Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz 44939

Join the forum, it's quick and easy

Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz 44939
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz

+13
sweet_lovely
SreySros85
KounKhmer
Kea
drbophathansour
natasa
KAP ANG
NeakTheakCyclo
khemandy
XtesanX
KKLy
Jerrygirl
KounDomreY
17 posters

Go to page : 1, 2, 3, 4  Next

Go down  Message [Page 1 of 4]

KounDomreY

KounDomreY
LK VIP
LK VIP

Thngai nis samajek krom moha yab nov LK (xtesanx) neng tveu domneu chak chenh pi Preah Reacheanachak Achhariyeak heuy.

Knhom domnang krom moha yab nov "Our Sweet Home" som joon por oy you tveu domneu doy sovathepheap. Pel tov dol let us know phong.

Jong prab tha "Pouk yeung neng nek you cheanech" welcome to krom moha yab lolzzzzzzzzzzzzzzzz (jol yu nas heuy teub nek kheunh welcome :P)

Miss you................... sweetie lolzzzzzzzzzzzzzzzzzz

From Krom moha yab in LK

PS: Ousa sorse sombot mor leng pouk yeung phong..... beu nov nis mean kamvithy jum knea jam pouk yeung thort rob pa'nhaem you na..... :P :P :P

Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Dsc0756d

Uploaded with ImageShack.us

Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Dsc0402n

Jerrygirl

Jerrygirl
LK VIP
LK VIP

Jah som tver dom ner doy sovat tephaeap.

KKLy

KKLy
Junior Member
Junior Member

hi, i am not in group yab, just normal one member in LK, but want to say " som aoy sovan pheap tam plov neng som nang la or na " . kyom reak reay del ban skeal neak tang oss knear. dance dance dance

XtesanX

XtesanX
LK VIP
LK VIP

Arkun nas bart hahaha
teh kyom mok dol singapor heuy teh kyom chol FB ot kert ot dirng mok pi ey teh lolzzzzzzzz Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Icon_razz

https://www.facebook.com/profile.php?ref=name&id=10000055

khemandy

khemandy
LK VIP
LK VIP

hahahah, I'm the member of Yab's Team.... would like to say.... we all miss you lalalall..... see you next year Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz 952631

NeakTheakCyclo

NeakTheakCyclo
LK VIP
LK VIP

ooy mneak mneak nhor nherm bit moit ott jeat te ban tov der leng cyclo nov theak cyclo ott ban tov ke sos Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Icon_sad Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Kneu_dri Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Kneu_dri Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Kneu_dri

https://www.youtube.com/user/Darakhmer2oo9

KounDomreY

KounDomreY
LK VIP
LK VIP

XtesanX wrote:Arkun nas bart hahaha
teh kyom mok dol singapor heuy teh kyom chol FB ot kert ot dirng mok pi ey teh lolzzzzzzzz Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Icon_razz

joy deuk euy..... kamap chleat jol ban teat hahahahahaha
mech jol FB min ruch jeng? you plech yok sor pi ptes tov te deng? :P

KounDomreY

KounDomreY
LK VIP
LK VIP

NeakTheakCyclo wrote:ooy mneak mneak nhor nherm bit moit ott jeat te ban tov der leng cyclo nov theak cyclo ott ban tov ke sos Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Icon_sad Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Kneu_dri Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Kneu_dri Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Kneu_dri

Jos mech ta aeng min mor?????? kit tae pi pheuk jeng kal sonsom luy jis missile mor ban tov? :P

KAP ANG

KAP ANG
Administrator
Administrator

nov pic 1 na kor ott but Nitha dea...oy premprey ott tors..
saby dol heuy nor...ott nirk dol kyom ey tik te mer tov..

https://www.dailymotion.com/7wonder

KounDomreY

KounDomreY
LK VIP
LK VIP

KAP ANG wrote:nov pic 1 na kor ott but Nitha dea...oy premprey ott tors..

But min ban te pu.... preay thort jol pon nes heuy nus :P
Lolzzzzzzz pel thort neng ot nek kheunh ey te pu..... nek kheunh tae 1 kot keu snhenh mong nhom Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Rire

KounDomreY

KounDomreY
LK VIP
LK VIP

ly_khmer wrote:hi, i am not in group yab, just normal one member in LK, but want to say " som aoy sovan pheap tam plov neng som nang la or na " . kyom reak reay del ban skeal neak tang oss knear. dance dance dance

Bart, rik reay dael ban skoil douch knea Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz 184611

KAP ANG

KAP ANG
Administrator
Administrator

merl tov oss beer min tich dob te neak..... Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Lol

https://www.dailymotion.com/7wonder

KounDomreY

KounDomreY
LK VIP
LK VIP

knong rob nis nham tek tae te pu.... ot mean beer na hehehehe knhom sopheap seung ey neng :P sou tae kamap tesan kor deng dae lolzzz

natasa

natasa
LK VIP
LK VIP

tapek tesuy chhleat euy chhleat dol singapor kor ott ouy khart dae..... :P :P :P

tve dom neu mich dae sweetie........lolzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

natasa

natasa
LK VIP
LK VIP

KounDomreY wrote:

Lolzzzzzzz pel thort neng ot nek kheunh ey te pu..... nek kheunh tae 1 kot keu snhenh mong nhom Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Rire

pel thort beu ahlai tae nirk thort ott torn ke te........ lol! lol! lol!

drbophathansour

drbophathansour
LK Member
LK Member

Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Icon_biggrin u guys look very happy main nor!! knong pics, kyom only skoul bong dane and her kids(pisey and mathieu) krav pi ning!ot skoul neak nah soss morng!!aahah!!
koundomrey!!next time, dak chmous phorng nah!!dont know who is who nah!!only see roub ot daeng tha neak nah chmouss ey!!yapmane koundomrey niss!!dak oy merl taeh roub but ot oy skoul name!!! Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Icon_biggrin
which one is beautiful koundomrey in the pic&?!

thanks for sharing nah!!

NeakTheakCyclo

NeakTheakCyclo
LK VIP
LK VIP

KounDomreY wrote:
NeakTheakCyclo wrote:ooy mneak mneak nhor nherm bit moit ott jeat te ban tov der leng cyclo nov theak cyclo ott ban tov ke sos Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Icon_sad Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Kneu_dri Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Kneu_dri Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Kneu_dri

Jos mech ta aeng min mor?????? kit tae pi pheuk jeng kal sonsom luy jis missile mor ban tov? :P

Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Icon_razz Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Icon_razz Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Icon_razz nis na nhom khorm theak cyclo lerng krern koot oss heuy na yeay Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Icon_razz Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Icon_razz
jis missile? hahaha yeay erng jis tov ta sok jet hel tirk vinh Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Icon_razz Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Icon_razz Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Icon_razz

KounDomreY

KounDomreY
LK VIP
LK VIP

natasa wrote:
KounDomreY wrote:

pel thort beu ahlai tae nirk thort ott torn ke te........ lol! lol! lol!

Lolzzzzzzzzzz yeay pek aeng yeay trov. ahlaeng ket rot tov thort ot toin ke te..... Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Rire

KounDomreY

KounDomreY
LK VIP
LK VIP

drbophathansour wrote:Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Icon_biggrin u guys look very happy main nor!! knong pics, kyom only skoul bong dane and her kids(pisey and mathieu) krav pi ning!ot skoul neak nah soss morng!!aahah!!
koundomrey!!next time, dak chmous phorng nah!!dont know who is who nah!!only see roub ot daeng tha neak nah chmouss ey!!yapmane koundomrey niss!!dak oy merl taeh roub but ot oy skoul name!!! Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Icon_biggrin

thanks for sharing nah!!
Yeah, we were so happy. drbopha sark teay meul tha 1 na koundomrey tov? :P

KounDomreY

KounDomreY
LK VIP
LK VIP

NeakTheakCyclo wrote:
KounDomreY wrote:

Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Icon_razz Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Icon_razz Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Icon_razz nis na nhom khorm theak cyclo lerng krern koot oss heuy na yeay Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Icon_razz Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Icon_razz
jis missile? hahaha yeay erng jis tov ta sok jet hel tirk vinh Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Icon_razz Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Icon_razz Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Icon_razz

knea min bach jis te prus nov nis srab heuy.... kit tae ta aeng tov.... beu min yab pek theak cyclo mor mong tov ot os luy lolzzzzzzzzzz

Kea

Kea
Senior Member
Senior Member

KounDomreY wrote:
drbophathansour wrote:Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Icon_biggrin u guys look very happy main nor!! knong pics, kyom only skoul bong dane and her kids(pisey and mathieu) krav pi ning!ot skoul neak nah soss morng!!aahah!!

thanks for sharing nah!!

KounDomrey kir trov tae touch jeang ke heuy..LOLZZZZZZZ Wink bong KD

https://www.facebook.com/KEA4BONG?ref=profile

KounDomreY

KounDomreY
LK VIP
LK VIP

Kea wrote:
KounDomreY wrote:

thanks for sharing nah!!

KounDomrey kir trov tae touch jeang ke heuy..LOLZZZZZZZ Wink bong KD
LOLZZZZZZZZZZZ koun nis...... tok oy ke teay sin kom al prab shhhhhhhhhhhhhhhh

KounKhmer

KounKhmer
Senior Member
Senior Member

KounDomreY wrote:Thngai nis samajek krom moha yab nov LK (xtesanx) neng tveu domneu chak chenh pi Preah Reacheanachak Achhariyeak heuy.

Knhom domnang krom moha yab nov "Our Sweet Home" som joon por oy you tveu domneu doy sovathepheap. Pel tov dol let us know phong.

Jong prab tha "Pouk yeung neng nek you cheanech" welcome to krom moha yab lolzzzzzzzzzzzzzzzz (jol yu nas heuy teub nek kheunh welcome :P)

Miss you................... sweetie lolzzzzzzzzzzzzzzzzzz

From Krom moha yab in LK

PS: Ousa sorse sombot mor leng pouk yeung phong..... beu nov nis mean kamvithy jum knea jam pouk yeung thort rob pa'nhaem you na..... :P :P :P

Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Dsc0756d

Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Dsc0402n

som tver dom ner oy mean sovan tapheap na ta kamab..
sansan tov dea mech ot mean rob me jeng..ot sok chet te.. Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz 235317 Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz 235317

KounDomreY

KounDomreY
LK VIP
LK VIP

sansan wrote:
sansan tov dea mech ot mean rob me jeng..ot sok chet te.. Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz 235317 Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz 235317

lolzzz mor pi san san tov mun ke neng na.

SreySros85

SreySros85
LK Member
LK Member

KounDomreY wrote:
sansan wrote:

tov mun kor ot mean.tov kroy ke kor ot mean..
tae ber jong mean ning ke del tol der kom oy baek pi krom yab terb mean roub ning ke... Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Lol

sweet_lovely

sweet_lovely
Administrator
Administrator

Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Amour knea khom prab ouy ding houy ning na nov tha ouy knear teat oun natasa Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Amour
natasa wrote:

tapek tesuy chhleat euy chhleat dol singapor kor ott ouy khart dae..... :P :P :P

http://sweetlovely.hi5.com

NeakTheakCyclo

NeakTheakCyclo
LK VIP
LK VIP

KounDomreY wrote:
NeakTheakCyclo wrote:
KounDomreY wrote:

knea min bach jis te prus nov nis srab heuy.... kit tae ta aeng tov.... beu min yab pek theak cyclo mor mong tov ot os luy lolzzzzzzzzzz

Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz 484235 Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz 484235 jom yeay erng nov khmer te hor? ngop heuy jeng tae ban ke neiuy loy nas Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz 541875 Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz 541875 ok jam ta theak cyclo tov kor ban dae 100chnarm teat tov dol heuy jam totoul ta phong na Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz 541875

XtesanX

XtesanX
LK VIP
LK VIP

KounDomreY wrote:
sansan wrote:

oh ho ahnet nas nor sansan deal ot ban nov knong ning .....hahahahaaa roub ning peal deal thort ning ke jet denh chenh pi hang heuy ning lolzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

bart som arkun nas na bart ........... arkun dol neak taing os khnear ning team yab taing os .......

missss uuuuuuuuu alllllllll

XtesanX

XtesanX
LK VIP
LK VIP

sweet_lovely wrote:Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Amour knea khom prab ouy ding houy ning na nov tha ouy knear teat oun natasa Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Amour
natasa wrote:

ning heuy nor pich kyom khom chhleat ponning heuy nov tha oy teart na ......heheheee
hahahahah thver ning ot mean ey teh na yeay peak natasouy lolzzz angkouy nham nham heuy keng heuy chol bontob titk chenh pi bontob titk vinh nham teart heuy lolzzzzzzzzz Som tveu domneu doy sovathepheap na kamap lolz Icon_razz

TaMap

TaMap
Junior Member
Junior Member

yiiiiiiiiiii post roub adael dael khat tae space ke sot amap heuy lolzzzzzzz

yeahhhhhhhh TaMap Nak thmey som skorl tesan yab phong.

TaMap som sour tha Tesan Yab punna dae? lolz sok sabbay

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 4]

Go to page : 1, 2, 3, 4  Next