hydrophilistic wrote:ngob, dol na ney heuy. bach comment padoy hov lolzz
jab ban trong na comment trong nong tov kom oy pibak na ta kong dub. :P
sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:som nang la or na bong.
jos jerry nov na nov khmer maen te?
Jerrygirl wrote:sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:som nang la or na bong.
nhum nov khmer na bong, kon nak Om Penh, live nov Om Penh. :P
sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:som nang la or na bong.
Lolzzzz pit maen hor??
jam bong tov srok khmer tov rok u na mak pa bong koit jong tov tver
bunn kathen na oun nov khae 10 nis heuy
Jerrygirl wrote:sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:som nang la or na bong.
Lolzzzz pit maen hor??
welcome na bong jam joub knea na. um pros um srey chhbas jear sabbay heuz ban mork leng srok mdong mdong. :D
sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:som nang la or na bong.
Lolzzzz pit maen hor??
welcome na bong jam joub knea na. um pros um srey chhbas jear sabbay heuz ban mork leng srok mdong mdong. :D
koit tov jreun dong heuy na jerry tov tver bunn ning na
Yumareach wrote:tuk oun jea kngay ob lolzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Jerrygirl wrote:sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:som nang la or na bong.
Lolzzzz pit maen hor??
jeng ban tha pouk kat chbas jear sabbay huez. bong eng ach mork ban derl hor pel tver bun kak ten jeng???
sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:som nang la or na bong.
Lolzzzz pit maen hor??
jeng ban tha pouk kat chbas jear sabbay huez. bong eng ach mork ban derl hor pel tver bun kak ten jeng???
ban ter kir yok VACATION ning na tae ban tae >> 2 WEEKS te
Jerrygirl wrote:Jom nov LK a lov sot te vech bay vech mork nhum teat nor (nhum nak Jom nol tmi min deng kyol ei sos)
sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:Jom nov LK a lov sot te vech bay vech mork nhum teat nor (nhum nak Jom nol tmi min deng kyol ei sos)
ding ey ke jerry?
Jerrygirl wrote:sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:Jom nov LK a lov sot te vech bay vech mork nhum teat nor (nhum nak Jom nol tmi min deng kyol ei sos)
ding ey ke jerry?
kir tha nak klas dak kontel knuey bay .... mork jam nov LK neng na. nhum min derl deng sos huez na lolzzzzzzzzzzz
sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:Jom nov LK a lov sot te vech bay vech mork nhum teat nor (nhum nak Jom nol tmi min deng kyol ei sos)
ding ey ke jerry?
kir tha nak klas dak kontel knuey bay .... mork jam nov LK neng na. nhum min derl deng sos huez na lolzzzzzzzzzzz
oh jing te hor?
Jerrygirl wrote:sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:Jom nov LK a lov sot te vech bay vech mork nhum teat nor (nhum nak Jom nol tmi min deng kyol ei sos)
ding ey ke jerry?
oh jing te hor?
Jeng ban tha nov LK mean sob mean krob neng na bong.
Lolzzzzzzzz KB na jes dany?loundany wrote:Terb see bot ning piros dol hoy ...
Thanks Bong KB
Thanks againKounDomreY wrote:Lolzzzzzzzz KB na jes dany?loundany wrote:Terb see bot ning piros dol hoy ...
Thanks Bong KB
Welcome na..... orkun dael ban jol jet.....
loundany wrote:Thanks againKounDomreY wrote:Lolzzzzzzzz KB na jes dany?loundany wrote:Terb see bot ning piros dol hoy ...
Thanks Bong KB
Orkun Bong KounDomreY lolzz
jes mean morngKounDomreY wrote:loundany wrote:Thanks againKounDomreY wrote:Lolzzzzzzzz KB na jes dany?loundany wrote:Terb see bot ning piros dol hoy ...
Thanks Bong KB
Orkun Bong KounDomreY lolzz
Lolzzz Welcome again....
Similar topics