SNOW KORK TEK PNEK MODNG TOV
Join the forum, it's quick and easy
Jerrygirl wrote:nimole wrote:Jerrygirl (Thu 16 Dec - 9:36) wrote:nimole wrote:Jerrygirl wrote:nimole wrote:Jerrygirl wrote:nimole wrote:Jerrygirl wrote:nimole wrote:Jerrygirl wrote:sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:Miss mjas topic nis dol huez, ter nov Tina bong bong nov tina bong
nov kbae nirng te tich mok heuy :D
nov mdom na tov jam merl tov jam teanh katuy mork sin lolzzzzzz
lolzzzzz tov jab tov yok jenh mok :D
ot kenh te maybe tovnham lunch bat huez merl tov nos :P :P :P :P
nham ey ey rouch hery tov na os aling
pel nhom nov bong bat pel bong nov nhom bat jos mean tov ei ber meorng derl kos knea neng
der khos knear mich tov bong kherng vea vil ma jom hery ma jom teat douch knear neng la or dae ter .. hearn tae nov joub knear klarch saveng ta pae
vear der jom jom tae morng vear banjas pel kos knea na lbong knimole. tae dol u u joub knea bong ban deng tha yab men
morng banjrass mich morng nov srok yeung der leung jeang ey min tha :P yiss lolzzz yab yab tov kae leng leung hery teang krom neng hahahahahahaha hery orkun del thaem (L) N (K) nov pi mok oy na bat Kjerry kgirl :P
min jear rovei te lbong knimole pol tapae roil ngai tlai tlerm kor
thlai thlerm kor neng ban ney tha mich yeay khmer oy jbass mer kom yeay pai lam pai lam me sdab ot ban ...lolzzzzzzz
mean ban pai lam na niyeay smaer jbas kalaet neng na (kor = cow) :P :P :P
neng min pai lam yissss neak na arn kor yol tha (kor) = neck dae
thlerm ko ey thlerm bong thlai te
OK JEN GKOR JENG TLERM BONG TLAI KOR BAN KOM OY TLERM BONG AENG VOR VOR KE JOLOMYORK TOV TVER MA HOB BAT TOV NA
Jerrygirl wrote:SNOW KORK TEK PNEK MODNG TOV
hahahahahahahahaha min derl na ke eat bai tov os ka tuk te bongnimole wrote:Ani Chnass wrote:khenh oun pa ker ot? bach nham kor ja ert der lolzzzzzznimole wrote:Ani Chnass wrote:tous jea min derl ban pluk kron ter sdab som dey kor ke deng der jasnimole wrote:Ani Chnass wrote:kos ber men min oy tha
min deng del eat pi kal na te deng nass
ngob ... nis tirk som'lor ot mean huy psaeng tha tirk som'lor ta'jerk ter nis
chha ert 70 hor la or hery jeng m'barch oss bai lolzzzz
bak ter thmenh ta ter a vey a vey ot tov na teJerrygirl wrote:Ani Chnass wrote:mean koun oun he a na kut pdey oun ta kom ka nhich ey na a net khnea prous ey oun tov leng ptas vea tver bab vea ja ert heyJerrygirl (Wed 15 Dec - 6:54) wrote:Ani Chnass wrote:neng hey bong ka rol see nov a na kut pa oun tlai bong cute te jas?Jerrygirl wrote:Ani Chnass wrote: mean oy bong merl ter mnak te kir oy nak derl tam loung lom pa lorm jong ban snae pi ani merl ta
oh jeng phong jeng lbong thom uez lbong touch jet ban pa oun tlai huez hor
deng ei oun aeng, ber baby papun na nei huez sa art min sa art oun aeng see mun bong heuz neng.
Jos kon oun aeng kor cute mes, merl muk kmouy kor oy jong kanhech dol huez
ANAKUT PDEY TOMROIM DOL PEL OUN THOM LBONG ANI BAK TMENH JONG OS HUEZ
Ani Chnass wrote:hahahahahahahahaha min derl na ke eat bai tov os ka tuk te bongnimole wrote:Ani Chnass wrote:khenh oun pa ker ot? bach nham kor ja ert der lolzzzzzznimole wrote:Ani Chnass wrote:tous jea min derl ban pluk kron ter sdab som dey kor ke deng der jasnimole wrote:Ani Chnass wrote:kos ber men min oy tha
min deng del eat pi kal na te deng nass
ngob ... nis tirk som'lor ot mean huy psaeng tha tirk som'lor ta'jerk ter nis
chha ert 70 hor la or hery jeng m'barch oss bai lolzzzz
Ani Chnass wrote:lolzzzzz jeng mean ter bong erng koun jen kab jruk hor terb deng?
ani koun nak srae der te na jas min men koun pek kab jruk na tenimole wrote:Ani Chnass wrote:lolzzzzz jeng mean ter bong erng koun jen kab jruk hor terb deng?
koun neak jom ka te , tae tha na na kor deng dae mean tae liny aeng te nov mok sour teat
emmm yeay jen kap jrouk mer mok liny aeng douch amouy koun hear kap jrouk nass
Ani Chnass wrote:ani koun nak srae der te na jas min men koun pek kab jruk na tenimole wrote:Ani Chnass wrote:lolzzzzz jeng mean ter bong erng koun jen kab jruk hor terb deng?
koun neak jom ka te , tae tha na na kor deng dae mean tae liny aeng te nov mok sour teat
koun nak srae ot luy tver srae neng na terb tinh ong kor psa nhamnimole wrote:Ani Chnass wrote:ani koun nak srae der te na jas min men koun pek kab jruk na tenimole wrote:Ani Chnass wrote:lolzzzzz jeng mean ter bong erng koun jen kab jruk hor terb deng?
koun neak srae tae tinh orn'kor psa te deng ani .. lolzzzz
Ani Chnass wrote:koun nak srae ot luy tver srae neng na terb tinh ong kor psa nhamnimole wrote:Ani Chnass wrote:ani koun nak srae der te na jas min men koun pek kab jruk na tenimole wrote:Ani Chnass wrote:lolzzzzz jeng mean ter bong erng koun jen kab jruk hor terb deng?
nimole wrote:@ jerry ha thlerm me man nov krao trong na del ke jalom ngeary ngeary nos bart ..lolzz
@ zey mom ot mean ey te nis ke yeay pheasa loy kark na
lok yeay nimole nham ong kor psa der hey merl tov terb ban deng tha tinh ke ro hos jengnimole wrote:Ani Chnass wrote:koun nak srae ot luy tver srae neng na terb tinh ong kor psa nhamnimole wrote:Ani Chnass wrote:ani koun nak srae der te na jas min men koun pek kab jruk na tenimole wrote:Ani Chnass wrote:lolzzzzz jeng mean ter bong erng koun jen kab jruk hor terb deng?
min jeu te , kir mok ta pi tinh ke ro has neng na lolz
Ani Chnass wrote:lok yeay nimole nham ong kor psa der hey merl tov terb ban deng tha tinh ke ro hos jengnimole wrote:Ani Chnass wrote:koun nak srae ot luy tver srae neng na terb tinh ong kor psa nhamnimole wrote:Ani Chnass wrote:ani koun nak srae der te na jas min men koun pek kab jruk na tenimole wrote:Ani Chnass wrote:lolzzzzz jeng mean ter bong erng koun jen kab jruk hor terb deng?
min jeu te , kir mok ta pi tinh ke ro has neng na lolz
sreymomrith wrote:nimole wrote:@ jerry ha thlerm me man nov krao trong na del ke jalom ngeary ngeary nos bart ..lolzz
Oh jirng te hor? me ot dirng lolzzzzz
nimole wrote:sreymomrith wrote:nimole wrote:@ jerry ha thlerm me man nov krao trong na del ke jalom ngeary ngeary nos bart ..lolzz
neng hery lov deng hery ha goottttttttttttt
sreymomrith wrote:nimole wrote:sreymomrith wrote:nimole wrote:@ jerry ha thlerm me man nov krao trong na del ke jalom ngeary ngeary nos bart ..lolzz
koot maen hor ????? Good ot nor????
nimole wrote:sreymomrith wrote:nimole wrote:sreymomrith wrote:nimole wrote:@ jerry ha thlerm me man nov krao trong na del ke jalom ngeary ngeary nos bart ..lolzz
koot man ter lolz
ber jong deng kor mok pisort mer tov na
sreymomrith wrote:nimole wrote:sreymomrith wrote:nimole wrote:sreymomrith wrote:nimole wrote:@ jerry ha thlerm me man nov krao trong na del ke jalom ngeary ngeary nos bart ..lolzz
koot man ter lolz
hahaha jong ouy try teat yiiiii yab mong...
nimole wrote:sreymomrith wrote:nimole wrote:sreymomrith wrote:nimole wrote:sreymomrith wrote:nimole wrote:@ jerry ha thlerm me man nov krao trong na del ke jalom ngeary ngeary nos bart ..lolzz
koot man ter lolz
hahaha jong ouy try teat yiiiii yab mong...
jos ber min sark mich deng tov yisss lolzzz
nimole wrote:ngob jos yeung sark tae robos na sark ban tov na robos sark ot ban kom pas porl tuk oy orn'ka kom jart bomm dos srai tov
sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:nimole wrote:Jerrygirl (Thu 16 Dec - 9:36) wrote:nimole wrote:Jerrygirl wrote:nimole wrote:Jerrygirl wrote:nimole wrote:Jerrygirl wrote:nimole wrote:Jerrygirl wrote:sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:Miss mjas topic nis dol huez, ter nov Tina bong bong nov tina bong
nov kbae nirng te tich mok heuy :D
nov mdom na tov jam merl tov jam teanh katuy mork sin lolzzzzzz
lolzzzzz tov jab tov yok jenh mok :D
ot kenh te maybe tovnham lunch bat huez merl tov nos :P :P :P :P
nham ey ey rouch hery tov na os aling
pel nhom nov bong bat pel bong nov nhom bat jos mean tov ei ber meorng derl kos knea neng
der khos knear mich tov bong kherng vea vil ma jom hery ma jom teat douch knear neng la or dae ter .. hearn tae nov joub knear klarch saveng ta pae
vear der jom jom tae morng vear banjas pel kos knea na lbong knimole. tae dol u u joub knea bong ban deng tha yab men
morng banjrass mich morng nov srok yeung der leung jeang ey min tha :P yiss lolzzz yab yab tov kae leng leung hery teang krom neng hahahahahahaha hery orkun del thaem (L) N (K) nov pi mok oy na bat Kjerry kgirl :P
min jear rovei te lbong knimole pol tapae roil ngai tlai tlerm kor
thlai thlerm kor neng ban ney tha mich yeay khmer oy jbass mer kom yeay pai lam pai lam me sdab ot ban ...lolzzzzzzz
mean ban pai lam na niyeay smaer jbas kalaet neng na (kor = cow) :P :P :P
neng min pai lam yissss neak na arn kor yol tha (kor) = neck dae
thlerm ko ey thlerm bong thlai te
OK JEN GKOR JENG TLERM BONG TLAI KOR BAN KOM OY TLERM BONG AENG VOR VOR KE JOLOMYORK TOV TVER MA HOB BAT TOV NA
ey ke??????????????????????????
sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:SNOW KORK TEK PNEK MODNG TOV
kork maen ter ber below zero kor os heuy lolzzzzzzzzzz
sreymomrith wrote:nimole wrote:@ jerry ha thlerm me man nov krao trong na del ke jalom ngeary ngeary nos bart ..lolzz
Jerrygirl wrote:sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:SNOW KORK TEK PNEK MODNG TOV
kork maen ter ber below zero kor os heuy lolzzzzzzzzzz
neng ban tha oy kae topic dak snow kork tek pnek venh tov ban trem trov
sreymomrith wrote:nimole wrote:ngob jos yeung sark tae robos na sark ban tov na robos sark ot ban kom pas porl tuk oy orn'ka kom jart bomm dos srai tov
hahahaha yab teat heuy you nisssss
Jerrygirl wrote:sreymomrith wrote:nimole wrote:@ jerry ha thlerm me man nov krao trong na del ke jalom ngeary ngeary nos bart ..lolzz
knhom tayeay pi tlerm bong tlai, java mei b aeng ta nhom ot mean tayeay pi tlerm bong nimole aeng na
Similar topics