Y0oH0o!! wrote:Baht! pit jea trov...min ey tei..tous jea jreun jeang ning kor ot ey deh!...sreymomrith wrote:ot dael trov te 3 4 dorng kroin sak merl ter nor dai ku
nirng heuy min ey te monus khoch trov nas la or nassssss
Y0oH0o!! wrote:Baht! pit jea trov...min ey tei..tous jea jreun jeang ning kor ot ey deh!...sreymomrith wrote:ot dael trov te 3 4 dorng kroin sak merl ter nor dai ku
trov nas la'0r khoch leus derm..sreymomrith wrote:Y0oH0o!! wrote:Baht! pit jea trov...min ey tei..tous jea jreun jeang ning kor ot ey deh!...sreymomrith wrote:ot dael trov te 3 4 dorng kroin sak merl ter nor dai ku
nirng heuy min ey te monus khoch trov nas la or nassssss
sreymomrith wrote:Yes ...leus derm h0o 1 nis rith tae l'bey jea super khoch star
Y0oH0o!! wrote:sreymomrith wrote:Yes ...leus derm h0o 1 nis rith tae l'bey jea super khoch star
Eh!..heh!..a'lov ning l'bey srey sa arth skol muk...ror nham nhae ja'peak doch ot sov barn sos, dach moy os a'leeng!...
sreymomrith wrote:Y0oH0o!! wrote:sreymomrith wrote:Yes ...leus derm h0o 1 nis rith tae l'bey jea super khoch star
Eh!..heh!..a'lov ning l'bey srey sa arth skol muk...ror nham nhae ja'peak doch ot sov barn sos, dach moy os a'leeng!...
jirng chhop khoch tov ber klach dachhhhhhhhhh
sreymomrith wrote:OK ...khoch tor teat jirng ouy rith tae more famous
Y0oH0o!! wrote:sreymomrith wrote:OK ...khoch tor teat jirng ouy rith tae more famous
Ning! a'lov h0o kompoung teh pjob Internet Access tov thanh khang krom, yor l'bey nov nous teat...
Y0oH0o!! wrote: Khniom leu jas...jas..niyeay 0t dael barn jos tov merl phorng...jarm ngai na tum nae jis E-mail tov merl ma'proch,.. :bball:
sreymomrith wrote:Y0oH0o!! wrote: Khniom leu jas...jas..niyeay 0t dael barn jos tov merl phorng...jarm ngai na tum nae jis E-mail tov merl ma'proch,.. :bball:
jis e mail tov merl heuy mok chhlous tor teat nor dai lku
Y0oH0o!! wrote: Dai Ku....H0o 0t nov pteas one neak'tith, mean leur Pa Poun khniom called mork ror Luy'$ 0t!..
0h! jirng te hor, rouch mean pdam phneur ey klas 0t Dai Ku!...sreymomrith wrote:Y0oH0o!! wrote: Dai Ku....H0o 0t nov pteas one neak'tith, mean leur Pa Poun khniom called mork ror Luy'$ 0t!..
Oh your papun nirk dai ku klaing nas called mok sour sok tuk ot som luy te
hahaha mean Kbal Check na..nov jop jea mouy Ka'Tuy h0o ja'lom dai oy srey sa arth bat heuy ning!..sreymomrith wrote:Yes Dai Ku your papun ot som luy te koit jong ban >>Kbal Check
Y0oH0o!! wrote:hahaha mean Kbal Check na..nov jop jea mouy Ka'Tuy h0o ja'lom dai oy srey sa arth bat heuy ning!..sreymomrith wrote:Yes Dai Ku your papun ot som luy te koit jong ban >>Kbal Check
Ber min dos sar mean Luy$ na oy srey sa arth...rouch Pa'Poun ti ponmarn neak called pdam phneur ning Dai Ku, :bball:sreymomrith wrote:Y0oH0o!! wrote:hahaha mean Kbal Check na..nov jop jea mouy Ka'Tuy h0o ja'lom dai oy srey sa arth bat heuy ning!..sreymomrith wrote:Yes Dai Ku your papun ot som luy te koit jong ban >>Kbal Check
jalom rohot dos sa rohot khoch nassssssssss :bball:
lolzzz ot te mork pi ho0 jes teh phlech ning na...sreymomrith wrote:jreun pek dai ku roip plich heuy ban ask kyom jirng :bball:
Y0oH0o!! wrote:lolzzz ot te mork pi ho0 jes teh phlech ning na...sreymomrith wrote:jreun pek dai ku roip plich heuy ban ask kyom jirng :bball:
hahaha ning jarm h0o khniom hire 0ne "Secretary" tuk kuy tveur kar somrap h0o personnel khoch list,..sreymomrith wrote:Y0oH0o!! wrote:lolzzz ot te mork pi ho0 jes teh phlech ning na...sreymomrith wrote:jreun pek dai ku roip plich heuy ban ask kyom jirng :bball:
dai ku make list tuk knong note book tov kom ouy plich
lolzzz pit jea trem trov...heuy Dai Ku neak pay prous ey h0o Bz nhae ot mean pael pay te... :pka:sreymomrith wrote:yes...trov heuy pay ke ouy help tov prous dai ku too bz nhae nassssssss
h0o ot complain na, khniom neak nhae Dai Ku neak pay Luy'$ rork nham houn khneasreymomrith wrote:nirng heuy ouy ke help tov tuk pek nhae ban comfortable
Share houn kae use $$$ ter ot mean ey khos khnea na...ber Dai Ku mean jreun dak houn nous rith teh la'0r,..sreymomrith wrote:no kyom ot share with ban te khos type knea kyom pay mich tov :bball:
Similar topics