Som Sour Mouy  44939

Join the forum, it's quick and easy

Som Sour Mouy  44939
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Som Sour Mouy

+4
sreyneang1984
Smile Forever
molyta
PheaKdeySnaeh
8 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Som Sour Mouy  Empty Som Sour Mouy 23rd December 2011, 4:57 am

PheaKdeySnaeh

PheaKdeySnaeh
Webmaster
Webmaster

Hello all
Kyom jang sour mouy , pises sour bong paoun rous nov srok khmer tae mdang Very Happy
Kyom jang derng tha nov srok yeung sob tngai ber sen mean prak khae knong mouy khae 500 dolla ter la morn neng rous nov dae tei , ber sen yeung mean pteas mean ei krorb krorn rouch heuy, jang tha 500 somrab mnak aeng .
Soum jouy prab kyom phorng ber derng
Orkun tok jea mon

http://www.srolanhkhmer.com/

2Som Sour Mouy  Empty Re: Som Sour Mouy 23rd December 2011, 7:31 am

molyta

molyta
Junior Member
Junior Member

Ber doch chea Bong niyay kang ler, ker krob kran herz $500 somrab ter manak eng nos. Herz prak khae nis jat tok tha jren kour som der somrab ka Ngea nov srok khmer. Ter ber somrab nak na jay thom ker prohel chea min kran teh.

3Som Sour Mouy  Empty Re: Som Sour Mouy 23rd December 2011, 8:30 am

Smile Forever

Smile Forever
New Active
New Active

Ouy Bong Pheak ery a noeng ke hao tha jrern hery na Bong som rab lak khan dael Bong ni yeay nus. Tae doch Molyta ni yeay joeng ber jay thom bun man kor min krub dae. Brak kae bun noeng ber mean ey ey krub som nus doch Bong ni yeay khang ler noeng keu oach rus nov knung ji vak pheap 1 Heu ha and sok srul hery.

4Som Sour Mouy  Empty Re: Som Sour Mouy 23rd December 2011, 8:48 am

sreyneang1984

sreyneang1984
LK Member
LK Member

*PheaKdeySnaeh* wrote:Hello all
Kyom jang sour mouy , pises sour bong paoun rous nov srok khmer tae mdang Very Happy
Kyom jang derng tha nov srok yeung sob tngai ber sen mean prak khae knong mouy khae 500 dolla ter la morn neng rous nov dae tei , ber sen yeung mean pteas mean ei krorb krorn rouch heuy, jang tha 500 somrab mnak aeng .
Soum jouy prab kyom phorng ber derng
Orkun tok jea mon

ber mean krorb krorn heoy, khnom kit tha 500 krorb hoey bong....krorb samrab ka ros nov dor smanh/jivapheap samrom. min maen pouk high class te na bong....mean peak mouy tha 100 kor krorn, 1000 kor krorb....lolz.

5Som Sour Mouy  Empty Re: Som Sour Mouy 23rd December 2011, 9:07 am

Y0oH0o!!

LK VIP
LK VIP

Very Happy Baht!.. jong sur 2 kor barn deh...lov oy 500$ mork dol dai khniom sin, khniom york tov jai sak merl, rouch heuy ning jun dom'nirng tarm kroy,... dance good

6Som Sour Mouy  Empty Re: Som Sour Mouy 23rd December 2011, 10:17 am

Kimpirun

Kimpirun
LK VIP
LK VIP

Wow!!! Bongsrey Maen komrong kar tuv retirement in srock khmeR Huh!!!??...Ber bong barn tuv nus, som chuy rork songSar oy Pirun phorn nah bong....I oy bong $10 piluer tiet. heheheh

7Som Sour Mouy  Empty Re: Som Sour Mouy 23rd December 2011, 7:41 pm

KAP ANG

KAP ANG
Administrator
Administrator

$500 krub $100 kron-bir lol!
($500 somrab klourn $500 somrab tver bonn nov club) Som Sour Mouy  133801 prous tha khmer lov ke niyum tver bonn nas.

https://www.dailymotion.com/7wonder

8Som Sour Mouy  Empty Re: Som Sour Mouy 24th December 2011, 1:17 am

Ani Chnass

Ani Chnass
LK VIP
LK VIP

Y0oH0o!! wrote: Very Happy Baht!.. jong sur 2 kor barn deh...lov oy 500$ mork dol dai khniom sin, khniom york tov jai sak merl, rouch heuy ning jun dom'nirng tarm kroy,... Som Sour Mouy  Dancing Som Sour Mouy  604400

song sai tae ban ka nhor mun ban luy 500$ tov jai sak te nis

http://www.khmercity.net/profile/Ani

9Som Sour Mouy  Empty Re: Som Sour Mouy 24th December 2011, 1:19 am

Ani Chnass

Ani Chnass
LK VIP
LK VIP

tam oun kirk pro herl jea kron na bong ter ber jom nak dai tu leay vinh jong muy khae 1000$ kor min kron dae Very Happy

10Som Sour Mouy  Empty Re: Som Sour Mouy 24th December 2011, 2:51 am

PheaKdeySnaeh

PheaKdeySnaeh
Webmaster
Webmaster

Orkun neak taing oss knea :pka:
kyom sour oy friend tei

kir jang tha rous nov tomada
500€ : somrab tinh mahob aha nham rorl tngai , tngai sov ei tov der lomhae kay mok vaing merl kei aeng , nham nis nham nos ,

kir ott men der jol bar , pherk si ei tei

tomada reung chay tous bey 1 khae 10000$ kor ta os dae ber der chay nos Very Happy

11Som Sour Mouy  Empty Re: Som Sour Mouy 24th December 2011, 3:01 am

Guest

Anonymous
Guest

ma khae $500 ach rous nov doy jivak pheap som rom dae ter bong Very Happy ban ma khae $500 nov khmer, save $450, jai ma khae $50, louk takoun reav leas ey psom klas tov. ban 5 chnam sorl luy zern berk krom hon pas korng & psa sbaek jerng, bombaek sakha penh protes. 5 chnam kroy mok teat tinh derm tnout nov khmer tang ors, berk rong jak terk tnout ju. norm jenh krav protes. lolzzz

dol pel neng kyom kat kal nak LK joul tang ors. na ke hean der pdes pdas kyom berk larn ken baek me jerng lov neng, kom jo hahahaha

12Som Sour Mouy  Empty Re: Som Sour Mouy 24th December 2011, 3:03 am

PheaKdeySnaeh

PheaKdeySnaeh
Webmaster
Webmaster

lolzzzzzzzzzz chay 50 ?
nham prohok rorl tngai ?
tinh ta ang kor ott krorb phorng derng

hean ken mei jeung kei ber min kei dak ma kanhor

13Som Sour Mouy  Empty Re: Som Sour Mouy 24th December 2011, 3:13 am

Guest

Anonymous
Guest

$50 tinh ongkor, bor nham rol ngai. tinh kbal trey pi kalaeng tver pahok mok slor terk trey kloun eng tuk nham bor :D reav leas, stouch trey, jab kongkeb, reus kjong ey eat sen tov. tae 5 chnam te, 5 chnam kroy ban tver thao khae pas korng & psa sbaek jerng. 10 chnam ban tver thao khae domnarng srok khmer, jos thao khae terk tnout nos, min tomnang srok khmer Very Happy 5 chnam kroy teat mean ongkarak, nak LK hean chat 1 nhom yeay pdes pdas ouy angkarak padav lolzzzz

14Som Sour Mouy  Empty Re: Som Sour Mouy 24th December 2011, 3:17 am

Guest

Anonymous
Guest

oh plech, pel neng krob knea trov hav kyom tha: Aek odom Lk security lolzzz

15Som Sour Mouy  Empty Re: Som Sour Mouy 24th December 2011, 3:25 am

Guest

Anonymous
Guest

tae lov kyom jea kanh jeas dach tlai tver ka ouy ke Som Sour Mouy  235317

16Som Sour Mouy  Empty Re: Som Sour Mouy 24th December 2011, 3:28 am

PheaKdeySnaeh

PheaKdeySnaeh
Webmaster
Webmaster

hahahahahaha oun rêver tor teat tov pov ,
ber pov tver ban douch niyeay na kir chbas jea tver sethey

hahaha aek odom lean ondat

17Som Sour Mouy  Empty Re: Som Sour Mouy 24th December 2011, 3:33 am

Guest

Anonymous
Guest

lolzzz tae nov protes ke ban koun rean sroul jeang khmer tech Very Happy

18Som Sour Mouy  Empty Re: Som Sour Mouy 24th December 2011, 3:41 am

PheaKdeySnaeh

PheaKdeySnaeh
Webmaster
Webmaster

men tech tei kir zern zern pov
tae nov americ ber tam bong keunh tam tv rean kor os luy jreun kour sorm dae
nov baring ott ei tei
pel jol rean roth kei oy luy kmeng somrab tinh kreung serksa neng somleak bompeak , pel jol thnam thom pay kor tech dae

19Som Sour Mouy  Empty Re: Som Sour Mouy 24th December 2011, 3:58 am

Guest

Anonymous
Guest

rean nov secondair ot ors te bong. tae jol universite ors zern Very Happy dol tae louk jek arng, louk takoun klas ban tov rouch Very Happy

20Som Sour Mouy  Empty Re: Som Sour Mouy 24th December 2011, 6:09 am

PheaKdeySnaeh

PheaKdeySnaeh
Webmaster
Webmaster

bong niyeay université neng heuy
nov nis kmeng oss ta neng reung neak nov chngay trov joul konlaeng kei nov ,
ber bang sala ot tei , rort kei york tech tei prous kei jang oy kmeng rean ban jreun

21Som Sour Mouy  Empty Re: Som Sour Mouy 24th December 2011, 9:34 am

Kimpirun

Kimpirun
LK VIP
LK VIP

Tuv ross nuv srock Khmer within $500 vea krup huey...Nham bai pi-pail, nham terk sor instead beer or cognac...nham solaw pahuer instead steaks, nham kjons and kapiss instead BBQ, nham trey kor instead Pork ribs tuv....mouy khmae pahel barn sol pi $50 -$100 dae...

Please Kom investment money with club and strip bar every nights...thats ok!!

22Som Sour Mouy  Empty Re: Som Sour Mouy 24th December 2011, 9:44 am

Kimpirun

Kimpirun
LK VIP
LK VIP

Meckor yab mess krontae maen komrorng kar tuv nuv srock Khmer pon-nerng!!!?? Dooche vetesne thom dai morng!!! nham pahok, kjon, kjaov...fishing trey knong berng...ort klach kaper kham cherng tei ey????

23Som Sour Mouy  Empty Re: Som Sour Mouy 24th December 2011, 4:12 pm

Y0oH0o!!

LK VIP
LK VIP

Ani Chnass wrote:
Y0oH0o!! wrote: Very Happy Baht!.. jong sur 2 kor barn deh...lov oy 500$ mork dol dai khniom sin, khniom york tov jai sak merl, rouch heuy ning jun dom'nirng tarm kroy,... Som Sour Mouy  Dancing Som Sour Mouy  604400

Very Happy Mean teh Ani Chao Ta ning la'pers dai jeang kae... bat muk bat morth khernh teh tro'jeak soksabai jea te ning Chao Ta!? :bball: Wink

24Som Sour Mouy  Empty Re: Som Sour Mouy 26th December 2011, 6:11 am

Ani Chnass

Ani Chnass
LK VIP
LK VIP

Y0oH0o!! wrote:
Ani Chnass wrote:

Very Happy Mean teh Ani Chao Ta ning la'pers dai jeang kae... bat muk bat morth khernh teh tro'jeak soksabai jea te ning Chao Ta!? :bball: Wink

lolzzz neng hey Chao ro bos ta kir ro pis dai ptey ja ert na jas lolzzz rovul and lazy neng na lok ta lolzz and sok kai sa bai jet te na jos lok ta vinh? Very Happy

25Som Sour Mouy  Empty Re: Som Sour Mouy 26th December 2011, 8:10 am

Y0oH0o!!

LK VIP
LK VIP

Very Happy Ning nov la'pers a'dael Dai ning,...hahaha la'voul + Lz = Kjil ta'morng, Ta h0o sok kai sabai khoch... o0p ja'lom, sabaijet jea thormada te or'kun, kron teh ro'voul bon'tech ot sov barn jorl mork yeam "LK" doch mun te,.. dance good

26Som Sour Mouy  Empty Re: Som Sour Mouy 27th December 2011, 2:15 am

Ani Chnass

Ani Chnass
LK VIP
LK VIP

Y0oH0o!! wrote: Very Happy Ning nov la'pers a'dael Dai ning,...hahaha la'voul + Lz = Kjil ta'morng, Ta h0o sok kai sabai khoch... o0p ja'lom, sabaijet jea thormada te or'kun, kron teh ro'voul bon'tech ot sov barn jorl mork yeam "LK" doch mun te,.. Som Sour Mouy  Dancing Som Sour Mouy  604400

lolzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz khoch jet hor? hahahahaaha bach lak te na prab tam trong kor chao min tha ey dae lolz

27Som Sour Mouy  Empty Re: Som Sour Mouy 27th December 2011, 4:40 am

Y0oH0o!!

LK VIP
LK VIP

Ani Chnass wrote:
Y0oH0o!! wrote: Very Happy Ning nov la'pers a'dael Dai ning,...hahaha la'voul + Lz = Kjil ta'morng, Ta h0o sok kai sabai khoch... o0p ja'lom, sabaijet jea thormada te or'kun, kron teh ro'voul bon'tech ot sov barn jorl mork yeam "LK" doch mun te,.. Som Sour Mouy  Dancing Som Sour Mouy  604400

lolzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz khoch jet hor? hahahahaaha bach lak te na prab tam trong kor chao min tha ey dae lolz

Very Happy hak Ta H0o mean ey jet oy khoch,... has!...has!..haaa!...khoch ja'lerm la'pel la'poch ter,... lol! :bball:

28Som Sour Mouy  Empty Re: Som Sour Mouy 27th December 2011, 11:55 am

Ani Chnass

Ani Chnass
LK VIP
LK VIP

Y0oH0o!! wrote:
Ani Chnass wrote:

Very Happy hak Ta H0o mean ey jet oy khoch,... has!...has!..haaa!...khoch ja'lerm la'pel la'poch ter,... lol! :bball:

ko hok ke ban ko hok ani min ban te jas Very Happy ani jea chao bos ta na ber mean problem ey ach share to chao ban:p

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]