Chey Yoo LoveKhmer berk vinh heuy, let party :yeah:
this one for Dane
this one for Dane
opp sok klang nass Dane euy ponmaan tngai nis dar leng ponmaan website nothing like home Dane yol peak ning te?@~*Dane*~@ wrote::D merl kei LK bit pon man tngeiy KhmerUS obsok tei ?
kom nham sra jreun pek proyat sroverng der tlak pi LK bat tov
nothing like home chea peak akang ke preap thiep dorch chea tov nham restaurant chea deam tus mahob chngang kor douy min chngang kor douy ke jol jet brer peak tha nothing like home mean nei tha janh mahob ptas te jung na..@~*Dane*~@ wrote:ot yol tei :D jouy ponyol phorng :D
KhmerUS wrote:nothing like home chea peak akang ke preap thiep dorch chea tov nham restaurant chea deam tus mahob chngang kor douy min chngang kor douy ke jol jet brer peak tha nothing like home mean nei tha janh mahob ptas te jung na..@~*Dane*~@ wrote:ot yol tei :D jouy ponyol phorng :D
eilov nis mor dol kyom jong niyeay brap Dane tha tus bei jol tov dol website na kor douy kor min dorch ptas yeung dael ous tiar hor yeung tlop nov LK yu heuy dol tov jol konlaeng ke feel min dorch konlaeng yeung te. ahning kir eijung na. kekeke
Last edited by @~*Dane*~@ on 8th May 2008, 4:28 am; edited 1 time in total
@~*Dane*~@ wrote:ot yol tei :D jouy ponyol phorng :D
sweet_lovely wrote: chey yoooooo LK berk vinh houy oss jah man
KhmerUS wrote:sweet_lovely wrote: chey yoooooo LK berk vinh houy oss jah man
~@~KhmerUS~@~
BoNG_LeaK wrote:jery yoooooo ma le kak , jey yak ma le ko
khmerkondal wrote:wow wow !suprise suprise !lk mean jivit vinh heuy tae pon nes pouk yeung kmean tuk phey
euy teat mok beat bean leury ,kyom khom tae phey sman tae pet ching heuy ter ...
sabay jroeung jomroeun ayuk na bong paorn .nirk srok khmer dol heuy bat lk ponman thngai nis ,som onhcheunh jol rorm komsan jet kay tang oss knea as a home sweet home.
:yeah:
hahaha leak sabbye jet klang pek jinh pheasa sai yam mor bondouy hehehehe kewl!!BoNG_LeaK wrote:jery yoooooo ma le kak , jey yak ma le ko
hong_sot wrote:
mei may koun 2 kdov srouy khmerUS lolzzzKhmerUS wrote:hahaha leak sabbye jet klang pek jinh pheasa sai yam mor bondouy hehehehe kewl!!BoNG_LeaK wrote:jery yoooooo ma le kak , jey yak ma le ko
jey yoo ma sa kat jey yat ma sa ki maymaiy koun 2 hiy err hiy err LOLz
khmerkondal wrote:sursdey bong paorn kyom som chol rorm borng kah dael ,deumbey orb orsator dael lk vil trolorp
mok vnh tets have a party ..
jom mean sing na, ke sraek sos neng yisssMonalysa wrote: jom merl leak ke sing haha,,,
te te , kyom ort mean ban leng pheasa ey te, kyom niyeay pheasa samanh te ter@~*Dane*~@ wrote: leak leng pheasa ei kei neng hahahahahaahaBoNG_LeaK wrote:jery yoooooo ma le kak , jey yak ma le ko
klolzz///////lbong , kyom jes ta yeay tov neng hey klolzzzzzKhmerUS wrote:hahaha leak sabbye jet klang pek jinh pheasa sai yam mor bondouy hehehehe kewl!!BoNG_LeaK wrote:jery yoooooo ma le kak , jey yak ma le ko
BoNG_LeaK wrote:te te , kyom ort mean ban leng pheasa ey te, kyom niyeay pheasa samanh te ter@~*Dane*~@ wrote: leak leng pheasa ei kei neng hahahahahaahaBoNG_LeaK wrote:jery yoooooo ma le kak , jey yak ma le ko
hahaah tae sound so funny u kno? kekekekeBoNG_LeaK wrote:klolzz///////lbong , kyom jes ta yeay tov neng hey klolzzzzzKhmerUS wrote:hahaha leak sabbye jet klang pek jinh pheasa sai yam mor bondouy hehehehe kewl!!BoNG_LeaK wrote:jery yoooooo ma le kak , jey yak ma le ko
Go to page : 1, 2
Similar topics