Ani Chnass wrote: natasa wrote: visal_bross wrote: Ani Chnass wrote:hahahahhahahah preay na bert chheam nus ? visal tov rean sa thmey sen tov na jom mok tor va muy ani tet lolzzzzzzzzzzz
jos preay ke tver mich jos?????????
preay na min deng te
...tae preay ani kir bert mort......
khom bork ke mok lerng yu a lov bong Sa mok prab ke hik hik hik hik mok pi oun kat tam bong erng neng na ban jes bert mort nus lolzzzzzzzzz
sis ha ber tom ne sis jory sray pro sna ory bro phorng ..
pro sna nos ke niyeay tha..
.mean boros mnak mean tha nak jear p'oun sdach hery ban tver khos neng chhbab nor kor trov ban ke kat tos bro ha ji vit ..
.dory yol tha boros nos jear p'oun sdach doch chhnes ke kor ak no nhat ory jrers rers plov rous 1..
.ka jrers rers nos mean doch tor tov..
.ke sor se ak sor slap nov ler kror das 2 son lirk hery bot vear ory jet dory men ory boros nos deng lery .hery ke kor york kror das nos tov ory boros nos jrers rers york 1 son lirk .hery ke brab tov boros nos tha ber sen jear nak rers ban jom ak sor rous nak neng trov rouch kloun tae ber rers jom ak sor slap kir nak neng trov tae slap hery ..
.yerng deng hery tha ak sor dael ke sor se ler kror das 2 son lirk nos sot tae ak sor slap tang 2 hery ke dom rov ory boros nos jear nak berk merl ..
.doch chhnes som jory ke phorng tov tha ter trov tver doch mdech terb ban rous ..
hehehe men jam tae ani mnak te dael jory ke oun natasa kor ban hery nak na kor ban dae bart som jory brab boros mnak neng phorng tha ter trov tver doch mdech.
knhom bart som or kun tok jear mun ..