orb or neng mok ngea thmey yeung bong mlanh
Join the forum, it's quick and easy
sokrattana wrote: orb or neng mok ngea thmey yeung bong mlanh
oyyyyyy reung pous nassokrattana wrote:sabye 70 neng mo ngea dae sankOum saob khpeum
ach toub tul jea mouy oun ban .ot ey tesokrattana wrote:bOng has PrOyat ChOub thKeam
nov ma neak phong.......!!lolzzzzz
thank yousokrattana wrote:bonne nuit bong fais de chocolat rêve
Salut bong Bien DODOjoli wrote:thank yousokrattana wrote:bonne nuit bong fais de chocolat rêve
and you ,chocolate dream
salut ! oui bien bien merci . et toisokrattana wrote:Salut bong Bien DODOjoli wrote:thank yousokrattana wrote:bonne nuit bong fais de chocolat rêve
and you ,chocolate dream
ot toin phong :Dsokrattana wrote:mOi aussi bong!!Merci*
nhum ChoColat nov bong?
nhom teub mok dol pteas min nis eng :D
Oh.....ce matin neng .joli wrote:ot toin phong :Dsokrattana wrote:mOi aussi bong!!Merci*
nhum ChoColat nov bong?
jos oun mork pi na dae ?
ja ot toin phong :D kit tha jenh der srob kjol tech .kom aoy nov tae pteas keng mel junh jang ,mel mek ,mel avey avey nov knong pteas adel adel ning .vo vo stress heuy jrus sork ossokrattana wrote:Oh.....ce matin neng .joli wrote:ot toin phong :Dsokrattana wrote:mOi aussi bong!!Merci*
nhum ChoColat nov bong?
jos oun mork pi na dae ?
je remplacer Quelle Q'un absence de 6h00 à10h00
Jos bong Klean ort neng?
sech dak junh jang kir tngon tngor heuysokrattana wrote:Oui Bong tu as raison.
Nov Pteas Yo Yo klach meul mur heuy saoch dak mur.lolzzz
il fais beau bong là bas?
Au jour d'huit je traville pas.je dorm toute la journéesokrattana wrote:je vais bong a Ce soir bisous bon courage
joli wrote::thanks1: ach sour ban :P som sva kum jea nichsokrattana wrote:Mean krOub komplet david rey......!!!D-DAVID wrote:nov LK ahlov mean service Méteo / tarif EDF/GDF . complet mong . os ja men !! bravo: lolzzz
Mean ka ei min yOl arch sour bong Joli ban
hmmmmm Tutu pel nis jea sirs chneum . rovul reung rean sot .min ach preh tourosab ban te mean tae joli te del tom né ot ka tve heuy mean tourab preh teat beh D-DAVID tom né . jong vai jong kab somlab knea ach joub jea mouy joli ban min bach rom khan Tutu te :PD-DAVID wrote:joli wrote::thanks1: ach sour ban :P som sva kum jea nichsokrattana wrote:Mean krOub komplet david rey......!!!D-DAVID wrote:nov LK ahlov mean service Méteo / tarif EDF/GDF . complet mong . os ja men !! bravo: lolzzz
Mean ka ei min yOl arch sour bong Joli ban
hoh joss Joli mean Service prap Numéro de téléphone doch 118 218 ot ?--> kjom jang deung numero Tutu ..(pell tomnaeh Txt tov j knea lenh )
j = vai knea
hehehe
sirs chneum khang kou roub tukata ning na D-DAVIDD-DAVID wrote:seuss chneum ey , ma'ngai ma'ngai meuh ter tokakta
---hhaha
nis ban mork koh daoy sa pheab mean om naoy tean ney ka niyeay sdey robors neang kyom Vineil nah jah ! :study:Ouɗam wrote:topic nis mean comment jreun phorng (^_^
orkun neak neak teang os knea dael ban jaul mork merl, ning comment (som bey tae min niyeay pi topic derm kor doy :D)~~~Soniya Ban Te Min Tver Oy Bong Khoch Chet~~~
(jaun somrab neak teang os knea, jea pises jaun somrab Vineil ♥)
joli wrote:nis ban mork koh daoy sa pheab mean om naoy tean ney ka niyeay sdey robors neang kyom Vineil nah jah ! :study:Ouɗam wrote:topic nis mean comment jreun phorng (^_^
orkun neak neak teang os knea dael ban jaul mork merl, ning comment (som bey tae min niyeay pi topic derm kor doy :D)~~~Soniya Ban Te Min Tver Oy Bong Khoch Chet~~~
phlaek !Ouɗam wrote:joli wrote:nis ban mork koh daoy sa pheab mean om naoy tean ney ka niyeay sdey robors neang kyom Vineil nah jah ! :study:Ouɗam wrote:topic nis mean comment jreun phorng (^_^
bart ott ey te, doy penh jit dael chhlery ning knhom bart :-)
beh deung kom jes tha :P tam pit reply dol morng 2,3 plir horrrD-DAVID wrote:kmeng ey kheunh online dall mong 11h 12h yup rall ngai ,,lol
ok,, heuy jos Joli ot klaj Oudam svamey projann te ey ? lolzzz
» General » Dedication » ~~~Soniya Ban Te Min Tver Oy Bong Khoch Chet~~~ (jaun somrab neak teang os knea, jea pises jaun somrab Vineil ♥)
Similar topics