KounDomreY wrote:
Thngai komnet rik rey na bong Pesey & Natasa
Som joon por oy nak tang pi mean sokhapheap laor, sopheak mongkul & somrech ban nov roil bomnong prathna tang lay na.....
orkun klurn
orkun for yesterday phorng
Go to page : 1, 2, 3
KounDomreY wrote:
Thngai komnet rik rey na bong Pesey & Natasa
Som joon por oy nak tang pi mean sokhapheap laor, sopheak mongkul & somrech ban nov roil bomnong prathna tang lay na.....
khemandy wrote:
Happy birthday to you.. happy birthday to you... Happy birthday... Happy birthday... Happy birthday to Pesey and Natasa....
សូមអោយមានសេចក្តីសុខ សុខភាពល្អ សំរស់កាន់តែស្រស់ស្អាត និងប្រាថ្នាអ្វីក៏បានសំរេចដូចបំណង។
joli wrote: ric reay tngai khourb kom naet !!!!!
som joun por aoy natasa neng pesey toh toul ban nov :poir som bol sbaek kan tae sros sophea tvé leung jea reang rohot penh1 chnam!!!!!neng som aoy mean serey sour sdey kroub proka.
Happy birth's day to you both!!!!!![b]
nimole wrote:Happy birthday ah bong Natasa neng Pisey !
sreymomrith wrote:
hydrophilistic wrote:Jom kadom cheb! Ah pa'oun ah rot ah reay Pesey rean jes lek thaem 1 teat heuy hor lolzzz. Happy Day Born lolzzz. Kjil joon por zern has prous klach ors peak niyeay chnam kroy teat. :P
Natasa Satana nerng jea na ke tov nor? hehehe. Minh sman tha jea Santana do phet ter lolzzz. Knong oukas bun romlerk khoub pajai 4 nis...ohhh jalom...bun komrob khoub komner nis kyom som lerk katen sra joon po ouy joub tae somnang la'or, heuy jea pises nos som ouy kor chob veach lolzzzz. Joon po pon nerng ban heuy kom ouy ors peak tov nak kroy min derng tha joon po mech lolzzz
sansan wrote:Y0o..Y0o..Birthdayyy Partyyy
HappY HappY Birthday to you both..NatasA n PeseY!
Joun Por chea Pises..Thnai koub Komnert!
Som Nang Laor..Sopheap Laor kert Mean dol Neak Kong Thnai Pises na!
Som Som ros Kmeng mok kmeng Mok..lolz
Ber ot mean Ku..som Oy Mean charb..
hery ber Mean Ku hery Som oy ban Tor Toul Dom Neng laor charb charb..
Ot Skorl te..tea som Joun Por Pises Mong.lolzzzzzz..
Hery dol perl Ka Kom plich invite me phong..
Lovekhmer2009 wrote:Som ouy mean sechkdei sok sokkhapheap la or ,luy kak sombou hou hea neng mean koun chao prer chreun chreun na jah
Arch Ko wrote:yaheeeeeeeeee birthday tang pi jeng sol luy hahaha tinh present tae 1 jaek knear tov lolzzzzzzzz
Happy birthday pesey ( ot skoil nak na phong) and happy birthday natasa......wishes u all da best and wishes u get wat ur 1.................
ReaLKhmeR wrote:kadom chaek kongkaeb bouk, arch jomhuy roy bompong etc....
lolzzzzzzz
birthday Natasa and pesey sos...... ayuk veng veng na..... sokapheap laor. sros saart dordael...... avey vaey u psong prattna ouy ban somrach douch kdey prattna na..........
lolzzzzz
vyvy wrote: neak tang 2...
natasa wrote:NeakTheakCyclo wrote:Happy Bithday to uu Natasa & pesey jun por oy pesey & natasa joub ter sek kdey sok kay sabai jet na bart
rok c mean ban jea pises kir tha brathnar ey oy ban doch kdey brathnar na bart
pesey today sors mor tve jorn mouy me dae....lolzzzzzzzzzzz
orkun cyclo muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh jup jup jup
natasa wrote:ReaLKhmeR wrote:kadom chaek kongkaeb bouk, arch jomhuy roy bompong etc....
lolzzzzzzz
birthday Natasa and pesey sos...... ayuk veng veng na..... sokapheap laor. sros saart dordael...... avey vaey u psong prattna ouy ban somrach douch kdey prattna na..........
lolzzzzz
orkun om rk
NeakTheakCyclo wrote:natasa wrote:NeakTheakCyclo wrote:Happy Bithday to uu Natasa & pesey jun por oy pesey & natasa joub ter sek kdey sok kay sabai jet na bart
Oh hooo terb mok or lok ? hahhha dog sroverng lerng thlerk pneak heuy terb jol lolzzzzzzz
ReaLKhmeR wrote:natasa wrote:ReaLKhmeR wrote:kadom chaek kongkaeb bouk, arch jomhuy roy bompong etc....
lolzzzzzzz
lolzzzzz
orkun om rk
yaheeeeeee ob phong kiss phong..... somnag os teas 2day lolzzz
natasa wrote:NeakTheakCyclo wrote:natasa wrote:NeakTheakCyclo wrote:Happy Bithday to uu Natasa & pesey jun por oy pesey & natasa joub ter sek kdey sok kay sabai jet na bart
Oh hooo terb mok or lok ? hahhha dog sroverng lerng thlerk pneak heuy terb jol lolzzzzzzz
me kor sroveung dae neng :D , nirk dog dol heuy
natasa wrote:ReaLKhmeR wrote:natasa wrote:ReaLKhmeR wrote:kadom chaek kongkaeb bouk, arch jomhuy roy bompong etc....
lolzzzzzzz
lolzzzzz
orkun om rk
:yeah: mor pi nirk pek neng na :P
NeakTheakCyclo wrote:natasa wrote:NeakTheakCyclo wrote:natasa wrote:NeakTheakCyclo wrote:Happy Bithday to uu Natasa & pesey jun por oy pesey & natasa joub ter sek kdey sok kay sabai jet na bart
Dog kor nirk dae na dog tov keng lov heuy mok room tech mer jong jop jop nas
ReaLKhmeR wrote:natasa wrote:ReaLKhmeR wrote:natasa wrote:ReaLKhmeR wrote:kadom chaek kongkaeb bouk, arch jomhuy roy bompong etc....
lolzzzzzzz
lolzzzzz
orkun om rk
eyyaaaaaa jeng ban prik menh wake up douch man arom tha man ke Jab lolzzzzzz
natasa wrote:ReaLKhmeR wrote:natasa wrote:ReaLKhmeR wrote:natasa wrote:ReaLKhmeR wrote:kadom chaek kongkaeb bouk, arch jomhuy roy bompong etc....
lolzzzzzzz
lolzzzzz
orkun om rk
eyyaaaaaa jeng ban prik menh wake up douch man arom tha man ke Jab lolzzzzzz
lolzzzzzzzzz tarm pit cyber jab sors neng mor tha me....lolzzzzzzzzzzzzzz
Natasa!....kom Kpopi klang paek,...merl Bong Bross Natasa nov pi kroy jong dark Kpopi 2-3 ka'gnor nor...ot te hor,......natasa wrote:Y0oH0o!! wrote:
To Natasa And Pisey!...
Kpopi
Som junpor ouy neak tieng 2 mien sokapeap la'or
brokop muk robor rork luy barn jrern $$ jrern
orkun kpopiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...jabai jet nasssssssssssssss
Merl Doggyy lolzzzzz norm y0oh0o sro'verng ma'thngai rouch dark mae proch jorl y0oh0o mork kuy yum nirk ey te, yerng nirng,.....y0oh0o Kdarm Keap ot yum phorng,....NeakTheakCyclo wrote:natasa wrote:NeakTheakCyclo wrote:natasa wrote:NeakTheakCyclo wrote:Happy Bithday to uu Natasa & pesey jun por oy pesey & natasa joub ter sek kdey sok kay sabai jet na bart
Y0oH0o!! wrote:Natasa!....kom Kpopi klang paek,...merl Bong Bross Natasa nov pi kroy jong dark Kpopi 2-3 ka'gnor nor...ot te hor,......natasa wrote:Y0oH0o!! wrote:
To Natasa And Pisey!...
Kpopi
Som junpor ouy neak tieng 2 mien sokapeap la'or
brokop muk robor rork luy barn jrern $$ jrern
orkun kpopiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...jabai jet nasssssssssssssss
Y0oH0o!! wrote:Merl Doggyy lolzzzzz norm y0oh0o sro'verng ma'thngai rouch dark mae proch jorl y0oh0o mork kuy yum nirk ey te, yerng nirng,.....y0oh0o Kdarm Keap ot yum phorng,....NeakTheakCyclo wrote:natasa wrote:NeakTheakCyclo wrote:natasa wrote:NeakTheakCyclo wrote:Happy Bithday to uu Natasa & pesey jun por oy pesey & natasa joub ter sek kdey sok kay sabai jet na bart
yahoo ha? tepthyda dak man kambit dae yob minh brab phong mer hahhaha Dog keng soben ahkork nas khernh tepthyda kat ey ey yahoo nor hahhahahaaha
natasa wrote:NeakTheakCyclo wrote:natasa wrote:NeakTheakCyclo wrote:natasa wrote:NeakTheakCyclo wrote:Happy Bithday to uu Natasa & pesey jun por oy pesey & natasa joub ter sek kdey sok kay sabai jet na bart
ka kott night dog muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh jup jup jup kal mor khmer prab phorng jam tov dek jam nov airport mun mayop dek jorng mong nov palean morng
Go to page : 1, 2, 3
Similar topics