Good news: kyom ban kmouy bros mouy heuy :))) 44939

Join the forum, it's quick and easy

Good news: kyom ban kmouy bros mouy heuy :))) 44939
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Good news: kyom ban kmouy bros mouy heuy :)))

+5
Jerrygirl
visal_bross
KAP ANG
joli
Lita88
9 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Good news: kyom ban kmouy bros mouy heuy :))) Empty Good news: kyom ban kmouy bros mouy heuy :))) 9th February 2011, 10:53 pm

Lita88

Lita88
LK VIP
LK VIP

Sousdey all, good dead besdoung pka1 fete dane2 hi hi
Tngai nis kyom domneng laor jong jomreab dol nak tang ors knea....kal pi yub minh bong srey kyom kot somral ban kon bros mouy dae kou oy lanh nas...tom ngon dol tov 4kg (9lbs) ey nos...jam tich teat kyom nos post pic robos kmouy bros kyom.....big hugs and kisses from Lita88.
Thanks.
Good news: kyom ban kmouy bros mouy heuy :))) 16871011

Last edited by Lita88 on 10th February 2011, 5:39 pm; edited 2 times in total

joli

LK VIP
LK VIP

sorb jol roum orb or phong del Lita ban kmouy pros pka1

Lita88

Lita88
LK VIP
LK VIP

joli wrote:sorb jol roum orb or phong del Lita ban kmouy pros pka1
jah orkun bong Joli thum thum na jah...kyom rompherb dol heuy bong..yub minh keng ot lork te prous ey ors peak na bong hehehe dead Razz orb terb

KAP ANG

KAP ANG
Administrator
Administrator

Lita ott ott joy mer pong ning.. blurp

https://www.dailymotion.com/7wonder

Lita88

Lita88
LK VIP
LK VIP

KAP ANG wrote:Lita ott ott joy mer pong ning.. blurp
hehehe..kmouy kyom mean mak vea merl ban heuy na...kot ot trov ka kyom jouy te na... Razz Razz dead dead dead

visal_bross

visal_bross
LK VIP
LK VIP

Oh...som jol roum orb or phong lita dead
tae kyom ort mean kmouy zey phong neng... seuch

Jerrygirl

Jerrygirl
LK VIP
LK VIP

b b som jouy ob or phong na b pka2

Lita88

Lita88
LK VIP
LK VIP

visal_bross wrote:Oh...som jol roum orb or phong lita dead
hehehe...orkun jreun na Yaiy Yaiy hehehe...oh min ey te na...prous kmouy kyom nov kmeng nas don't worry, jam tich teat tov na lolzzz Razz Razz Razz dead

Lita88

Lita88
LK VIP
LK VIP

Jerrygirl wrote: b b som jouy ob or phong na b pka2
orb terb :pka: love thx u so much darling...yea..i'm so excited now...he's so adorable....i'd love him so much...hehehe...miss ya bong jub jub terb terb terb

PheaKdeySnaeh

PheaKdeySnaeh
Webmaster
Webmaster

jol roum ob or sator
4kg thom nas na
koun bong kert tae 2,36kg Very Happy
koun bong kert sot touch touch but now sot tae thom thom ( kpous)

http://www.srolanhkhmer.com/

visal_bross

visal_bross
LK VIP
LK VIP

Lita88 wrote:
hehehe...orkun jreun na Yaiy Yaiy hehehe...oh min ey te na...prous kmouy kyom nov kmeng nas don't worry, jam tich teat tov na lolzzz Razz Razz Razz dead

Ok.....lita jeng jam merl sin kalor tich teat kyom mean kmouy srey dae na..lolzzzzzz

visal_bross

visal_bross
LK VIP
LK VIP

Jerrygirl wrote: b b som jouy ob or phong na b pka2

hehehe jos kjerry aeng ort mean kmouy te hor?????beu mean trov mach ta morng...lolzzzz

Y0oH0o!!

LK VIP
LK VIP

Very Happy y0oh0o khgnom ja'nenh Lita dorl heuy, jong barn mouy daeh...hahaha jarm merl y0oh0o tov louch york kmouy Lita heuy!....sorry na y0oh0o niyeay laeng te Lita kom yum ey Ok!...anyway Congratulation!... good b

KAP ANG

KAP ANG
Administrator
Administrator

eyaaaaaaaaaaa.....mer muk baby ning doch Lita dol heuy tir... lol!

https://www.dailymotion.com/7wonder

KounKhmer

KounKhmer
Senior Member
Senior Member

Congratulation!
Cute baby Very Happy
baby kert mok kahorm jeng dol thom tich kir sor kour oy lanh nas!

Lita88

Lita88
LK VIP
LK VIP

*PheaKdeySnaeh* wrote:jol roum ob or sator
4kg thom nas na
koun bong kert tae 2,36kg Very Happy
koun bong kert sot touch touch but now sot tae thom thom ( kpous)
jah orkun bong srey jreun na...kmouy oun knea kon kat sas ke na bong papa ke sas sor eng jeng heuy knea kert mok veng min shov thlors ban te lolzzz dead terb orb dance

Lita88

Lita88
LK VIP
LK VIP

visal_bross wrote:
Lita88 wrote:

Ok.....lita jeng jam merl sin kalor tich teat kyom mean kmouy srey dae na..lolzzzzzz
hehehe jah mean kmouy jbas jea min obsok te na yaiy yaiy prous ey kmeng pukae nhes nhors kou oy lanh nas ...hehehe seuch dance dance good

Lita88

Lita88
LK VIP
LK VIP

Y0oH0o!! wrote: Very Happy y0oh0o khgnom ja'nenh Lita dorl heuy, jong barn mouy daeh...hahaha jarm merl y0oh0o tov louch york kmouy Lita heuy!....sorry na y0oh0o niyeay laeng te Lita kom yum ey Ok!...anyway Congratulation!... good b
Razz Razz Razz thanks na y0oh0o...jah kyom neng tha u were joking teu don't worry we're friend...jah komsak louch ey na broyat mommy ke kvach dach muk tov na lolzzzz pka2 lol! lol!

Lita88

Lita88
LK VIP
LK VIP

KAP ANG wrote:eyaaaaaaaaaaa.....mer muk baby ning doch Lita dol heuy tir... lol!
hehehe jes tae mean morng heuy nis...lork ta ot dael khernh kyom phong neng na heuy kmouy kyom muk douch pa mak ke teu not me na...hehehe good Razz Razz Razz

Lita88

Lita88
LK VIP
LK VIP

KounKhmer wrote:Congratulation!
Cute baby Very Happy
baby kert mok kahorm jeng dol thom tich kir sor kour oy lanh nas!
jah i hope so, jah kmeng kmeng kou oy lanh nas...jam merl tase thum tich teat jes nhes nhors yerng heuy hehehehe Razz Razz Razz thanks

visal_bross

visal_bross
LK VIP
LK VIP

Lita88 wrote:
visal_bross wrote:
Lita88 wrote:

hehehe jah mean kmouy jbas jea min obsok te na yaiy yaiy prous ey kmeng pukae nhes nhors kou oy lanh nas ...hehehe seuch dance dance good

neng heuy lita...kour ouy lanh nas..tae beu knanh vinh kour ouy jong kdech nas..kekeke

Pross Kaleep

Pross Kaleep
New Active
New Active

Kour oy srolagn mane. Jong ban daeh!

Lita88

Lita88
LK VIP
LK VIP

Razz
visal_bross wrote:
Lita88 wrote:
visal_bross wrote:
Lita88 wrote:
visal_bross wrote:Oh...som jol roum orb or phong lita Good news: kyom ban kmouy bros mouy heuy :))) Dead
tae kyom ort mean kmouy zey phong neng... Good news: kyom ban kmouy bros mouy heuy :))) Rire
hehehe...orkun jreun na Yaiy Yaiy hehehe...oh min ey te na...prous kmouy kyom nov kmeng nas don't worry, jam tich teat tov na lolzzz Razz Razz Razz Good news: kyom ban kmouy bros mouy heuy :))) Dead

hehehe jah mean kmouy jbas jea min obsok te na yaiy yaiy prous ey kmeng pukae nhes nhors kou oy lanh nas ...hehehe Good news: kyom ban kmouy bros mouy heuy :))) Rire Good news: kyom ban kmouy bros mouy heuy :))) 333410 Good news: kyom ban kmouy bros mouy heuy :))) 333410 Good news: kyom ban kmouy bros mouy heuy :))) 604400

neng heuy lita...kour ouy lanh nas..tae beu knanh vinh kour ouy jong kdech nas..kekeke
jah tae mich mich kom tov kdach koun ke mok mommy ke na broyat kot kdach vinh na Razz Razz jah kmouy kyom kou oy lanh nas Good news: kyom ban kmouy bros mouy heuy :))) 873610 Good news: kyom ban kmouy bros mouy heuy :))) Amour Good news: kyom ban kmouy bros mouy heuy :))) 604400

Lita88

Lita88
LK VIP
LK VIP

Pross Kaleep wrote:Kour oy srolagn mane. Jong ban daeh!
lolzzz orkun jreun na Pross Kaleep, men reu? jong ban bro nhab reab ka mean krusa tov ban neng ke heuy lolzzzz Razz Razz lol! lol!

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]