Meur nhom sour 1meur tha hert ey ban chea sorm lor maju le borng ma orm jeng..huy ot dak ma orb ke hav tha sorm lor ma ju ot jeng..????
som chleoy brab phong ...lolzzzzzzz
somlor maju ey Fri ? ber maju mean chreun....... tae ber niyeay pi maju dael trov dak m-orm vinh. kyom tha tous jea mean m-orm rir ot m-orm kor vea nov tae maju ... nov tae ju. tae ber ban dak m-orm kir vea tver aoy lerng mouy kom-rit teat..... kir khlin m-orm tver aoy jong nham heuy chnganh maen....Fri End wrote:Meur nhom sour 1meur tha hert ey ban chea sorm lor maju le borng ma orm jeng..huy ot dak ma orb ke hav tha sorm lor ma ju ot jeng..????
@~*Dane*~@ wrote:paoun pros , kei ot dak ma'orm kor ban dae kei dak ma'orm oy vea mean klen chngoy ,
neak srok srae sombou ma'orm kei dak ma'orm , neak chomka ott ma'orm dak kei dak mreas prov , kir min jam bach tae ma'orm teub arch dak ban nos tei
vea min del majou ott bang ma'orm tov jea sngor tei leak , majou ott bang ma'orm kir nov ta majou neng krorn vea ott chngoyBoNG_LeaK wrote:onh ber maju ort bong maorm ke hao sngor heuy , ke bong maorm ouy vea chgouy jeng kor chgol derl ort ta nong sos
sweet_lovely wrote: maen houy bong Dane niyeay trov jah@~*Dane*~@ wrote:paoun pros , kei ot dak ma'orm kor ban dae kei dak ma'orm oy vea mean klen chngoy ,
neak srok srae sombou ma'orm kei dak ma'orm , neak chomka ott ma'orm dak kei dak mreas prov , kir min jam bach tae ma'orm teub arch dak ban nos tei
@~*Dane*~@ wrote:vea min del majou ott bang ma'orm tov jea sngor tei leak , majou ott bang ma'orm kir nov ta majou neng krorn vea ott chngoyBoNG_LeaK wrote:onh ber maju ort bong maorm ke hao sngor heuy , ke bong maorm ouy vea chgouy jeng kor chgol derl ort ta nong sos
majou tov jea sngor lerk leng paoun aeng ott dak majou
BoNG_LeaK wrote:min jeng te bong kyom yeay ort os, maju ort bong ma'orm tov chea sngor jrouk@~*Dane*~@ wrote:vea min del majou ott bang ma'orm tov jea sngor tei leak , majou ott bang ma'orm kir nov ta majou neng krorn vea ott chngoyBoNG_LeaK wrote:onh ber maju ort bong maorm ke hao sngor heuy , ke bong maorm ouy vea chgouy jeng kor chgol derl ort ta nong sos
majou tov jea sngor lerk leng paoun aeng ott dak majou
Fri End wrote:Meur nhom sour 1meur tha hert ey ban chea sorm lor maju le borng ma orm jeng..huy ot dak ma orb ke hav tha sorm lor ma ju ot jeng..????
BoNG_LeaK wrote:hark ort dak ma'orm is sgor jrouk , ort jes mer ke yeay te?
smeykao wrote:BoNG_LeaK wrote:hark ort dak ma'orm is sgor jrouk , ort jes mer ke yeay te?
nhom ott yul, mej barn somlor majou kran tae ott dak ma-orm tov jear sngor jrouk vinh :surpris: kreang somlor majou and sngor jrouk dak majou kos knear ey?
@~*Dane*~@ wrote:smeykao wrote:BoNG_LeaK wrote:hark ort dak ma'orm is sgor jrouk , ort jes mer ke yeay te?
nhom ott yul, mej barn somlor majou kran tae ott dak ma-orm tov jear sngor jrouk vinh :surpris: kreang somlor majou and sngor jrouk dak majou kos knear ey?
yes trov heuy smey majou neng sngor khos knea tours majou ott dak ma'orm kor nov tae majou dae ott arch tov jea sngor ban tei kir douch paoun niyeay sngor jrouk kei brer krouch chma vea khos pi majou kei brer ompil , krosaing and sondan . heuy na mouy majou kei mean dak prohok onjerng min arch tov jea sngor rouch leuy .
Leak niss yap men
smeykao wrote:@~*Dane*~@ wrote:smeykao wrote:BoNG_LeaK wrote:hark ort dak ma'orm is sgor jrouk , ort jes mer ke yeay te?
yes trov heuy smey majou neng sngor khos knea tours majou ott dak ma'orm kor nov tae majou dae ott arch tov jea sngor ban tei kir douch paoun niyeay sngor jrouk kei brer krouch chma vea khos pi majou kei brer ompil , krosaing and sondan . heuy na mouy majou kei mean dak prohok onjerng min arch tov jea sngor rouch leuy .
Leak niss yap men
yehhhhhhhhhh man neng bong Leak yab, hehehey mdorng niss barn bong Dane help mouy, kiss mouy sin
lolzzzzzzzzz neak sour kei niss sour yu heuy teub keunh mokFri End wrote: Leak yeay khos kloun aeng tha ke ot jes meul ber maju kreung ke ot dak ma-orm tae dak sleok kroch sorch kor ban....hahahaha
yang mech heuy Fri ? ter chomleuy tang os ning. mouy na trov ? nak sour doch jea deng jeang nak chleuy tov teat....Fri End wrote: Leak yeay khos kloun aeng tha ke ot jes meul ber maju kreung ke ot dak ma-orm tae dak sleok kroch sorch kor ban....hahahaha
Similar topics