Pel Javeng. lolzzzzzzzzzzzzzzzz
Last edited by Jerrygirl on 15th August 2010, 9:20 am; edited 1 time in total
Last edited by Jerrygirl on 15th August 2010, 9:20 am; edited 1 time in total
merl hoy tae jang jea1 baby ning tas....Jerrygirl wrote:deng ei mix ggggggg kom som ret som rang tuk oy merl heuz jes te merl tov ggggggg. vailov
loundany wrote:merl hoy tae jang jea1 baby ning tas....Jerrygirl wrote:deng ei mix ggggggg kom som ret som rang tuk oy merl heuz jes te merl tov ggggggg. vailov
mok jea1 knea na min bach dak tirk kok te klach pdas say na yeayJerrygirl wrote:loundany wrote:merl hoy tae jang jea1 baby ning tas....Jerrygirl wrote:deng ei mix ggggggg kom som ret som rang tuk oy merl heuz jes te merl tov ggggggg. vailov
cheer tov jeng. lolzzz
loundany wrote:mok jea1 knea na min bach dak tirk kok te klach pdas say na yeayJerrygirl wrote:loundany wrote:merl hoy tae jang jea1 baby ning tas....Jerrygirl wrote:deng ei mix ggggggg kom som ret som rang tuk oy merl heuz jes te merl tov ggggggg. vailov
cheer tov jeng. lolzzz
savoeng hoy yang jub jub jing ....koch jet na terb jang dak ma sy 2sy ning keJerrygirl wrote:loundany wrote:mok jea1 knea na min bach dak tirk kok te klach pdas say na yeayJerrygirl wrote:loundany wrote:merl hoy tae jang jea1 baby ning tas....Jerrygirl wrote:deng ei mix ggggggg kom som ret som rang tuk oy merl heuz jes te merl tov ggggggg. vailov
cheer tov jeng. lolzzz
er er good tos jeng, cheer tov jeng.
Oh plex pdas say nhum is ok now. ban keng tngai minh huez. now ok , thanks na yeaypek. jub jub
lolzzz jos ber yok oy jeang tver hoy vea min torn doch derm jing ban koch adel ning na lolzzzJerrygirl wrote:koch jet ei teat huez yeay pek nis vuez, kenh te koch jet. lolzzzz
loundany wrote:lolzzz jos ber yok oy jeang tver hoy vea min torn doch derm jing ban koch adel ning na lolzzzJerrygirl wrote:koch jet ei teat huez yeay pek nis vuez, kenh te koch jet. lolzzzz
loundany wrote:lolzzz jos ber yok oy jeang tver hoy vea min torn doch derm jing ban koch adel ning na lolzzzJerrygirl wrote:koch jet ei teat huez yeay pek nis vuez, kenh te koch jet. lolzzzz
hahaha Rum na te knea ot del skol sos lolzzzJerrygirl wrote:loundany wrote:lolzzz jos ber yok oy jeang tver hoy vea min torn doch derm jing ban koch adel ning na lolzzzJerrygirl wrote:koch jet ei teat huez yeay pek nis vuez, kenh te koch jet. lolzzzz
er jam brab Rum oy. ok? lolzzzzzzz
oy chbas tha oy skal,loundany wrote:hahaha Rum na te knea ot del skol sos lolzzzJerrygirl wrote:loundany wrote:lolzzz jos ber yok oy jeang tver hoy vea min torn doch derm jing ban koch adel ning na lolzzzJerrygirl wrote:koch jet ei teat huez yeay pek nis vuez, kenh te koch jet. lolzzzz
lolzzzzz skol tae MoNo te jas Rum ot del skol hahahaJerrygirl wrote:oy chbas tha oy skal,loundany wrote:hahaha Rum na te knea ot del skol sos lolzzzJerrygirl wrote:loundany wrote:lolzzz jos ber yok oy jeang tver hoy vea min torn doch derm jing ban koch adel ning na lolzzzJerrygirl wrote:koch jet ei teat huez yeay pek nis vuez, kenh te koch jet. lolzzzz
hahaha chhmus knea bos eng ey kor jes baeng pheak jreun mes yeay lolzzzzJerrygirl wrote:jeng ban tha MOto momo or mono ei I min deng te. lolzzzzz i kenh RUM derl neng. lolzzzz
loundany wrote:hahaha chhmus knea bos eng ey kor jes baeng pheak jreun mes yeay lolzzzzJerrygirl wrote:jeng ban tha MOto momo or mono ei I min deng te. lolzzzzz i kenh RUM derl neng. lolzzzz
eng jang jalom chhmus tapek eng mdong mdong dae tas hahahahaJerrygirl wrote:loundany wrote:hahaha chhmus knea bos eng ey kor jes baeng pheak jreun mes yeay lolzzzzJerrygirl wrote:jeng ban tha MOto momo or mono ei I min deng te. lolzzzzz i kenh RUM derl neng. lolzzzz
yeay pi pel chat mdong mdong type kos rohott type lueng pek, m and n nov jet knea pek joun kal jalom tov moto. lolzzzzzzzzzzzzz
loundany wrote:eng jang jalom chhmus tapek eng mdong mdong dae tas hahahahaJerrygirl wrote:loundany wrote:hahaha chhmus knea bos eng ey kor jes baeng pheak jreun mes yeay lolzzzzJerrygirl wrote:jeng ban tha MOto momo or mono ei I min deng te. lolzzzzz i kenh RUM derl neng. lolzzzz
yeay pi pel chat mdong mdong type kos rohott type lueng pek, m and n nov jet knea pek joun kal jalom tov moto. lolzzzzzzzzzzzzz
jos yeaypek eng jalom nhoy knea min tang tha phong lolzzzJerrygirl wrote:loundany wrote:eng jang jalom chhmus tapek eng mdong mdong dae tas hahahahaJerrygirl wrote:loundany wrote:hahaha chhmus knea bos eng ey kor jes baeng pheak jreun mes yeay lolzzzzJerrygirl wrote:jeng ban tha MOto momo or mono ei I min deng te. lolzzzzz i kenh RUM derl neng. lolzzzz
hmmmm, kom jalom nhoy pek yeay. :D
lolzzz err ber plix hoy yerng tov romlirk kar jong jam nov nus vinh nor yeay nor lolzzzzJerrygirl wrote:jalom hav kal tov??? lolzzz plex bat huez.
loundany wrote:lolzzz err ber plix hoy yerng tov romlirk kar jong jam nov nus vinh nor yeay nor lolzzzzJerrygirl wrote:jalom hav kal tov??? lolzzz plex bat huez.
Jom mech jol home kloun eng ot kert jing? nak na yeam mukh ptas ey?knea min ban jol ptas yu dae hoy min ding nak na tov lola klas te vey lolzzJerrygirl wrote:loundany wrote:lolzzz err ber plix hoy yerng tov romlirk kar jong jam nov nus vinh nor yeay nor lolzzzzJerrygirl wrote:jalom hav kal tov??? lolzzz plex bat huez.
hmm, tov na vuez? ber tov home knea knea jol ot kert te home knea nos. lolzzzzzzzzzz
loundany wrote:Jom mech jol home kloun eng ot kert jing? nak na yeam mukh ptas ey?knea min ban jol ptas yu dae hoy min ding nak na tov lola klas te vey lolzzJerrygirl wrote:loundany wrote:lolzzz err ber plix hoy yerng tov romlirk kar jong jam nov nus vinh nor yeay nor lolzzzzJerrygirl wrote:jalom hav kal tov??? lolzzz plex bat huez.
hmm, tov na vuez? ber tov home knea knea jol ot kert te home knea nos. lolzzzzzzzzzz
min ding ana klas te lolzzz nak mean kloun mean kbal ding chbas nas vey lolzzzJerrygirl wrote:loundany wrote:Jom mech jol home kloun eng ot kert jing? nak na yeam mukh ptas ey?knea min ban jol ptas yu dae hoy min ding nak na tov lola klas te vey lolzzJerrygirl wrote:loundany wrote:lolzzz err ber plix hoy yerng tov romlirk kar jong jam nov nus vinh nor yeay nor lolzzzzJerrygirl wrote:jalom hav kal tov??? lolzzz plex bat huez.
oh jeng naa lola klas nong ha??
loundany wrote:min ding ana klas te lolzzz nak mean kloun mean kbal ding chbas nas vey lolzzzJerrygirl wrote:loundany wrote:Jom mech jol home kloun eng ot kert jing? nak na yeam mukh ptas ey?knea min ban jol ptas yu dae hoy min ding nak na tov lola klas te vey lolzzJerrygirl wrote:loundany wrote:lolzzz err ber plix hoy yerng tov romlirk kar jong jam nov nus vinh nor yeay nor lolzzzzJerrygirl wrote:jalom hav kal tov??? lolzzz plex bat huez.
jing ban tha ning na lolzz ab na kloun lolzJerrygirl wrote:loundany wrote:min ding ana klas te lolzzz nak mean kloun mean kbal ding chbas nas vey lolzzzJerrygirl wrote:loundany wrote:Jom mech jol home kloun eng ot kert jing? nak na yeam mukh ptas ey?knea min ban jol ptas yu dae hoy min ding nak na tov lola klas te vey lolzzJerrygirl wrote:loundany wrote:lolzzz err ber plix hoy yerng tov romlirk kar jong jam nov nus vinh nor yeay nor lolzzzzJerrygirl wrote:jalom hav kal tov??? lolzzz plex bat huez.
er ber mnus sot tae mean kbal mean kloun neng na. ber ot kbal ot kloun ke rot ngab huz ber kenh nos.
Go to page : 1, 2
Similar topics