlun vea jea sach hey nov kvas ter bon lae pon nos chleuy ban trov nas nis rong vorn sa art ot a bong ?Lovekhmer2009 wrote:tov tarm larn derk bonlae
ooy sa art nas bong chong hear tirk moit tarm jerng khor hhhaaaahhahhaa
Ani Chnass wrote:yisssssssss a bong ni yeay ot a na mai sos mean leang dai hey nov mun neng mok comment neng? hahahahaahahahahLovekhmer2009 wrote:Ani Chnass wrote:trov hey a bong rot tam lan dek bon lae prous ey khlun vea jea sach hey nov kvas ter bon lae pon nos chleuy ban trov nas nis rong vorn sa art ot a bong ?Lovekhmer2009 wrote:tov tarm larn derk bonlae
Ani Chnass wrote:oyyyyyyyy bong domrey kom sor ser oun pek merl oun kom pong ter mean jom ngir les chheam jor preas kay phong tich pro kach khan ban chat tov ?
a bong ot a na mai sos nis chhab yok wine tov leang dai sen tov ruch jam mok chat tetLovekhmer2009 wrote:Ani Chnass wrote:yisssssssss a bong ni yeay ot a na mai sos mean leang dai hey nov mun neng mok comment neng? hahahahaahahahahLovekhmer2009 wrote:Ani Chnass wrote:trov hey a bong rot tam lan dek bon lae prous ey khlun vea jea sach hey nov kvas ter bon lae pon nos chleuy ban trov nas nis rong vorn sa art ot a bong ?Lovekhmer2009 wrote:tov tarm larn derk bonlae
joot ah kol ruach hery
ter chheam oun khos ke na bong nak klas mean chheam pro phet loy lov hey ber oun vinh kir chheam pa phert a orn jeng khmean na ke trov ka teKounDomreY wrote:Ani Chnass wrote:oyyyyyyyy bong domrey kom sor ser oun pek merl oun kom pong ter mean jom ngir les chheam jor preas kay phong tich pro kach khan ban chat tov ?
Jam tich kom al pakach... bong yok sarang jak thnam oy kor mor dol heuy lolzzzzzzzzzzz bom jenh kom oy leus teat :P
Ani Chnass wrote:oyyyyyyyy bong domrey kom sor ser oun pek merl oun kom pong ter mean jom ngir les chheam jor preas kay phong tich pro kach khan ban chat tov ?
chleuy khos som nour jeng kir son pin tuk dak pi ney oy jut jon der nov LK 1 a tit yul ? lolzzzznimole wrote:mean ter kir sat anatha nos ey pel vea birt chheam vea min del sou te tha jun ronkrous nos mean chheam paphet ey te sombei ta chheam ot anamai kor vea birt da, jea pises ber vea c ani kjey nhinh jeng teat nos mbarch yeay te lolzzzzzzzzzzzzzz
mok serch jom ork oy ke ang ter ke min mort min mort ban jet phong hor bong nimole ? tich kam bot kbal rok khlun min khenh a lov lolzzzzzzzzzzzzznimole wrote:Ani Chnass wrote:oyyyyyyyy bong domrey kom sor ser oun pek merl oun kom pong ter mean jom ngir les chheam jor preas kay phong tich pro kach khan ban chat tov ?
hahahaahahaha ani sour tov everyone derm bey jong deng jom ley neng na lolzzz kir chhkae nus rot tam lan dek bon ler neng na ban jea vea rot tam lan dek bon lae nus prous khnong lan dek bon lae kir vea see chhkae nhi muy kat chhkae ba rang ong kuy pi khnong lan mech yul ot ?phalaada wrote:Hey ani som sour tov vinh tha ter ani kit tha chhkae nirng rot tam lan na?
Ani Chnass wrote:chleuy khos som nour jeng kir son pin tuk dak pi ney oy jut jon der nov LK 1 a tit yul ? lolzzzznimole wrote:mean ter kir sat anatha nos ey pel vea birt chheam vea min del sou te tha jun ronkrous nos mean chheam paphet ey te sombei ta chheam ot anamai kor vea birt da, jea pises ber vea c ani kjey nhinh jeng teat nos mbarch yeay te lolzzzzzzzzzzzzzz
Ani Chnass wrote:mok serch jom ork oy ke ang ter ke min mort min mort ban jet phong hor bong nimole ? tich kam bot kbal rok khlun min khenh a lov lolzzzzzzzzzzzzznimole wrote:Ani Chnass wrote:oyyyyyyyy bong domrey kom sor ser oun pek merl oun kom pong ter mean jom ngir les chheam jor preas kay phong tich pro kach khan ban chat tov ?
Last edited by nimole on 1st May 2010, 6:49 am; edited 1 time in total
Ani Chnass wrote:hahahahahahahaahahahahahahaa som serch muy sen mun neng jenh som nour som nour sour tha man lan muy dek bon lae hey lan muy tet dek sach ter sat chhkae muy nus rot tam lan muy na ?
Go to page : 1, 2, 3
Similar topics