Ja bay jit nas ban joib chhmous nov CTN :) - Page 3 44939

Join the forum, it's quick and easy

Ja bay jit nas ban joib chhmous nov CTN :) - Page 3 44939
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Ja bay jit nas ban joib chhmous nov CTN :)

+17
cyberspacekh
Ravy Patrick
visal_bross
SreySros85
NeakTheakCyclo
PheaKdeySnaeh
KAP ANG
Lamour
khemandy
joli
Lovekhmer2009
sreyneang1984
KounDomreY
ReaLKhmeR
natasa
Jettra
Chompey
21 posters

Go to page : Previous  1, 2, 3

Go down  Message [Page 3 of 3]

Lovekhmer2009

Lovekhmer2009
LK VIP
LK VIP

nov kmeng (tae mok mech jas mes loolzzz) mer kar niyey ot s'bas sos

Ja bay mech niyey ouy trov kir si bai lir nov lerk kroy niyey oy s'bas...joy derk ery mua mao ter :D

cyberspacekh

cyberspacekh
LK VIP
LK VIP

Bong Dane pgneu oy Cyber bong setha ann tha "si bere" haha....... chmos loy pech ke ann ott dach lolzzzzzzzz

orkon bong dane BIG BIG
pka1

http://www.4khmers.blogspot.com

cyberspacekh

cyberspacekh
LK VIP
LK VIP

lerk kroy send name ma LK oy CTN ke leng yor mor ann padoy

lol

Chompey

Chompey
LK VIP
LK VIP

Lovekhmer2009 wrote:nov kmeng (tae mok mech jas mes loolzzz) mer kar niyey ot s'bas sos

Ja bay mech niyey ouy trov kir si bai lir nov lerk kroy niyey oy s'bas...joy derk ery mua mao ter :D
vaiy vaiy ja bay ker ja bay hery,mich kor tov jea si bay na vinh..em ery di dov tov na yu mes,toi nirk em klang nas, ang bay kor min ban ang terk kor ot ban...,ang ban tai banh'zong,banh'sev ,banh'dok, banh'bav, banh'neuk....lolzzzz seuch seuch seuch

http://bradlinda.hi5.com

Chompey

Chompey
LK VIP
LK VIP

cyberspacekh wrote:Bong Dane pgneu oy Cyber bong setha ann tha "si bere" haha....... chmos loy pech ke ann ott dach lolzzzzzzzz

orkon bong dane BIG BIG
pka1
seuch seuch seuch seuch mor pi name zey pov pirous pek ban bang bros setha arn ot jong dach..lolzzzz

Lovekhmer2009

Lovekhmer2009
LK VIP
LK VIP

Chompey wrote:
Lovekhmer2009 wrote:nov kmeng (tae mok mech jas mes loolzzz) mer kar niyey ot s'bas sos

vaiy vaiy ja bay ker ja bay hery,mich kor tov jea si bay na vinh..em ery di dov tov na yu mes,toi nirk em klang nas, ang bay kor min ban ang terk kor ot ban...,ang ban tai banh'zong,banh'sev ,banh'dok, banh'bav, banh'neuk....lolzzzz seuch seuch seuch

onh vn jeang bong teat lolzzzzz ber ang men barn te dot jom'nuas tov lolzzz

bong rovol serksa rean sout kreib yok tirk kmom ooops yok chomnes deng menh jalom moit lolzzzzzzz bong kor nham barn tae banh dae tae banh knia lolzzzz or kun dael sour nom jos ,pa oun preah svamei neng krom krousa sok tok yarng na dae tov bart?

PS: nirk men proum chrouch tirk mor ouy sos mech barn phol bon tov lolzzz

Chompey

Chompey
LK VIP
LK VIP

Lovekhmer2009 wrote:
Chompey wrote:

bong rovol serksa rean sout kreib yok tirk kmom ooops yok chomnes deng menh jalom moit lolzzzzzzz bong kor nham barn tae banh dae tae banh knia lolzzzz or kun dael sour nom jos ,pa oun preah svamei neng krom krousa sok tok yarng na dae tov bart?

seuch mor palom jalom moit ey,ber tha rovol kreb terk'kmom min ey te,kom oy tai rovol kreb terk kmes..lolzzzz,song sey sgat sgat mor jaik theab'ka ey jouy ot ban te....lolzz
jah,paoun nerng mjas bang brad pitt prom teung krom krousa sok jabay jea thoimda te orkun.
som oy ka sirk'sa nerng kaghea robos bang tor toul ban nov pheap jok jey! :D

Lovekhmer2009

Lovekhmer2009
LK VIP
LK VIP

Chompey wrote:
Lovekhmer2009 wrote:
Chompey wrote:

seuch mor palom jalom moit ey,ber tha rovol kreb terk'kmom min ey te,kom oy tai rovol kreb terk kmes..lolzzzz,song sey sgat sgat mor jaik theab'ka ey jouy ot ban te....lolzz
jah,paoun nerng mjas bang brad pitt prom teung krom krousa sok jabay jea thoimda te orkun.
som oy ka sirk'sa nerng kaghea robos bang tor toul ban nov pheap jok jey! :D

lolzzzzzzz maen ter bong rovol neng kjil heehhe
cham 2-3 chnam teat cham kit rerng jivit ku ouy mean pteas mean ei ei ok tech sen men pror'nhab te :bball: (tae tarm pit tov knong jet rom'jerb rom'joul dae neng thomada robos mnus po'tho'jun lolzzzzz)

yers Brad Pitt rir Prad pit hehheehehe

cyberspacekh

cyberspacekh
LK VIP
LK VIP

Chompey wrote:
cyberspacekh wrote:Bong Dane pgneu oy Cyber bong setha ann tha "si bere" haha....... chmos loy pech ke ann ott dach lolzzzzzzzz

orkon bong dane BIG BIG
pka1
seuch seuch seuch seuch mor pi name zey pov pirous pek ban bang bros setha arn ot jong dach..lolzzzz

mor pi bong dane tha koit nov paris neng ban ke ann Cyber tam style barang jenh SI BERE venh haha.........

Chompey

Chompey
LK VIP
LK VIP

Lovekhmer2009 wrote:
cham 2-3 chnam teat cham kit rerng jivit ku ouy mean pteas mean ei ei ok tech sen men pror'nhab te :bball: (tae tarm pit tov knong jet rom'jerb rom'joul dae neng thomada robos mnus po'tho'jun lolzzzzz)
seuch Niyeay jos niyeay leung kapit knong jit jong ban propun sos..lolzzz,song'sey 2-3 chhnam teat sork prai 2 poir hery kor min derng..lolzzzz lol!

Chompey

Chompey
LK VIP
LK VIP

cyberspacekh wrote:
Chompey wrote:

orkon bong dane BIG BIG
pka1

mor pi bong dane tha koit nov paris neng ban ke ann Cyber tam style barang jenh SI BERE venh haha.........
lol lol si bere....

Lovekhmer2009

Lovekhmer2009
LK VIP
LK VIP

Chompey wrote:
Lovekhmer2009 wrote:
seuch Niyeay jos niyeay leung kapit knong jit jong ban propun sos..lolzzz,song'sey 2-3 chhnam teat sork prai 2 poir hery kor min derng..lolzzzz lol!

Hak men ouy bong mean propon jong ouy mean pdey jeng>>>>> ooy chok chab pert psar u'ra krom krea ro'ngea duang chai lolzzzzzzzzz

KounSva

KounSva
LK VIP
LK VIP

Ot man chmous Kounsva sos......... mech jeng hor?
rir mouy nak anh nov CTN ot jes anh pheasa sva te deng nor?

Jerrygirl

Jerrygirl
LK VIP
LK VIP

ke arn tam style pos ke tha nis huez LK2009 tov tus ei dael nis lol! (LK2009 jear nak moha sen tus neng moha sen dir b good )

Chompey

Chompey
LK VIP
LK VIP

KounSva wrote:Ot man chmous Kounsva sos......... mech jeng hor?
rir mouy nak anh nov CTN ot jes anh pheasa sva te deng nor?
Monus ot jes arn pheasa sva te,tai sva jes arn pheasa monus?U should watch Animal channel and then you will hear your name heuy!

Chompey

Chompey
LK VIP
LK VIP

Jerrygirl wrote:

ke arn tam style pos ke tha nis huez LK2009 tov tus ei dael nis lol! (LK2009 jear nak moha sen tus neng moha sen dir b good )
hello yes You're right jerry! hi kiss

Jerrygirl

Jerrygirl
LK VIP
LK VIP

Chompey wrote:
Jerrygirl wrote:

hello yes You're right jerry! hi kiss

dane2 nhum ot jes Ang Glis te, minh oy ke jouy bork prae oy. dane2 (ot jes huez sabbay jet teat)

jah bong hi koit tae pun neng eng dol na pa erl ke nong Lk2009 niss. lol!

NeakTheakCyclo

NeakTheakCyclo
LK VIP
LK VIP

SreySros85 wrote:
NeakTheakCyclo wrote:
SreySros85 wrote:
NeakTheakCyclo wrote:
SreySros85 wrote:
NeakTheakCyclo wrote:
SreySros85 wrote:
NeakTheakCyclo wrote:
Chompey wrote:
NeakTheakCyclo wrote:
SreySros85 wrote: tissue tissue tissue hirk hirk bong dane mech ot mean chmous knhom jeung ?? kjerl sdab nas jeung nos..

Ja bay jit nas ban joib chhmous nov CTN :) - Page 3 541875 Ja bay jit nas ban joib chhmous nov CTN :) - Page 3 541875 Ja bay jit nas ban joib chhmous nov CTN :) - Page 3 541875 Ja bay jit nas ban joib chhmous nov CTN :) - Page 3 541875
dolkor nis bong dane neak post rir ? sreysros? Ja bay jit nas ban joib chhmous nov CTN :) - Page 3 541875 Ja bay jit nas ban joib chhmous nov CTN :) - Page 3 916932 Ja bay jit nas ban joib chhmous nov CTN :) - Page 3 916932 Ja bay jit nas ban joib chhmous nov CTN :) - Page 3 916932
Bang dara ot derng tha bang dane jea neak request the song te,nhom kroin tai jea neak post oy bang paoun ban derng tah..hehehehe sra seuch

ohh bong plich mer neng na but laptop bong mer youtubes ott khernh jeng ban ott deng terb read minh ban deng Ja bay jit nas ban joib chhmous nov CTN :) - Page 3 Icon_razz Ja bay jit nas ban joib chhmous nov CTN :) - Page 3 Icon_razz srey sros lov kach mes hahaha hean vei bong teat nor jam mer na chob o jis cyclo heuy Ja bay jit nas ban joib chhmous nov CTN :) - Page 3 Rire Ja bay jit nas ban joib chhmous nov CTN :) - Page 3 Rire Ja bay jit nas ban joib chhmous nov CTN :) - Page 3 Rire
hehehe..cyclo min oy jiss kor min dael..tov jiss ah tok tok kong bey vinh loiy jeang cyclo aeng phong.... lol! cyclo ek ek.....lol

:P :P :P min jis min ey ter ter tha erk erk ooy chir jet nas Sad jam mer na ahtok tok oss sang borm mok jis cyclo ahdel :P :P :P
ahhaaa ber jeung men jam kitt tam ning teat...lolzzzzz jos ber cyclo ek ek men min oy tha..prous sak mai lov ke tov na mok na jong dol pleam pleam. jos jis cyclo kal dol tov ..heehehhee

srey sros euy robos jas laor jeang robos thmey na doch angkor wat jeng jas men ter mean domley nas deng nov bart ? Oup jalom bart deng nov jah!! lol lol
ban robos thmey jong plich robos jas morng lol lol jam mer jas tov banh thnarm oy thmey loy jeang robos thmey :P
hahahha deng sa ey te kloun bat phong jah phong...ek ek men mong..ahhaaha
ning ning tov banh thnam oy loiy thmey tich tov terb mean neak jiss... :D

:P :P jam tov khmer jam tov banh jernh mdong oy thmey jreung morng jam mer :P :P
songsai cyclo lerng kanh jass pek ke min tang jong banh thnam oy phong..... :D

:P :P ott pina banh banh kloun erng kor ban del :P :P

https://www.youtube.com/user/Darakhmer2oo9

sweet_lovely

sweet_lovely
Administrator
Administrator

Ja bay jit nas ban joib chhmous nov CTN :) - Page 3 Amour duch jea mean ter oun lanh Ja bay jit nas ban joib chhmous nov CTN :) - Page 3 Amour
natasa wrote:

mean name bong ott pov :P

http://sweetlovely.hi5.com

Ani Chnass

Ani Chnass
LK VIP
LK VIP

bong chompey nas oun sdab song ot jol te prous ey see rup ma nors nus kor oy jong eat pek Ja bay jit nas ban joib chhmous nov CTN :) - Page 3 Icon_razz orkun nas jas som rab song dor pi rous derl khmean chmous oun nis lolzzzzz

http://www.khmercity.net/profile/Ani

Sponsored content

Back to top  Message [Page 3 of 3]

Go to page : Previous  1, 2, 3