kjom min der lir pross na ke chmous Ani tall ter sos men tah.
Join the forum, it's quick and easy
Go to page : 1, 2, 3, 4
hahahahahaha mok pi min derl lir neng na ban ke tver oy see lolzzzzzzD-DAVID wrote:kjom min der lir pross na ke chmous Ani tall ter sos men tah.
hey ber nguy mech min tov keng mok sraek ey tich vai therm a lovD-DAVID wrote:oy ! trom laenh ban heuy , tov kenh heuy. very sleepy nass 2h45 heuy.
ANI chnas should change name tov chea anis komnach vinh som jeangAni Chnass wrote:hahahahahaha mok pi min derl lir neng na ban ke tver oy see lolzzzzzzD-DAVID wrote:kjom min der lir pross na ke chmous Ani tall ter sos men tah.
lolzzzzzzzzz erk do hey name koun ke loy seng eyTutu wrote:ANI chnas should change name tov chea anis komnach vinh som jeangAni Chnass wrote:hahahahahaha mok pi min derl lir neng na ban ke tver oy see lolzzzzzzD-DAVID wrote:kjom min der lir pross na ke chmous Ani tall ter sos men tah.
on dat ani aoy dach chea pi sen chach chachAni Chnass wrote:lolzzzzzzzzz erk do hey name koun ke loy seng eyTutu wrote:ANI chnas should change name tov chea anis komnach vinh som jeangAni Chnass wrote:hahahahahaha mok pi min derl lir neng na ban ke tver oy see lolzzzzzzD-DAVID wrote:kjom min der lir pross na ke chmous Ani tall ter sos men tah.
jong kat on dat dor sro tun bos ke phongTutu wrote:on dat ani aoy dach chea pi sen chach chachAni Chnass wrote:lolzzzzzzzzz erk do hey name koun ke loy seng eyTutu wrote:ANI chnas should change name tov chea anis komnach vinh som jeangAni Chnass wrote:hahahahahaha mok pi min derl lir neng na ban ke tver oy see lolzzzzzzD-DAVID wrote:kjom min der lir pross na ke chmous Ani tall ter sos men tah.
korm tro khang ktuktu oy anis jea rong vornD-DAVID wrote: Tutu
yoooooo ani han vai kdevid puk mak somlanh me pong ,som brab aoy heuy na ham dach kat reung vai ah kort neng daoy kmean ka ah nu gnat pi kyumAni Chnass wrote:korm tro khang ktuktu oy anis jea rong vornD-DAVID wrote: Tutu
Ani Chnass wrote:korm tro khang ktuktu oy anis jea rong vornD-DAVID wrote: Tutu
Tutu wrote:yoooooo ani han vai kdevid puk mak somlanh me pong ,som brab aoy heuy na ham dach kat reung vai ah kort neng daoy kmean ka ah nu gnat pi kyumAni Chnass wrote:korm tro khang ktuktu oy anis jea rong vornD-DAVID wrote: Tutu
because i'm the only one who can him
not srey on dat torn ksaoy douch ani haha
yaheeeeeeeeeeeeeee ot ban dak tam te kir ke see vea sa art neng na tich teas ngob a lov mok hean tor var jea muyt bong thom phongD-DAVID wrote:Ani Chnass wrote:korm tro khang ktuktu oy anis jea rong vornD-DAVID wrote: Tutu
nis For (your Besdong profile) hehe
dak besdong tam kjom, kjom min toin rok reung phong , ah lov mor vai ey!!zz
hahahahaa ktuktu mech hean help kdavid tov prous ey klach trov khlun erng derD-DAVID wrote:Tutu wrote:yoooooo ani han vai kdevid puk mak somlanh me pong ,som brab aoy heuy na ham dach kat reung vai ah kort neng daoy kmean ka ah nu gnat pi kyumAni Chnass wrote:korm tro khang ktuktu oy anis jea rong vornD-DAVID wrote: Tutu
jom sman ter mor jouy knea , mor jonn thaem lolzzzzz
Hey, nhom jea nak stouch trey pajam LK. hehe. Nhom ort nov Kg. Cham te, nhom nov Kg. Vietnam. :Pbabylovely wrote: nhom from cambodia nhom jea student nov kompong cham who na nov kompong cham ?
Yiss i chea sat trey pet trov jouy kang sat trey pet knea eng jing heuy ,tae ess???D-DAVID wrote:Tutu wrote:yoooooo ani han vai kdevid puk mak somlanh me pong ,som brab aoy heuy na ham dach kat reung vai ah kort neng daoy kmean ka ah nu gnat pi kyumAni Chnass wrote:korm tro khang ktuktu oy anis jea rong vornD-DAVID wrote: Tutu
man heuy man heuy klach nas lokAni Chnass wrote:hahahahaa ktuktu mech hean help kdavid tov prous ey klach trov khlun erng derD-DAVID wrote:Tutu wrote:yoooooo ani han vai kdevid puk mak somlanh me pong ,som brab aoy heuy na ham dach kat reung vai ah kort neng daoy kmean ka ah nu gnat pi kyumAni Chnass wrote:korm tro khang ktuktu oy anis jea rong vornD-DAVID wrote: Tutu
cham bat dak snea dak snouy ey !muk ah pek neng kron tae ah gnerm pontich ke nom knea denh lorn, kyum kernh tae gnory chea 2ses kir puk srey srey tae 1dong nom knea denh baoch kbal labut sork rol tgnai prous tae smam gnor gnem kmean jom pek ah na mareal laboss ke neng eng! terb ke jrenh denh tam noshydrophilistic wrote:Hey, nhom jea nak stouch trey pajam LK. hehe. Nhom ort nov Kg. Cham te, nhom nov Kg. Vietnam. :Pbabylovely wrote: nhom from cambodia nhom jea student nov kompong cham who na nov kompong cham ?
Welcome to LK. Ham dak snae ke eng ha, yat park....lolzz
Tutu wrote:ANI chnas should change name tov chea anis komnach vinh som jeangAni Chnass wrote:hahahahahaha mok pi min derl lir neng na ban ke tver oy see lolzzzzzzD-DAVID wrote:kjom min der lir pross na ke chmous Ani tall ter sos men tah.
hehehehe chlat kour som . prounh 1 banh ban sat 2Tutu wrote:Yiss i chea sat trey pet trov jouy kang sat trey pet knea eng jing heuy ,tae ess???D-DAVID wrote:Tutu wrote:yoooooo ani han vai kdevid puk mak somlanh me pong ,som brab aoy heuy na ham dach kat reung vai ah kort neng daoy kmean ka ah nu gnat pi kyumAni Chnass wrote:korm tro khang ktuktu oy anis jea rong vornD-DAVID wrote: Tutu
ani pdo pet tver chea kteuy bat heuy O_O jom! jol kang na ey kang ney jess
bross sa art not ktey teas pkab muk a lov see a mech ban tha ktey neng? lolzzzTutu wrote:Yiss i chea sat trey pet trov jouy kang sat trey pet knea eng jing heuy ,tae ess???D-DAVID wrote:Tutu wrote:yoooooo ani han vai kdevid puk mak somlanh me pong ,som brab aoy heuy na ham dach kat reung vai ah kort neng daoy kmean ka ah nu gnat pi kyumAni Chnass wrote:korm tro khang ktuktu oy anis jea rong vornD-DAVID wrote: Tutu
NOR NA KE Kyum ry?D-DAVID wrote:hehehehe chlat kour som . prounh 1 banh ban sat 2Tutu wrote:Yiss i chea sat trey pet trov jouy kang sat trey pet knea eng jing heuy ,tae ess???D-DAVID wrote:Tutu wrote:yoooooo ani han vai kdevid puk mak somlanh me pong ,som brab aoy heuy na ham dach kat reung vai ah kort neng daoy kmean ka ah nu gnat pi kyumAni Chnass wrote:korm tro khang ktuktu oy anis jea rong vornD-DAVID wrote: Tutu
mech kor knong profile dak muk srey jing oh! srey art teat pongAni Chnass wrote:bross sa art not ktey teas pkab muk a lov see a mech ban tha ktey neng? lolzzzTutu wrote:Yiss i chea sat trey pet trov jouy kang sat trey pet knea eng jing heuy ,tae ess???D-DAVID wrote:Tutu wrote:yoooooo ani han vai kdevid puk mak somlanh me pong ,som brab aoy heuy na ham dach kat reung vai ah kort neng daoy kmean ka ah nu gnat pi kyumAni Chnass wrote:korm tro khang ktuktu oy anis jea rong vornD-DAVID wrote: Tutu
Tutu wrote:mech kor knong profile dak muk srey jing oh! srey art teat pongAni Chnass wrote:bross sa art not ktey teas pkab muk a lov see a mech ban tha ktey neng? lolzzzTutu wrote:Yiss i chea sat trey pet trov jouy kang sat trey pet knea eng jing heuy ,tae ess???D-DAVID wrote:Tutu wrote:yoooooo ani han vai kdevid puk mak somlanh me pong ,som brab aoy heuy na ham dach kat reung vai ah kort neng daoy kmean ka ah nu gnat pi kyumAni Chnass wrote:korm tro khang ktuktu oy anis jea rong vornD-DAVID wrote: Tutu
ber aoy tov baok ka3 kor ver min jear pong ( ber devid brohel yang )
frab aoy heuy na kom mork jong baok professeur ku kbal superman douch kyum niss aoy sos .
terb aoy labut rob morngAni Chnass wrote:hahahahaaha ktuktu dak ot ban te jos? song sa ke sos neng jes ey lolzzzz
ey kesot ter soperman eak eak nas ktuktu ( ohhh plech.... ham kiss pic nov profile ani na pa yat tov) lolzzzzzzzzzz
bert moit kabey devid,u nov kchey nas min ach tam torn laberch kol labos anis ban te lolzzz leang brer sot tae kaplerng pongD-DAVID wrote:Tutu wrote:mech kor knong profile dak muk srey jing oh! srey art teat pongAni Chnass wrote:bross sa art not ktey teas pkab muk a lov see a mech ban tha ktey neng? lolzzzTutu wrote:Yiss i chea sat trey pet trov jouy kang sat trey pet knea eng jing heuy ,tae ess???D-DAVID wrote:Tutu wrote:yoooooo ani han vai kdevid puk mak somlanh me pong ,som brab aoy heuy na ham dach kat reung vai ah kort neng daoy kmean ka ah nu gnat pi kyumAni Chnass wrote:korm tro khang ktuktu oy anis jea rong vornD-DAVID wrote: Tutu
ber aoy tov baok ka3 kor ver min jear pong ( ber devid brohel yang )
frab aoy heuy na kom mork jong baok professeur ku kbal superman douch kyum niss aoy sos .
yaaheeee mor jang tha enh doch krobey.. Tutu
Go to page : 1, 2, 3, 4
Similar topics