kyom somtos prous kyom krun (Fever) som tov kenh vinh tich sa'ak mor vinh urkun neak teng yu jet tok dark ler khmerus kyom pit chea roeass klun dol heuy. urkun urkun tang oss knear,
Join the forum, it's quick and easy
Go to page : 1, 2, 3, 4
.KhmerUS wrote:kyom somtos prous kyom krun (Fever) som tov kenh vinh tich sa'ak mor vinh urkun neak teng yu jet tok dark ler khmerus kyom pit chea roeass klun dol heuy. urkun urkun tang oss knear,
Last edited by on 20th October 2007, 10:30 am; edited 1 time in total
Dane wrote:Welcome Back khmerUS
thanks Leak.BoNG_LeaK wrote:welcome back lbong mlanh jet bos everyone :D
yo yo yo yo
ott chlorng te kom ouy tae leak aerng mor jid bong pek otherwise its ok.BoNG_LeaK wrote:fever jeng tich chlorng ma LK tov?
jah lbong knea eng te, bach kour som ey teKhmerUS wrote:thanks Leak.BoNG_LeaK wrote:welcome back lbong mlanh jet bos everyone :D
yo yo yo yo
trov tae jess heuy.Monalysa wrote:jes deng kloun anjeng la or houy KUs :lol:
jeng kyom nov ouy far pi lbong eng tich heuy,,,,jam lbong eng chea jam nov jitKhmerUS wrote:ott chlorng te kom ouy tae leak aerng mor jid bong pek otherwise its ok.BoNG_LeaK wrote:fever jeng tich chlorng ma LK tov?
jess nass leak, klarch bong doss vanta jinh nhook nhop hor? lolzBoNG_LeaK wrote:jeng kyom nov ouy far pi lbong eng tich heuy,,,,jam lbong eng chea jam nov jitKhmerUS wrote:ott chlorng te kom ouy tae leak aerng mor jid bong pek otherwise its ok.BoNG_LeaK wrote:fever jeng tich chlorng ma LK tov?
eh kyom jes jengKhmerUS wrote:jess nass leak, klarch bong doss vanta jinh nhook nhop hor? lolzBoNG_LeaK wrote:jeng kyom nov ouy far pi lbong eng tich heuy,,,,jam lbong eng chea jam nov jitKhmerUS wrote:ott chlorng te kom ouy tae leak aerng mor jid bong pek otherwise its ok.BoNG_LeaK wrote:fever jeng tich chlorng ma LK tov?
mork pi kort min arch tov jorl Pich ban neng na ban jea kort mork vinh trov tai KhmerUS ?sweet_lovely wrote: mor ving houy hor sman ter ngor leng jol LK houy ter khmerUS
Dane wrote:mork pi kort min arch tov jorl Pich ban neng na ban jea kort mork vinh trov tai KhmerUS ?sweet_lovely wrote: mor ving houy hor sman ter ngor leng jol LK houy ter khmerUS
khmerkondal wrote:min deung jea yang mech te kyom aelov ning klach
srey srey saeng torm leak tirk nas min chong hean
niyeay jea muoy te na louk euy ,kirt sop sop tov chong tae rot chenh aoy phot pi tinis tena naaaaaaaaa....
sweet_lovely wrote: pro hel min man mok pi sweet te ding bong Dane,prus khmerUS mean srey srey jrean del barom pi ke noss
Go to page : 1, 2, 3, 4
Similar topics