oy kyom soum tos kyom niyeay chomnorng jeung bot chomreang khos nov knong somleng kyom tort .
mmmm mean neak tha oy kyom teat heuy merl tov
tha bong tov merl chomnorng jeung khos heuy paoun aeng neng sorsai chmous bong tov jea Fane ei na dae ? hahahaahahahaMonalysa wrote: slab houy merl bong fane je kae title bot ke tov kert.
bong tov rean thor ey ber jet min neng nor phong tor yu rean thor jes houy
prettyravy wrote::study: yah bong dane tov rean tnor hahahhhaa te nirk dol lovekhmer. tirk chit smamaei srey lance
louy del tur bong. chomnong jeang tmeai..........srolang.
bot neang piross tur. :thanks1:
khmerkondal wrote:hahaaaaaaa nis ter somleng majas snaeh Dane nov lk yeung nis
ot mean tous bey euy te sot tae pouk yeung tang os knea ter nov ti nis som svakum
somleng atheareak thmey ney kakvay nov knong lk nis thank you
:yeah:
@~*Dane*~@ wrote:lolz merl kk niyeay
kei rovol tae tha kyom niyeay ott chbas
mdorng niss ott na tha sabaiy jet tichkhmerkondal wrote:hahaaaaaaa nis ter somleng majas snaeh Dane nov lk yeung nis
ot mean tous bey euy te sot tae pouk yeung tang os knea ter nov ti nis som svakum
@~*Dane*~@ wrote:oy kyom soum tos kyom niyeay chomnorng jeung bot chomreang khos nov knong somleng kyom tort .
niyeay Khmer merl tae nak kert nov srok barrang.@~*Dane*~@ wrote:oy kyom soum tos kyom niyeay chomnorng jeung bot chomreang khos nov knong somleng kyom tort .
@~*Dane*~@ wrote:oy kyom soum tos kyom niyeay chomnorng jeung bot chomreang khos nov knong somleng kyom tort .
hahahaha som seuch mouy Sophiriyasophiriya wrote:@~*Dane*~@ wrote:oy kyom soum tos kyom niyeay chomnorng jeung bot chomreang khos nov knong somleng kyom tort .
Hey paoun srey paoun ban rok bot del bong pen jet ban houy elov nis kir bong jong ban 1 bot tet kir bot srey jreng vin 1 doung kir jreng douy som leng paoun srey ptol ter paoun srey arch post oy bong ban te, som leng paoun srey piros pon ning houy jos tom rom te jreng vin ter piros yang na tov. ehheheheeh
jam kyom jol tver DJ jeamouy Leak :Dkhmerkondal wrote:@~*Dane*~@ wrote:lolz merl kk niyeay
kei rovol tae tha kyom niyeay ott chbas
mdorng niss ott na tha sabaiy jet tichkhmerkondal wrote:hahaaaaaaa nis ter somleng majas snaeh Dane nov lk yeung nis
orkun na ban sdab somleng yang piros kbos kbay mok chaek chuon dol bong paorn yeung nis
ber sen thlob niyeay nov knong Dj radio prohael jea jong sonthanea jea muoy min khan lery .
hik hik hik tha kei somleng koun kmeng 15 chnam teat , jam kiss bong oss tporl lov heuy bong somlanhsophiriya wrote:@~*Dane*~@ wrote:oy kyom soum tos kyom niyeay chomnorng jeung bot chomreang khos nov knong somleng kyom tort .
bong ot lie jom reang sos lir te nak niyey te min ding jea som leng nak na. Sdab tov dotch jea som leng koun khmeng aryok 15 chnam piros men.... paoun srey Dane bong orkun na del ban post song nis it is so becautiful song. Bong jol jet song nisss nas, see u Monday Paun..
KhmerUS wrote:niyeay Khmer merl tae nak kert nov srok barrang.@~*Dane*~@ wrote:oy kyom soum tos kyom niyeay chomnorng jeung bot chomreang khos nov knong somleng kyom tort .
11 chnam heuy lmom plich khmer oss main ning
tae nhom nov akang 25 chnam heuy nov psek khmer roo
sophiriya wrote:@~*Dane*~@ wrote:oy kyom soum tos kyom niyeay chomnorng jeung bot chomreang khos nov knong somleng kyom tort .
Hey paoun srey paoun ban rok bot del bong pen jet ban houy elov nis kir bong jong ban 1 bot tet kir bot srey jreng vin 1 doung kir jreng douy som leng paoun srey ptol ter paoun srey arch post oy bong ban te, som leng paoun srey piros pon ning houy jos tom rom te jreng vin ter piros yang na tov. ehheheheeh
Ber sen jea bong jes jreng bong ning jreng ouy paoun srey sdab houy, where are u now paoun I miss u butttttttt paoun srey tov na ey kor uuuuuuuuu mlessssssss rir mouy kor paoun kheng ning bong del bong min ban jreng ouy paoun eng sdub butttt paoun eng jet 1 week houy na please come back bong nirk paun nas ding te....@~*Dane*~@ wrote:sophiriya wrote:@~*Dane*~@ wrote:oy kyom soum tos kyom niyeay chomnorng jeung bot chomreang khos nov knong somleng kyom tort .
so seuch sen
pel kyom jreang bong sdab ott ban padoy , tomada bong tei trov jreang oy paoun sdab na bong somlanh :P
Similar topics