I MISS YOU So Much 44939

Join the forum, it's quick and easy

I MISS YOU So Much 44939
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

I MISS YOU So Much

4 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1I MISS YOU So Much Empty I MISS YOU So Much 15th November 2009, 4:49 pm

Lovekhmer2009

Lovekhmer2009
LK VIP
LK VIP

som anu'nhart joon jom'reang dael mean jom'norng jerng tha "I Miss You So Much" muay bot nis jom"puas sopheap neari dael knhom srolanh mar neak neng dol bong pa oun koun khmer teang os bart

som ouy neang neng bong pa oun teang os mean
sechkdei sok
sokkhapheap la or
so'vat'the'pheap neng sopheak mong'kol rouhout bart

Thanks Ms.Melody244 for uploading the clip for us. I MISS YOU So Much 604400

2I MISS YOU So Much Empty Re: I MISS YOU So Much 15th November 2009, 8:22 pm

PheaKdeySnaeh

PheaKdeySnaeh
Webmaster
Webmaster

snaeha jol kloun leng keng leng poun ei oss heuy paoun aeng niss
bong sdab jomnous mjas kei lolzzz
thanks for sharing

http://www.srolanhkhmer.com/

3I MISS YOU So Much Empty Re: I MISS YOU So Much 15th November 2009, 8:28 pm

Lovekhmer2009

Lovekhmer2009
LK VIP
LK VIP

*PheaKdeySnaeh* wrote:snaeha jol kloun leng keng leng poun ei oss heuy paoun aeng niss
thanks for sharing

pa oun tver kar ot ton ruach tech teat ruach heuy bong...ber tver kar men ruach pa oun men keng te bong..tom'loib jeng heuy bong I MISS YOU So Much Icon_biggrin

4I MISS YOU So Much Empty Re: I MISS YOU So Much 15th November 2009, 10:17 pm

HONGDANH

HONGDANH
Junior Member
Junior Member

I MISS YOU So Much 454332 I MISS YOU So Much 79710 I MISS YOU So Much 79710 I MISS YOU So Much 79710 I MISS YOU So Much 916932 I MISS YOU So Much 916932

http://honghanh.danh@yahoo.com

5I MISS YOU So Much Empty Re: I MISS YOU So Much 16th November 2009, 8:25 am

Lovekhmer2009

Lovekhmer2009
LK VIP
LK VIP

HONGDANH wrote:I MISS YOU So Much 454332 I MISS YOU So Much 79710 I MISS YOU So Much 79710 I MISS YOU So Much 79710 I MISS YOU So Much 916932 I MISS YOU So Much 916932

mean jom'naek neng ke dae mor serch ta mar yarng te pa oun srey I MISS YOU So Much Icon_razz

6I MISS YOU So Much Empty Re: I MISS YOU So Much 16th November 2009, 11:31 am

khm3rsh3iha

khm3rsh3iha
Senior Member
Senior Member

hey i really dont understand ......but i like music .....thank for yr post....

7I MISS YOU So Much Empty I Wish You Would Love Me !! 17th November 2009, 1:45 am

HONGDANH

HONGDANH
Junior Member
Junior Member

I MISS YOU So Much 6
I MISS YOU So Much 6
I MISS YOU So Much 6
I MISS YOU So Much 6
I MISS YOU So Much 6
na an' na`wish u were happy, we study together he take care of me !! study study make good grade hithahahI MISS YOU So Much 21I MISS YOU So Much 12I MISS YOU So Much 21I MISS YOU So Much 12I MISS YOU So Much 20

Last edited by HONGDANH on 17th November 2009, 3:09 am; edited 1 time in total (Reason for editing : na an' na`wish u were happy, we study together he take care of me !! study study make good grade hithahah)

8I MISS YOU So Much Empty Re: I MISS YOU So Much 21st November 2009, 2:51 am

HONGDANH

HONGDANH
Junior Member
Junior Member

Lovekhmer2009 wrote:
*PheaKdeySnaeh* wrote:snaeha jol kloun leng keng leng poun ei oss heuy paoun aeng niss
thanks for sharing

pa oun tver kar ot ton ruach tech teat ruach heuy bong...ber tver kar men ruach pa oun men keng te bong..tom'loib jeng heuy bong I MISS YOU So Much Icon_biggrin

hihihih me ToOooo !! I missing now terb love love Embarassed Embarassed :P

9I MISS YOU So Much Empty Re: I MISS YOU So Much 21st November 2009, 4:03 am

Guest

Anonymous
Guest

Jom zey ny post pi kal na nerng? ort kernh ey ma tech. merh sen jam comment tam kroy lolzz

10I MISS YOU So Much Empty Re: I MISS YOU So Much 21st November 2009, 4:57 am

Lovekhmer2009

Lovekhmer2009
LK VIP
LK VIP

hydrophilistic wrote:Jom zey ny post pi kal na nerng? ort kernh ey ma tech. merh sen jam comment tam kroy lolzz

knia post tang pi samai pol pot nos...som ongkar ke mor post neng I MISS YOU So Much Icon_razz

11I MISS YOU So Much Empty Re: I MISS YOU So Much 21st November 2009, 5:02 am

Guest

Anonymous
Guest

Lovekhmer2009 wrote:
hydrophilistic wrote:Jom zey ny post pi kal na nerng? ort kernh ey ma tech. merh sen jam comment tam kroy lolzz

knia post tang pi samai pol pot nos...som ongkar ke mor post neng I MISS YOU So Much Icon_razz
Yi jivit varak boros tor su nas nor. Tor su rohot dol koot kouw serk ors kor nov tae tor su hehe :P

12I MISS YOU So Much Empty Re: I MISS YOU So Much 21st November 2009, 6:42 am

HONGDANH

HONGDANH
Junior Member
Junior Member

Lovekhmer2009 wrote:

hihihihihihihi Embarassed Embarassed Very Happy seuch seuch , Forever

13I MISS YOU So Much Empty Re: I MISS YOU So Much 21st November 2009, 8:07 am

Lovekhmer2009

Lovekhmer2009
LK VIP
LK VIP

HONGDANH wrote:
Lovekhmer2009 wrote:

hihihihihihihi I MISS YOU So Much Icon_redface I MISS YOU So Much Icon_redface I MISS YOU So Much Icon_smile I MISS YOU So Much Rire I MISS YOU So Much Rire , Forever

pa oun HONGDAENG bong men yol pa oun srey hahhaaha bong som serch dae I MISS YOU So Much Rire I MISS YOU So Much Rire

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]