Sour sdey bang paoun teung oss knea,neang khyom chhmous chompey terb tai chos chhmous thmey nov LK nis. Som bang paoun teung oss knea jouy nai noim phong cha...
Join the forum, it's quick and easy
Go to page : 1, 2
Last edited by darakhmer2009 on 17th July 2009, 12:14 am; edited 1 time in total
PheaKdeySnaeh wrote:lolzzzzz
dara chlat jes merl date lolzzzz
samajerk tmey niss louy men teub jol sos leng post ban jeang 1000post tov heuy lolzzzz
Merl mok chompey oy chbas cha yeay pei heroine...mok min main kach chas te...mok 100 pleeHeroine wrote:សមាជិកថ្មីមុខឡើងកញ្ចាស់! ហាហាហាហាហ
darakhmer2009 wrote:PheaKdeySnaeh wrote:lolzzzzz
samajerk tmey niss louy men teub jol sos leng post ban jeang 1000post tov heuy lolzzzz
mok pi thlorb ke bork mdorng heuy hahhaa ott ban mer date lov ott te mer kroub mun tveu comment
Chompey wrote:Merl mok chompey oy chbas cha yeay pei heroine...mok min main kach chas te...mok 100 pleeHeroine wrote:សមាជិកថ្មីមុខឡើងកញ្ចាស់! ហាហាហាហាហ
lok yeay nisaiysnai rous reay reak teak dol hery,orkun lok yeay dail ban svakom chao...cham chao free sra bas jeurng jun...hahahaNiSaiySnaeh wrote: chompey
Netra wrote:Jom...sa ma jirk tmey man reu??hahahaha...songsai tae jass te niss lolzzzz...Jass kor svakum dae
Heroine wrote:សមាជិកថ្មីមុខឡើងកញ្ចាស់! ហាហាហាហាហ
lolz torl tlob kei bork ban derng lolzzdarakhmer2009 wrote:PheaKdeySnaeh wrote:lolzzzzz
mok pi thlorb ke bork mdorng heuy hahhaa ott ban mer date lov ott te mer kroub mun tveu comment
PheaKdeySnaeh wrote:Heroine wrote:សមាជិកថ្មីមុខឡើងកញ្ចាស់! ហាហាហាហាហ
hahahahaa merlkei seuch ban veng mles lolzz
Chompey wrote:Netra wrote:Jom...sa ma jirk tmey man reu??hahahaha...songsai tae jass te niss lolzzzz...Jass kor svakum dae
hahaha...tha doch netra ban trov...nek plech bang hery hor oun!
Heroine wrote:PheaKdeySnaeh wrote:Heroine wrote:សមាជិកថ្មីមុខឡើងកញ្ចាស់! ហាហាហាហាហ
hahahahaa merlkei seuch ban veng mles lolzz
សើចនិងលីនដា ដែលចេះរកឈ្មោះ ចំប៉ី ហ្នឹងឃើញហ្នឹងណា... សើចវែងបន្តិចប៊ិះឈ្លក់ទឹក
netra kour oy srolanh dol hery...Netra wrote:Chompey wrote:Netra wrote:Jom...sa ma jirk tmey man reu??hahahaha...songsai tae jass te niss lolzzzz...Jass kor svakum dae
hahahaha mer koit lolzzz. oy plech mdech ban tlob rous neng kneaaaa lolzzzz....Plech mech tov bong hehehe..men khernh nhom dark tha samajirk jass kor svakum dae lolzzz...mech jess
Neak chol LK ker sot tai chol srob chbab ta lok pu,mean neak na bonlom,ber min jeur tov sour bang dane tov....sokhayun wrote:neak joul mok bon'lorm khloun jam kyom jat jaeng ouy ke tam jab kloun sin.. chhab sa'rapheap phleam mok..neak aeng jea neakna?????lolzz
pu jeur tha konlaeng na kor mean neak bonlorm kloun joul ban dae chompey.. paoun dane min arch ding taing oss ban te,jam pu sour merl..Chompey wrote:Neak chol LK ker sot tai chol srob chbab ta lok pu,mean neak na bonlom,ber min jeur tov sour bang dane tov....sokhayun wrote:neak joul mok bon'lorm khloun jam kyom jat jaeng ouy ke tam jab kloun sin.. chhab sa'rapheap phleam mok..neak aeng jea neakna?????lolzz
chos ber chab ban jon bonlom nos lok pu bom'rong dak tos ke mich dair????sokhayun wrote:pu jeur tha konlaeng na kor mean neak bonlorm kloun joul ban dae chompey.. paoun dane min arch ding taing oss ban te,jam pu sour merl..
lolzzz tae min eiy te eiylov ke brokas rok penh LK heuy..songsai tae jab ban chhab chhab heuy merl tov...
sour jreun jeung tver mer tae douch thlorb skorl neak ning rir?? tech pu tok phearakech nis ouy tor'roul khos trov mneak aeng eiylov ning....derm3 kom ouy jomnaiy monous tam rok jreun pek lolzzzzzChompey wrote:chos ber chab ban jon bonlom nos lok pu bom'rong dak tos ke mich dair????sokhayun wrote:pu jeur tha konlaeng na kor mean neak bonlorm kloun joul ban dae chompey.. paoun dane min arch ding taing oss ban te,jam pu sour merl..
lolzzz tae min eiy te eiylov ke brokas rok penh LK heuy..songsai tae jab ban chhab chhab heuy merl tov...
Tok oy lok pu rok mneak eing tov jerng,kjil rok nas klach rok chrolom ke pderng song jom'ghuer chit ey yap padoy...hehehehesokhayun wrote:sour jreun jeung tver mer tae douch thlorb skorl neak ning rir?? tech pu tok phearakech nis ouy tor'roul khos trov mneak aeng eiylov ning....derm3 kom ouy jomnaiy monous tam rok jreun pek lolzzzzzChompey wrote:chos ber chab ban jon bonlom nos lok pu bom'rong dak tos ke mich dair????sokhayun wrote:pu jeur tha konlaeng na kor mean neak bonlorm kloun joul ban dae chompey.. paoun dane min arch ding taing oss ban te,jam pu sour merl..
Chompey wrote:netra kour oy srolanh dol hery...Netra wrote:Chompey wrote:Netra wrote:Jom...sa ma jirk tmey man reu??hahahaha...songsai tae jass te niss lolzzzz...Jass kor svakum dae
hahahaha mer koit lolzzz. oy plech mdech ban tlob rous neng kneaaaa lolzzzz....Plech mech tov bong hehehe..men khernh nhom dark tha samajirk jass kor svakum dae lolzzz...mech jess
member chas kor welcome...lolzzz
TErb te ding tha monos sa ma jirk tmey jea nor na lolzzzzzzzzChompey wrote:Sour sdey bang paoun teung oss knea,neang khyom chhmous chompey terb tai chos chhmous thmey nov LK nis. Som bang paoun teung oss knea jouy nai noim phong cha...
lolzzzzzz duc picture chkea lok yey ot ding tha sa ma jik tmey kom te sva kom lerng hear tirk mourt lolzzzzzzzzChompey wrote:lok yeay nisaiysnai rous reay reak teak dol hery,orkun lok yeay dail ban svakom chao...cham chao free sra bas jeurng jun...hahahaNiSaiySnaeh wrote: chompey
Oy thgnai nis khyom serch leurng chok pous,hear terk pnaik dol kor hery...lok yeay khyom sman tai lok yeay skoil khyom...NiSaiySnaeh wrote:
lolzzzzzz duc picture chkea lok yey ot ding tha sa ma jik tmey kom te sva kom lerng hear tirk mourt lolzzzzzzzz
lolzzzzzzzzz skol yang mitch ber lok jov duc picture chhor katch reang merl ot skol phong ning, houy nis jov eng bon lom pneak lok yey yang mitch ning ban jea tve oy lok yey sva kom ejung nis ber min read comment pok nak tang os knea min ding tha jov jea nor na te, serch tov jov serch jreun jom reun ar yok naChompey wrote:Oy thgnai nis khyom serch leurng chok pous,hear terk pnaik dol kor hery...lok yeay khyom sman tai lok yeay skoil khyom...NiSaiySnaeh wrote:
lolzzzzzz duc picture chkea lok yey ot ding tha sa ma jik tmey kom te sva kom lerng hear tirk mourt lolzzzzzzzz
Go to page : 1, 2
Similar topics