Som Sur mouy merl !!! - Page 3 44939

Join the forum, it's quick and easy

Som Sur mouy merl !!! - Page 3 44939
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Som Sur mouy merl !!!

+7
NySai
sweet_lovely
khmerkondal
ReaLKhmeR
MjasSnaehSomnop
smeykao
Heroine
11 posters

Go to page : Previous  1, 2, 3

Go down  Message [Page 3 of 3]

61Som Sur mouy merl !!! - Page 3 Empty Re: Som Sur mouy merl !!! 18th July 2008, 11:34 am

jolie

jolie
LK VIP
LK VIP

chbas som rab taing ning. ning ke hav tha chet min smoss.... dak aoy merl dae. tae min chbas...... chol chet tver barp mnos jass jeng. broyatt barp naaa.... :D
taing wrote:bong Jolie, knhom dakk jbas jbas chirng hey nov repeat teat?

http://www.imeem.com/people/6KAO5rj

62Som Sur mouy merl !!! - Page 3 Empty Re: Som Sur mouy merl !!! 18th July 2008, 12:11 pm

taing

taing
LK VIP
LK VIP

teh knhom min maen niyeay pi pict knhom teh, knhom niyeay pi Q dael borng Jolie ask again nirng na. yisss... yup maen monos chas, chirng barn knhom sror'lanh taer kmeng.

jolie wrote:chbas som rab taing ning. ning ke hav tha chet min smoss.... dak aoy merl dae. tae min chbas...... chol chet tver barp mnos jass jeng. broyatt barp naaa.... :D

63Som Sur mouy merl !!! - Page 3 Empty Re: Som Sur mouy merl !!! 18th July 2008, 1:16 pm

Heroine

Heroine
LK Novelist
LK Novelist

jolie wrote:
Heroine wrote:
Lolzz tha khnom srey kor ban bros kor ban khnom ot brokan teh hahahahaa
Hahahhaa knanh ei kham main :D
prous ke chol chet dae... maen te ? :D

Heroine wrote:
Hahahha jis kor roil dong lolzzz taong slek trojeak jrobach kor a ning style bors khnom lolzzz
good good good good good good good good good dance dance dance dance dance dance dance dance

Lol jol chet ning na ban bondaoy nus lolzzz

seuch seuch seuch seuch terb terb terb terb

http://www.violetriver.wordpress.com

64Som Sur mouy merl !!! - Page 3 Empty Re: Som Sur mouy merl !!! 18th July 2008, 1:27 pm

jolie

jolie
LK VIP
LK VIP

yiiiiiiii.........kmeng nis ban tae 3 rob 1 te..... t
yab.. prous tae kmeng tver aoy lob ning........kmean deng bon parb ey sos....
mean kon-laeng na. dael kyom sour pi Q noss. kyom niyeay pi Avatar(pic) bos taing som skol mokh ter.
lbey heuy reung ning nos. jea tur-tov........min tha tae taing te. dael srolanh kmeng nos.......pi kmeng kor kmeng.... dol jass kor nov tae kmeng..........
taing wrote:teh knhom min maen niyeay pi pict knhom teh, knhom niyeay pi Q dael borng Jolie ask again nirng na. yisss... yup maen monos chas, chirng barn knhom sror'lanh taer kmeng.

jolie wrote:chbas som rab taing ning. ning ke hav tha chet min smoss.... dak aoy merl dae. tae min chbas...... chol chet tver barp mnos jass jeng. broyatt barp naaa.... :D

http://www.imeem.com/people/6KAO5rj

Sponsored content

Back to top  Message [Page 3 of 3]

Go to page : Previous  1, 2, 3