Happy Birthday To Bong Mom na
Som Oy borng avey somrech tam bomnorng tang os ning mean seck kdey sok knung jivet
loundany wrote:
Som Oy borng avey somrech tam bomnorng tang os ning mean seck kdey sok knung jivet
cyberspacekh wrote:
chey yor ma long birthday ke pon mane neak heuy mor ott torn alov mor torn heuy ban eat num cake teat heuy ta pon nis.
Som oy bong srey mean sokapheap la or neng sopheak mongkol knong krosa mean dollar jol chep chep ber sol kom plech jek mor kgnom phong
sreymomrith wrote:cyberspacekh wrote:
chey yor ma long birthday ke pon mane neak heuy mor ott torn alov mor torn heuy ban eat num cake teat heuy ta pon nis.
Som oy bong srey mean sokapheap la or neng sopheak mongkol knong krosa mean dollar jol chep chep ber sol kom plech jek mor kgnom phong
ORKUN " CYBERSPACEKH " THANKS! A LOTS ....
cyberspacekh wrote:sreymomrith wrote:cyberspacekh wrote:
bach orkon ey te, tok ta num cake oy khnom ma dom mor ban heuy
sreymomrith wrote:cyberspacekh wrote:sreymomrith wrote:cyberspacekh wrote:
TUK 3 DOM KOR BAN DAE 1 FOR BABY 1 TEAT FOR MAK BABY 1 TEAT FOR PA BABY KOM OUY JRONAN KNEA....
cyberspacekh wrote:reatrey soursdey bong dol morng tov home heuy alov 7.30pm heuy, tem jenh pi office ror nham bai kok yob tich sen, joup knea pel kroy.
jas jas tov ..yok tae photo na kmeng kmeng oy ke merl tov chob lolzsreymomrith wrote:loundany wrote:
ORKUN NA DANY BIG BIG
JAS ! CHNAM TEAT HEUY....LOLZZZZZZ
som muk hahahacyberspacekh wrote:sreymomrith wrote:cyberspacekh wrote:sreymomrith wrote:cyberspacekh wrote:
TUK 3 DOM KOR BAN DAE 1 FOR BABY 1 TEAT FOR MAK BABY 1 TEAT FOR PA BABY KOM OUY JRONAN KNEA....
3 Dom
1 for baby
1 for mak baby
1 for pa baby
cyber ott padoy
loundany wrote:jas jas tov ..yok tae photo na kmeng kmeng oy ke merl tov chob lolzsreymomrith wrote:loundany wrote:
ORKUN NA DANY BIG BIG
KounDomreY wrote: Wish u all the best, sreymom!
hahaha ot ey ourt padoy lolzzzsreymomrith wrote:loundany wrote:jas jas tov ..yok tae photo na kmeng kmeng oy ke merl tov chob lolzsreymomrith wrote:loundany wrote:
ORKUN NA DANY BIG BIG
hahahaaaa tver jing mich yok photo kmeng mok ourt ke.
no dany mean neak skoil bong jreun neak dae nov..LK..lolzzzzzzz
nimole wrote:
loundany wrote: tuk oy ke leng phong lolz
nimole wrote:
visal_bross wrote: ngob leng ma ngai heuy ort doeng B mom Birthday sos...somtos bong mom na...
kyom som joun por bong aeng ouy jeang sva-srey joun por bong aeng teat..(kyom yeay leng te bong)..
kyom som joun por bong ouy joub tae sach kdey sok krob pel velea neng joub tae som nang la-or jea reang rohot...
visal_bross wrote:nimole wrote:
oh...beu tang ke mok wish kort ...tver aeng mok wish kort dae...
oy ke joun por klas kom alai tae ma topic ning kherng tae 2 nak pek lolzsreymomrith wrote:loundany wrote: tuk oy ke leng phong lolz
laeng saeiy tov dany???????
loundany wrote:oy ke joun por klas kom alai tae ma topic ning kherng tae 2 nak pek lolzsreymomrith wrote:loundany wrote: tuk oy ke leng phong lolz
Ber ke min leng jea1 jab ke mok leng jea1 yerng vinh mok ...Samai nis tov hoy kom alai angkuy jam ke mok rok yerng pek min ban phol te lolzzzzzsreymomrith wrote:loundany wrote:oy ke joun por klas kom alai tae ma topic ning kherng tae 2 nak pek lolzsreymomrith wrote:loundany wrote: tuk oy ke leng phong lolz
jos ke ot jong laeng jea mouy yeung
yeung tver mich tov...lolzzzz
loundany wrote:Ber ke min leng jea1 jab ke mok leng jea1 yerng vinh mok ...Samai nis tov hoy kom alai angkuy jam ke mok rok yerng pek min ban phol te lolzzzzzsreymomrith wrote:loundany wrote:oy ke joun por klas kom alai tae ma topic ning kherng tae 2 nak pek lolzsreymomrith wrote:loundany wrote: tuk oy ke leng phong lolz
jos ke ot jong laeng jea mouy yeung
yeung tver mich tov...lolzzzz
BoobooCute wrote: happy birthday na bong.
som ory bong pra thna avey ban som rech na bong srey.
Similar topics