Boros 3 Neak - Page 3 44939

Join the forum, it's quick and easy

Boros 3 Neak - Page 3 44939
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Boros 3 Neak

+12
linin
sreymomrith
LK_Lover
visal_bross
Vechra
borin kloth
Ani Chnass
SreySros85
natasa
look_a_way
Lamour
Krovann
16 posters

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down  Message [Page 3 of 7]

61Boros 3 Neak - Page 3 Empty Re: Boros 3 Neak 5th April 2010, 11:04 am

visal_bross

visal_bross
LK VIP
LK VIP

Ani Chnass wrote:
visal_bross wrote:
Ani Chnass wrote:hahahahahhahah jeng ban yab a lov jes phea sa besdoung ot jos ? ber jes jam ni yeay pi nak na Boros 3 Neak - Page 3 541875

oh...ah pheasa 1 neng jom jom neanh kyom tae mdong..lolzzz
hehehe pel na ban niyeay hov?????????? Boros 3 Neak - Page 3 346235
awwwww oy ter jes jong ni yeay smal na ani kom dor jea nech neng ter mean leak khan ber jong yeay muy ani norm ani der leng pel jol chnam khmer tov jeng Boros 3 Neak - Page 3 Icon_razz lolzzzzzzzzz

Zut ok...pontae pel jol chnam khmer neng ort kert te..jam pel pjom ben na jam kyom norm ani tov tor toul bai nen 2 neak na....lolzzzzzzzzzzz

62Boros 3 Neak - Page 3 Empty Re: Boros 3 Neak 5th April 2010, 11:16 am

Ani Chnass

Ani Chnass
LK VIP
LK VIP

visal_bross wrote:
Ani Chnass wrote:
visal_bross wrote:
Ani Chnass wrote:hahahahahhahah jeng ban yab a lov jes phea sa besdoung ot jos ? ber jes jam ni yeay pi nak na Boros 3 Neak - Page 3 541875

awwwww oy ter jes jong ni yeay smal na ani kom dor jea nech neng ter mean leak khan ber jong yeay muy ani norm ani der leng pel jol chnam khmer tov jeng Boros 3 Neak - Page 3 Icon_razz lolzzzzzzzzz

Boros 3 Neak - Page 3 133801 ok...pontae pel jol chnam khmer neng ort kert te..jam pel pjom ben na jam kyom norm ani tov tor toul bai nen 2 neak na....lolzzzzzzzzzzz
yahiiiiiiiiiiiiiiiiiiii norm ani tov to tul bai ben merl ter ani neng praet doch visal erng jeng haahahahhahahah lolzzzzzzzzzzz j/k

http://www.khmercity.net/profile/Ani

63Boros 3 Neak - Page 3 Empty Re: Boros 3 Neak 5th April 2010, 2:18 pm

LK_Lover

LK_Lover
LK Member
LK Member

yiss mich kor norm knear yab mles nor sis tang 2 ..

64Boros 3 Neak - Page 3 Empty Re: Boros 3 Neak 6th April 2010, 2:33 am

SreySros85

SreySros85
LK Member
LK Member

natasa wrote:
Krovann wrote:banh jol hor? heuy banh heuy yok tov jol ae na tov?

men heuy ..banh heuy yor tov jorl nov na tov nor Question ah neng jam sur srey srors vinh...knhom barn tae banh te...ah jom neanh jol neng tok ouy her jos seuch seuch seuch
yok tov jol knong kom ma'orm ning na krovann.... Boros 3 Neak - Page 3 Icon_biggrin
natasa.. banh heuy kron jol kor min deng ka laeng jol teat... Boros 3 Neak - Page 3 Icon_razz

65Boros 3 Neak - Page 3 Empty Re: Boros 3 Neak 6th April 2010, 2:34 am

SreySros85

SreySros85
LK Member
LK Member

Poem Style wrote:yiss mich kor norm knear yab mles nor sis tang 2 ..
na ke norm knear yab tov bong poem style Boros 3 Neak - Page 3 56213

66Boros 3 Neak - Page 3 Empty Re: Boros 3 Neak 6th April 2010, 5:18 am

LK_Lover

LK_Lover
LK Member
LK Member

oh knhom tha natasa neng ani my sis knhom te bart

67Boros 3 Neak - Page 3 Empty Re: Boros 3 Neak 6th April 2010, 5:44 am

KAP ANG

KAP ANG
Administrator
Administrator

krovann york kyom vinh tov...kyom=3 ning Boros 3 Neak - Page 3 Rire Boros 3 Neak - Page 3 Rire Boros 3 Neak - Page 3 Rire Boros 3 Neak - Page 3 Rire
jeng min bach kit jrenh.

Krovann wrote:Boros 3 neak jol sdey dondeung
Mneak mneak khom preung pol peak somdey
Bonghanh brab mae tha kloun pror peiy
Ber ban tver pdey pit jea min khos

Boros ti 1 roub reang songha
Sach cheam plir tlar trokoul kpong kpus
Meas brak luy larn mean tang sak yus
Lir lbey ke chmuos srey srey denh tam

Boros ti 2 jea komlos jas
Sombo brak kas ahyu jeang sam (30)
Rovol rok si baek nhers ro'ham
Ahyu jeang sam jong ban propoun

Boros ti 3 jea pros pous maiy
Luy kak mean chay thaem ot mean koun
Propoun slab joal keut tuk skorm kluon
Eylov moim muon jong ban kou tmey

Mae tha oy kyom jrus rus yok jos
Tae kyom klach khos jong sur kakvey
Ter yok 1 na turb tha propeiy
Kakvey pros srey juoy kit kyom phong
please please thanks

Kyom sur neak tang os knea del ban arn komnap kyom min maen jam tae kakvey jes taeng komnap te. thanks

https://www.dailymotion.com/7wonder

68Boros 3 Neak - Page 3 Empty Re: Boros 3 Neak 6th April 2010, 5:47 am

natasa

natasa
LK VIP
LK VIP

SreySros85 wrote:
natasa wrote:
Krovann wrote:banh jol hor? heuy banh heuy yok tov jol ae na tov?

men heuy ..banh heuy yor tov jorl nov na tov nor Question ah neng jam sur srey srors vinh...knhom barn tae banh te...ah jom neanh jol neng tok ouy her jos seuch seuch seuch
yok tov jol knong kom ma'orm ning na krovann.... Boros 3 Neak - Page 3 Icon_biggrin
natasa.. banh heuy kron jol kor min deng ka laeng jol teat... Boros 3 Neak - Page 3 Icon_razz

jom ah neng min men jom neanh khnea na..... seuch jes tae banh banh1 banh heuy neng kat kat kab kab kalaeng kavort jol ott deng.... dane2

69Boros 3 Neak - Page 3 Empty Re: Boros 3 Neak 6th April 2010, 5:59 am

SreySros85

SreySros85
LK Member
LK Member

ya ey.... mean jerng teat,,,,,lolzz
heuy srey sa'art khrom dol number of post 89 heuy ta... lean robors ke...
jong ban heart 3 dae doch ke.. khorm dol heuy nor... Boros 3 Neak - Page 3 Lol

70Boros 3 Neak - Page 3 Empty Re: Boros 3 Neak 6th April 2010, 6:09 am

Ani Chnass

Ani Chnass
LK VIP
LK VIP

Poem Style wrote:oh knhom tha natasa neng ani my sis knhom te bart
awwwwwww bro nov nis sos ot deng sos tha jea bro ter bro kor jeng der jol mok LK hey ot mean sa nho sis bon tich sos hey ban jea yab nus prous tro kol yeung kir tro kol yab enng na bro Boros 3 Neak - Page 3 541875

71Boros 3 Neak - Page 3 Empty Re: Boros 3 Neak 6th April 2010, 6:12 am

Lovekhmer2009

Lovekhmer2009
LK VIP
LK VIP

ke tha ouy kavei knhom men maen kavei men bach pdol yor bol te jeng :D

72Boros 3 Neak - Page 3 Empty Re: Boros 3 Neak 6th April 2010, 6:48 am

LK_Lover

LK_Lover
LK Member
LK Member

hehehe sis nis jes tae mean morng nor .ory bro som tos phorng na sis mork pi bro ot deng ke reply tam na tam ney te lngong nas bro niss nos ..hehehe

73Boros 3 Neak - Page 3 Empty Re: Boros 3 Neak 6th April 2010, 6:55 am

LK_Lover

LK_Lover
LK Member
LK Member

krovann p'oun srey kom ket jrern ey norm tae om pol..ber veas sna mean men jam bach kvol so phak maeng kol neng rot rork eng .(knhom men man tha men ory krovann ket te tae yerng men bra kot tha ket trov nos te vear asray ler veas sna neng som nang yerng dae na bart ).. pi bak pek york natasa tver pdey morng tov Boros 3 Neak - Page 3 541875

74Boros 3 Neak - Page 3 Empty Re: Boros 3 Neak 6th April 2010, 7:29 am

Ani Chnass

Ani Chnass
LK VIP
LK VIP

Poem Style wrote:hehehe sis nis jes tae mean morng nor .ory bro som tos phorng na sis mork pi bro ot deng ke reply tam na tam ney te lngong nas bro niss nos ..hehehe
ot ey te bro sis deng tha bro arch tver ban na ter ber mun neng reply ban nus kir trov khoch kat bon tich hey na sis jol dom boung ot deng der ter rus rer merl ter ma plet jes a ling Boros 3 Neak - Page 3 Rire ter leng doch sis jeng net kor trov chhir khlun doy sa sis der lolzzzzzzz

75Boros 3 Neak - Page 3 Empty Re: Boros 3 Neak 6th April 2010, 7:32 am

natasa

natasa
LK VIP
LK VIP

Ani Chnass wrote:
Poem Style wrote:hehehe sis nis jes tae mean morng nor .ory bro som tos phorng na sis mork pi bro ot deng ke reply tam na tam ney te lngong nas bro niss nos ..hehehe
ot ey te bro sis deng tha bro arch tver ban na ter ber mun neng reply ban nus kir trov khoch kat bon tich hey na sis jol dom boung ot deng der ter rus rer merl ter ma plet jes a ling Boros 3 Neak - Page 3 Rire ter leng doch sis jeng net kor trov chhir khlun doy sa sis der lolzzzzzzz

dol pel jes tov ani mor yeam LK morng lol!

76Boros 3 Neak - Page 3 Empty Re: Boros 3 Neak 6th April 2010, 10:20 am

visal_bross

visal_bross
LK VIP
LK VIP

Ani Chnass wrote:
visal_bross wrote:
Ani Chnass wrote:
visal_bross wrote:

Boros 3 Neak - Page 3 133801 ok...pontae pel jol chnam khmer neng ort kert te..jam pel pjom ben na jam kyom norm ani tov tor toul bai nen 2 neak na....lolzzzzzzzzzzz
yahiiiiiiiiiiiiiiiiiiii norm ani tov to tul bai ben merl ter ani neng praet doch visal erng jeng haahahahhahahah lolzzzzzzzzzzz j/k

thomada te ah reung neng nos..torl tae douch knea ban niyeay sdab knea kert na..lolzzzzzzz

77Boros 3 Neak - Page 3 Empty Re: Boros 3 Neak 6th April 2010, 10:27 am

LK_Lover

LK_Lover
LK Member
LK Member

.phak ery phak srey phak srors prem prey la or vey mles te .net tra sror ton penh dory mun snae phak srors doch khae ras pinh bor ro mey .
.phak oun sros nas bey doch khae ras ae nor phear ley mean kdey ma ta son dous pror ney kir phak p'oun srey oun natasa ..
.merl oun nho nhem sros sray por prem som neng phak tra jak ri ya slaut baut so pheap reab sa nheat met phorng na ke teng sor ser..
.bong ni yeay pet men man pro det banh jerch bang jer prous p'oun srey bong pet men dael tver a krok tov ler nak na nos lery ..
.joun por p'oun srey pel jol chhnam thmey sombo sab bay saum jourb tae sok phut tok tang lay saum kdey on ta ray jears chhngay pi p'oun !!!

78Boros 3 Neak - Page 3 Empty Re: Boros 3 Neak 6th April 2010, 10:30 am

Ani Chnass

Ani Chnass
LK VIP
LK VIP

natasa wrote:
Ani Chnass wrote:

dol pel jes tov ani mor yeam LK morng Boros 3 Neak - Page 3 Lol
awwwww bong jom lanh kom jes ter tha oun mok yeam nov LK pel join jea member nus jas tam pit oun mok yeam tang pi oun jol LK lerk dom boung mless Boros 3 Neak - Page 3 541875 ( praet yeam LK smos hahaha) Boros 3 Neak - Page 3 2869 Boros 3 Neak - Page 3 2869 Boros 3 Neak - Page 3 2869 Boros 3 Neak - Page 3 2869 Boros 3 Neak - Page 3 2869

79Boros 3 Neak - Page 3 Empty Re: Boros 3 Neak 6th April 2010, 10:31 am

Ani Chnass

Ani Chnass
LK VIP
LK VIP

awwwwwwwwww visal nis yab hey yu yu mok tha ani nis prae Boros 3 Neak - Page 3 Icon_mad Boros 3 Neak - Page 3 Icon_mad tich Boros 3 Neak - Page 3 538897 Boros 3 Neak - Page 3 538897 a lov hey tam pit ke nis preay derm mkak sos neng hahahahahaha lolzzzzzzzzz

80Boros 3 Neak - Page 3 Empty Re: Boros 3 Neak 6th April 2010, 10:32 am

natasa

natasa
LK VIP
LK VIP

Poem Style wrote:.phak ery phak srey phak srors prem prey la or vey mles te .net tra sror ton penh dory mun snae phak srors doch khae ras pinh bor ro mey .
.phak oun sros nas bey doch khae ras ae nor phear ley mean kdey ma ta son dous pror ney kir phak p'oun srey oun natasa ..
.merl oun nho nhem sros sray por prem som neng phak tra jak ri ya slaut baut so pheap reab sa nheat met phorng na ke teng sor ser..
.bong ni yeay pet men man pro det banh jerch bang jer prous p'oun srey bong pet men dael tver a krok tov ler nak na nos lery ..
.joun por p'oun srey pel jol chhnam thmey sombo sab bay saum jourb tae sok phut tok tang lay saum kdey on ta ray jears chhngay pi p'oun !!!

deng ja ey te bong pros mor sor seu oun ka dal LK jeng oun shy dol heuy neak Embarassed Embarassed

81Boros 3 Neak - Page 3 Empty Re: Boros 3 Neak 6th April 2010, 10:38 am

LK_Lover

LK_Lover
LK Member
LK Member

hehehe bong niyeay man na ani kor sa art doch oun dae . Boros 3 Neak - Page 3 346235

82Boros 3 Neak - Page 3 Empty Re: Boros 3 Neak 6th April 2010, 11:10 am

LK_Lover

LK_Lover
LK Member
LK Member

.Ani p'oun srey joun por chhnam thmey saum ban kdey sok rouch tok rouch phey mear jears pi mok saum ban kdey sok tang krom krour sa ..
.saum ory chhnam thmey jory ory p'oun srey mean avey sop sa thaem tang som rors sros sa art thlai thla prach nha plir thla kom bey mean morng ..
Boros 3 Neak - Page 3 281981

83Boros 3 Neak - Page 3 Empty Re: Boros 3 Neak 6th April 2010, 11:13 am

visal_bross

visal_bross
LK VIP
LK VIP

Ani Chnass wrote:awwwwwwwwww visal nis yab hey yu yu mok tha ani nis prae Boros 3 Neak - Page 3 Icon_mad Boros 3 Neak - Page 3 Icon_mad tich Boros 3 Neak - Page 3 538897 Boros 3 Neak - Page 3 538897 a lov hey tam pit ke nis preay derm mkak sos neng hahahahahaha lolzzzzzzzzz

surpris tha mich...mean preay derm mkak teat?????jos preay neng mich tov????? t

84Boros 3 Neak - Page 3 Empty Re: Boros 3 Neak 6th April 2010, 11:24 am

Ani Chnass

Ani Chnass
LK VIP
LK VIP

Poem Style wrote:.Ani p'oun srey joun por chhnam thmey saum ban kdey sok rouch tok rouch phey mear jears pi mok saum ban kdey sok tang krom krour sa ..
.saum ory chhnam thmey jory ory p'oun srey mean avey sop sa thaem tang som rors sros sa art thlai thla prach nha plir thla kom bey mean morng ..
Boros 3 Neak - Page 3 281981
sa thuk sa thuk orkun nas bong bross jea ti sro lanh neng jea ti ko rop dor thlai tla ro bos bong sa and sis ani Boros 3 Neak - Page 3 Icon_razz som jun por chnam thmey oy bro rok C mean ban tro jeak tro jum doch tirk om ret hey som oy bro som nang la or jea yu ong verng tov na hey kom plech tov pun pnum ksach jom nus sis phong na orkun tuk jea mun na bro Boros 3 Neak - Page 3 969339 Boros 3 Neak - Page 3 28286

85Boros 3 Neak - Page 3 Empty Re: Boros 3 Neak 6th April 2010, 11:26 am

Ani Chnass

Ani Chnass
LK VIP
LK VIP

Poem Style wrote:hehehe bong niyeay man na ani kor sa art doch oun dae . Boros 3 Neak - Page 3 346235
Boros 3 Neak - Page 3 Icon_redface shy dol hey bro nis jes ter mok sor ser puk sis nov LK jeng sis khmas ke nas nis prous ey muk ot sa art phong Boros 3 Neak - Page 3 Icon_razz ( pon ter kour oy ja nern nas terng kom nab sor ser bong sa klea jong muy jong am dol sor ser sis ter ma tich ) hik hik hik ot sok jet te jam merl tov bert bong sa oy jet roy morng Boros 3 Neak - Page 3 Lol

86Boros 3 Neak - Page 3 Empty Re: Boros 3 Neak 6th April 2010, 11:27 am

Ani Chnass

Ani Chnass
LK VIP
LK VIP

visal_bross wrote:
Ani Chnass wrote:awwwwwwwwww visal nis yab hey yu yu mok tha ani nis prae Boros 3 Neak - Page 3 Icon_mad Boros 3 Neak - Page 3 Icon_mad tich Boros 3 Neak - Page 3 538897 Boros 3 Neak - Page 3 538897 a lov hey tam pit ke nis preay derm mkak sos neng hahahahahaha lolzzzzzzzzz

Boros 3 Neak - Page 3 484235 tha mich...mean preay derm mkak teat?????jos preay neng mich tov????? Boros 3 Neak - Page 3 Gwlt_23
oy ter sa art sa art doch ani nis kir jea preay hey na visal kom chngol pek hahaahhahha lolzzzzzzzzzzz

87Boros 3 Neak - Page 3 Empty Re: Boros 3 Neak 6th April 2010, 11:36 am

visal_bross

visal_bross
LK VIP
LK VIP

Ani Chnass wrote:
visal_bross wrote:

Boros 3 Neak - Page 3 484235 tha mich...mean preay derm mkak teat?????jos preay neng mich tov????? Boros 3 Neak - Page 3 Gwlt_23
oy ter sa art sa art doch ani nis kir jea preay hey na visal kom chngol pek hahaahhahha lolzzzzzzzzzzz

oh...jeng hor????Ani aeng neak tha kloun aeng te na..kyom ort ban tha te na....lolzzzzz

88Boros 3 Neak - Page 3 Empty Re: Boros 3 Neak 6th April 2010, 12:21 pm

Ani Chnass

Ani Chnass
LK VIP
LK VIP

visal_bross wrote:
Ani Chnass wrote:
visal_bross wrote:

oh...jeng hor????Ani aeng neak tha kloun aeng te na..kyom ort ban tha te na....lolzzzzz
Boros 3 Neak - Page 3 Rire Boros 3 Neak - Page 3 Rire Boros 3 Neak - Page 3 Rire Boros 3 Neak - Page 3 Rire jas ani nak tha te kom pruy ani ot tov tver bab praet doch jea visal te na kom pruy Boros 3 Neak - Page 3 Icon_razz j/k te kom yum na pov na? lolzzzzzzz

89Boros 3 Neak - Page 3 Empty Re: Boros 3 Neak 7th April 2010, 3:23 am

Krovann

Krovann
LK Member
LK Member

Poem Style wrote:krovann p'oun srey kom ket jrern ey norm tae om pol..ber veas sna mean men jam bach kvol so phak maeng kol neng rot rork eng .(knhom men man tha men ory krovann ket te tae yerng men bra kot tha ket trov nos te vear asray ler veas sna neng som nang yerng dae na bart ).. pi bak pek york natasa tver pdey morng tov Boros 3 Neak - Page 3 541875

hmm... maen ber pi bak kit mleung mleung klay tov jea kteuy tov sombo srey srey del kur oy srolanh maen nor? Zut

90Boros 3 Neak - Page 3 Empty Re: Boros 3 Neak 7th April 2010, 5:22 am

natasa

natasa
LK VIP
LK VIP

Poem Style wrote:krovann p'oun srey kom ket jrern ey norm tae om pol..ber veas sna mean men jam bach kvol so phak maeng kol neng rot rork eng .(knhom men man tha men ory krovann ket te tae yerng men bra kot tha ket trov nos te vear asray ler veas sna neng som nang yerng dae na bart ).. pi bak pek york natasa tver pdey morng tov Boros 3 Neak - Page 3 541875

seuch merl bong pros nor.....
fleure krovann prom yor nhom tve pdey tov nor...tov lurk jongrit 2 neak kiss

Sponsored content

Back to top  Message [Page 3 of 7]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next