NeakTheakCyclo wrote: mer ke jeng ke lerng how bak 70 heuy ke how tha bak 80
khernh meat cyclo ott ? klaj ott ha yeya nimole?
mean ey trov klarch ha dog lolzz meat mer tae koun ka art jeng nos
NeakTheakCyclo wrote: mer ke jeng ke lerng how bak 70 heuy ke how tha bak 80
drbophathansour wrote:kyom smane taeh ey keh mok dorl!!when clicked on the title!!kir jear video vail knear soss!!!
Tutu wrote: jom what is this? lolzzzzz niss nimole jol jet merl jing jing hor?
jeang ban pukae vai knea tampit kir mork pi aniss sos mean ah klang cheang neng te yuk ah labut LEO morng
nimole wrote:NeakTheakCyclo wrote:skorkrob wrote:sman tha saey ke
slab skokrob jes yeay teat som nham tech ban ott klean nas
dog darch dab mess lolzz
nimole wrote:NeakTheakCyclo wrote: mer ke jeng ke lerng how bak 70 heuy ke how tha bak 80
mean ey trov klarch ha dog lolzz meat mer tae koun ka art jeng nos
Hahahaha dak tov kmouy srey vei yeay nimole oy thleak pi ler saii verng tov hahahaTutu wrote: jom what is this? lolzzzzz niss nimole jol jet merl jing jing hor?
jeang ban pukae vai knea tampit kir mork pi aniss sos mean ah klang cheang neng te yuk ah labut LEO morng
hehehe vai daoy tin nek bonkorb lov heuy kom moitNeakTheakCyclo wrote:Hahahaha dak tov kmouy srey vei yeay nimole oy thleak pi ler saii verng tov hahahaTutu wrote: jom what is this? lolzzzzz niss nimole jol jet merl jing jing hor?
som mok oy ke vei ejng tov
Tutu wrote:hehehe vai daoy tin nek bonkorb lov heuy kom moitNeakTheakCyclo wrote:Hahahaha dak tov kmouy srey vei yeay nimole oy thleak pi ler saii verng tov hahahaTutu wrote: jom what is this? lolzzzzz niss nimole jol jet merl jing jing hor?
man gnai neng kompong lamors dai lamors jerng pong vai jaol tin pi neng ,kmean aoy nor kernh ruch te
mor niss mor na klun
gnorb meat bon neng bon neng jong sak mouy kyum ry?NeakTheakCyclo wrote:Tutu wrote:hehehe vai daoy tin nek bonkorb lov heuy kom moitNeakTheakCyclo wrote:Hahahaha dak tov kmouy srey vei yeay nimole oy thleak pi ler saii verng tov hahahaTutu wrote: jom what is this? lolzzzzz niss nimole jol jet merl jing jing hor?
man gnai neng kompong lamors dai lamors jerng pong vai jaol tin pi neng ,kmean aoy nor kernh ruch te
mor niss mor na klun
Jong vei pu phong ?????? mer meat tov nes>>> heuy kmuy srey pu neng meat pun na tov jong vei ke nos JOm Kloun ? hahhaa Yeay Ena pakorb kmeang oy koch oss hahhahah Reakreay ban jol jea samajik na jahh
Tutu wrote:gnorb meat bon neng bon neng jong sak mouy kyum ry?NeakTheakCyclo wrote:Tutu wrote:hehehe vai daoy tin nek bonkorb lov heuy kom moitNeakTheakCyclo wrote:Hahahaha dak tov kmouy srey vei yeay nimole oy thleak pi ler saii verng tov hahahaTutu wrote: jom what is this? lolzzzzz niss nimole jol jet merl jing jing hor?
mor niss mor na klun
Jong vei pu phong ?????? mer meat tov nes>>> heuy kmuy srey pu neng meat pun na tov jong vei ke nos JOm Kloun ? hahhaa Yeay Ena pakorb kmeang oy koch oss hahhahah Reakreay ban jol jea samajik na jahh
tov min ruch te
kyum kroin dak tea ma dai jom ah oun touch neng salob mun perl jol sai vearng bat tov heuy
kom plech na pu kyum jess kbach ly seav long yak hak woo woo jol mork
+ hehehe...bart bart rikrey klang nass som juy nae nom pong
bong srey cyclo
Ham leang vai kraom jong kes tea kraom pseat ma jong arm ott ey ,vai tov vai tam seryNeakTheakCyclo wrote:Tutu wrote:gnorb meat bon neng bon neng jong sak mouy kyum ry?NeakTheakCyclo wrote:Tutu wrote:hehehe vai daoy tin nek bonkorb lov heuy kom moitNeakTheakCyclo wrote:Hahahaha dak tov kmouy srey vei yeay nimole oy thleak pi ler saii verng tov hahahaTutu wrote: jom what is this? lolzzzzz niss nimole jol jet merl jing jing hor?
mor niss mor na klun
tov min ruch te
kyum kroin dak tea ma dai jom ah oun touch neng salob mun perl jol sai vearng bat tov heuy
bong srey cyclo
Jahhhhhhhh min ey te hhhahahaa
jong vei knea teat heuy hor ?jam plet jeng dak 1 toy sen heuy pajanrh kbach sroverng jam mer na ke chneas ham leng vei krom jong kes ooy trov ma dai bat ott torn ban vei phong kmuy erng koch mes
om srey nimole toy jenh aoy chgay bayat trov ma dai bak tminh serch lerng jenhnimole wrote: som mok dog hor lolzz?? trov tutu vai
Tutu wrote:om srey nimole toy jenh aoy chgay bayat trov ma dai bak tminh serch lerng jenhnimole wrote: som mok dog hor lolzz?? trov tutu vai
nek kla han kompong payut knea na u jol mork tver si ey?
jol mork si ma dav ry hahaha om srey kyum niss,ott klach ey man
prounh 1 banh ban sat pi hes... sat pi hes hasssssnimole wrote:Tutu wrote:om srey nimole toy jenh aoy chgay bayat trov ma dai bak tminh serch lerng jenhnimole wrote: som mok dog hor lolzz?? trov tutu vai
nek kla han kompong payut knea na u jol mork tver si ey?
jol mork si ma dav ry hahaha om srey kyum niss,ott klach ey man
ot te ja .... ot te ja kyom ot hean tov kbae te .. tuk oy neak kla herk ...ah jalom lolzz neak kla harn ke pa yut knea sen jos jam you teang pi dorng herm jorng ret hery jam kyom tov pa thaem morng lolzzz :yeah: prourng 1 barnh ban sat dol tov pi kbal er nos doy min barch borng jeng komlaing ey tic sos
nimole wrote: som mok dog hor lolzz?? trov tutu vai
Tutu wrote:Ham leang vai kraom jong kes tea kraom pseat ma jong arm ott ey ,vai tov vai tam seryNeakTheakCyclo wrote:Tutu wrote:gnorb meat bon neng bon neng jong sak mouy kyum ry?NeakTheakCyclo wrote:Tutu wrote:hehehe vai daoy tin nek bonkorb lov heuy kom moitNeakTheakCyclo wrote:Hahahaha dak tov kmouy srey vei yeay nimole oy thleak pi ler saii verng tov hahahaTutu wrote: jom what is this? lolzzzzz niss nimole jol jet merl jing jing hor?
mor niss mor na klun
tov min ruch te
bong srey cyclo
Jahhhhhhhh min ey te hhhahahaa
jong vei knea teat heuy hor ?jam plet jeng dak 1 toy sen heuy pajanrh kbach sroverng jam mer na ke chneas ham leng vei krom jong kes ooy trov ma dai bat ott torn ban vei phong kmuy erng koch mes
pu eng kouch mes tha dak tea matoy te tea niss lerng dol pi heuy na
chub sgnom som dak ma toy dar sen brer kbach kondoub sroveang vai mouy ta clo aoy jas dai morng
kondoub Tutu VS ta promeak clo jol mork ta jas i chea nek kla han mork pi wat sai ling ,min klach ta pameak eng te cach cach
cha
NeakTheakCyclo wrote:nimole wrote: som mok dog hor lolzz?? trov tutu vai
Yeay!!!!!!!!!!! serch ey trov ahlove heuy yeay erng ott jouy so om ey te kit serch ooy chir nas
nimole wrote:NeakTheakCyclo wrote:nimole wrote: som mok dog hor lolzz?? trov tutu vai
Yeay!!!!!!!!!!! serch ey trov ahlove heuy yeay erng ott jouy so om ey te kit serch ooy chir nas
jouy hery ter ..kir jouy thaem nos ey lolzzzz
NeakTheakCyclo wrote:nimole wrote:NeakTheakCyclo wrote:nimole wrote: som mok dog hor lolzz?? trov tutu vai
Jis jorn komlang bros bros nas ang kloun erng klang norm knea teu bab ke eug ngar eung ngar cyclo sreak yum oy ngop
nimole wrote:NeakTheakCyclo wrote:nimole wrote:NeakTheakCyclo wrote:nimole wrote: som mok dog hor lolzz?? trov tutu vai
Jis jorn komlang bros bros nas ang kloun erng klang norm knea teu bab ke eug ngar eung ngar cyclo sreak yum oy ngop
slab komlors sdok tov hery nov sraek yum douch kon khmeng teat , yum tov dog yum oy slab tov jam tver bun reay pa jai pong ot luy jai phong
nimole wrote:lolzzz mok yok mok jam kyom jress pa la oy na ney morng
NeakTheakCyclo wrote:nimole wrote:lolzzz mok yok mok jam kyom jress pa la oy na ney morng
jom pala ? hahaha lir jas jas tha pala dak somrab kapea arb te nis kmoch na
yeay nis kach mes jong dak pala dog phong
NeakTheakCyclo wrote: oh skol yeay erng heuy tov na kom how dog tov dog ott hean tov muy te jong jab dog louk teat
Go to page : 1, 2
Similar topics