This poem is not really rule-based poem, since it was my first written poem while i was not understand clearly about the khmer poem's rule. But it is really funny so I share it here.
Note: "Don't use this rule for learning to write poem ok"
khemandy wrote:jam baj kit ey teat... dak rose ning ta-morng tov!!
cyberspacekh wrote:dak tov hey!!! chap ban jenh reung oy bong pa oun tusanekjun ban merl chap chap.
cyberspacekh wrote:lom lai ma reung keu 1000000000000000000 oh hooo jreun kron beu prohel ke jab arom heuy merl tov. oh plech dak knatt keu $$$ kmoch.
cyberspacekh wrote:nek deum reung dach yaii mean loy na oy, torl ta tour jouy deu tour free free ban bei boun reung sen ban mean loy tveu tor teat. haaaa........
cyberspacekh wrote:rok kerng tour yeak mnek teat heuy kyum ket yok mouy na jess nek.
cyberspacekh wrote:babou pross ron jromoss thom doch yeak jerng, roy heur jol tang phong tang phong
khemandy wrote:cyberspacekh wrote:babou pross ron jromoss thom doch yeak jerng, roy heur jol tang phong tang phong
seuch york P mouy sen lolzzz
cyberspacekh wrote:khemandy wrote:cyberspacekh wrote:babou pross ron jromoss thom doch yeak jerng, roy heur jol tang phong tang phong
Jom yeak, kron ta berk merl pleam, jong ptous kjol oss pi pous. yab mane.
tgnay kroy sauch la mom la mom ban heuy. sauch yor P jeng kyum bis slot smaradey. Lous pa lerng koun ke oss ah ying vey.
khemandy wrote:cyberspacekh wrote:khemandy wrote:cyberspacekh wrote:babou pross ron jromoss thom doch yeak jerng, roy heur jol tang phong tang phong
Jom yeak, kron ta berk merl pleam, jong ptous kjol oss pi pous. yab mane.
tgnay kroy sauch la mom la mom ban heuy. sauch yor P jeng kyum bis slot smaradey. Lous pa lerng koun ke oss ah ying vey.
hahah, nis ke hao tha style neak min del ban seurj nah kom phey ey... proleung 4 - 10 sop kroup joul mork vinh mork nah... onh nov sol proleung a thom jeang ke mouy teat nov si humburger nov leuy... tver mech tov??
khemandy wrote:hahha, leuk nheuk jeung daj pha'nga nhoy nah pouk mark... tae you joub knea mdong jeung douj jang kvass sra... jam mouy plet tov tinh 1 dorb teat sin tos jul mouy teat oy vea na ney mdong
cyberspacekh wrote:khemandy wrote:hahha, leuk nheuk jeung daj pha'nga nhoy nah pouk mark... tae you joub knea mdong jeung douj jang kvass sra... jam mouy plet tov tinh 1 dorb teat sin tos jul mouy teat oy vea na ney mdong
toss lerk dach , pakach sa art, chiii bai batt, somlo mju kingkok...
khemandy wrote:cyberspacekh wrote:khemandy wrote:hahha, leuk nheuk jeung daj pha'nga nhoy nah pouk mark... tae you joub knea mdong jeung douj jang kvass sra... jam mouy plet tov tinh 1 dorb teat sin tos jul mouy teat oy vea na ney mdong
plech ma muk teat chha koun ka-aat... oh... 3ses tae mdong
cyberspacekh wrote:khemandy wrote:cyberspacekh wrote:khemandy wrote:hahha, leuk nheuk jeung daj pha'nga nhoy nah pouk mark... tae you joub knea mdong jeung douj jang kvass sra... jam mouy plet tov tinh 1 dorb teat sin tos jul mouy teat oy vea na ney mdong
plech ma muk teat chha koun ka-aat... oh... 3ses tae mdong
Jam tgnay na tumné tov som krop ah B krop plaong pi teahean mok cha leng oy ptous rot jol srok ma dong haaaaaaaaaaa.
khemandy wrote: a mahob ning kyom min leng joul te....
cyberspacekh wrote:khemandy wrote: a mahob ning kyom min leng joul te....
ott deng ah ma hop neng rom pherp gnob gnor knong aora rot bass sork ey ott.
cyberspacekh wrote:ey kor chap phey mes, sak mdong tov ban skorl rous jeat. sak euy ban lerng than sour pi nek
Go to page : 1, 2
Similar topics