Kyom som suor m'dorng - Page 2 44939

Join the forum, it's quick and easy

Kyom som suor m'dorng - Page 2 44939
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Kyom som suor m'dorng

+5
chvaksnae
preaykteuy
ReaLKhmeR
Bong Tim
khemandy
9 posters

Go to page : Previous  1, 2

Go down  Message [Page 2 of 2]

31Kyom som suor m'dorng - Page 2 Empty Re: Kyom som suor m'dorng 15th October 2009, 9:55 am

khemandy

khemandy
LK VIP
LK VIP

A Thea wrote:
khemandy wrote:
A Thea wrote:
khemandy wrote:Nov knong wat mouy nov jeay krong Phnom Penh mean tae lok kru jao'athika 1 neak, Ta ajar 1 neak ning koun sis lok 1 neak te dae snak nov. yub mouy pleung rolot lok ta jao'athika kor breu ta ajar oy tov tinh tean tae doy ta ajar rovol kor breu koun sis lok oy tov tinh jomnuos... nov tam plov pi wat tov konlaeng lok tean trov chhlorng kat konlaeng born srey... kuon sis lok trov srey srey jab teanh jus teanh leung tver oy knea phey jea klang kor rot tov jon kongkaeb ngob mouy.

Som nuo som suor tha nov pel del koun sis lok join kongkaeb ngob doch chhness ter neak na jear neak bab (SIN)? pruos avey Kyom som suor m'dorng - Page 2 56213

Jes ta nirk khernh sour jrouk Dy!! vea min del jan kangkep del ngob mean barb te!! nak barb keu jrouk Dy eng ning!! Kyom som suor m'dorng - Page 2 Bash Kyom som suor m'dorng - Page 2 Bash

yab men a pek thea nis ke min ton ban kao chhay phong mork chhleuy york P ta aeng morng Kyom som suor m'dorng - Page 2 Bash Kyom som suor m'dorng - Page 2 Bash

Kyom som suor m'dorng - Page 2 2gunsfir Kyom som suor m'dorng - Page 2 2gunsfir Kyom som suor m'dorng - Page 2 2gunsfir mor tha i chlouy yor peh...beu sour jing min answer jing jrouk DY!!!

yii, ber yeung deung jeung yeung nov oy sngeam heuy PM mork jam knea oy luy... jess chhleuy jeung kert
rok si leng ban oss yab men... Kyom som suor m'dorng - Page 2 Bash Kyom som suor m'dorng - Page 2 Bash

32Kyom som suor m'dorng - Page 2 Empty Re: Kyom som suor m'dorng 15th October 2009, 9:59 am

Bong Tim

Bong Tim
LK VIP
LK VIP

khemandy wrote:
A Thea wrote:
khemandy wrote:
A Thea wrote:
khemandy wrote:Nov knong wat mouy nov jeay krong Phnom Penh mean tae lok kru jao'athika 1 neak, Ta ajar 1 neak ning koun sis lok 1 neak te dae snak nov. yub mouy pleung rolot lok ta jao'athika kor breu ta ajar oy tov tinh tean tae doy ta ajar rovol kor breu koun sis lok oy tov tinh jomnuos... nov tam plov pi wat tov konlaeng lok tean trov chhlorng kat konlaeng born srey... kuon sis lok trov srey srey jab teanh jus teanh leung tver oy knea phey jea klang kor rot tov jon kongkaeb ngob mouy.

Som nuo som suor tha nov pel del koun sis lok join kongkaeb ngob doch chhness ter neak na jear neak bab (SIN)? pruos avey Kyom som suor m'dorng - Page 2 56213

Jes ta nirk khernh sour jrouk Dy!! vea min del jan kangkep del ngob mean barb te!! nak barb keu jrouk Dy eng ning!! Kyom som suor m'dorng - Page 2 Bash Kyom som suor m'dorng - Page 2 Bash

yab men a pek thea nis ke min ton ban kao chhay phong mork chhleuy york P ta aeng morng Kyom som suor m'dorng - Page 2 Bash Kyom som suor m'dorng - Page 2 Bash

Kyom som suor m'dorng - Page 2 2gunsfir Kyom som suor m'dorng - Page 2 2gunsfir Kyom som suor m'dorng - Page 2 2gunsfir mor tha i chlouy yor peh...beu sour jing min answer jing jrouk DY!!!

yii, ber yeung deung jeung yeung nov oy sngeam heuy PM mork jam knea oy luy... jess chhleuy jeung kert
rok si leng ban oss yab men... Kyom som suor m'dorng - Page 2 Bash Kyom som suor m'dorng - Page 2 Bash

Er...jos na tov deng beu jrouk eng ott brab mun tha nak na deng kom mart jam ouy lut jay tarm krouy!! Kyom som suor m'dorng - Page 2 Bash Kyom som suor m'dorng - Page 2 Bash Kyom som suor m'dorng - Page 2 Bash Kyom som suor m'dorng - Page 2 Bash Kyom som suor m'dorng - Page 2 Bash Kyom som suor m'dorng - Page 2 Bash

33Kyom som suor m'dorng - Page 2 Empty Re: Kyom som suor m'dorng 15th October 2009, 10:23 am

khemandy

khemandy
LK VIP
LK VIP

A Thea wrote:
khemandy wrote:
A Thea wrote:
khemandy wrote:
A Thea wrote:

Er...jos na tov deng beu jrouk eng ott brab mun tha nak na deng kom mart jam ouy lut jay tarm krouy!! Kyom som suor m'dorng - Page 2 Bash Kyom som suor m'dorng - Page 2 Bash Kyom som suor m'dorng - Page 2 Bash Kyom som suor m'dorng - Page 2 Bash Kyom som suor m'dorng - Page 2 Bash Kyom som suor m'dorng - Page 2 Bash

hmm, jeung ban tha yab ort mean jess rok si ey tich yab men Kyom som suor m'dorng - Page 2 Bash

34Kyom som suor m'dorng - Page 2 Empty Re: Kyom som suor m'dorng 15th October 2009, 10:31 am

cyberspacekh

cyberspacekh
LK VIP
LK VIP

keu ott mean norna bab te, pross kong kerb neng gnob srap heuy.

koun sirs jorn kongkeb gnob: some one step on a dead frog...

Kyom som suor m'dorng - Page 2 Dead

http://www.4khmers.blogspot.com

35Kyom som suor m'dorng - Page 2 Empty Re: Kyom som suor m'dorng 15th October 2009, 10:45 am

khemandy

khemandy
LK VIP
LK VIP

cyberspacekh wrote:keu ott mean norna bab te, pross kong kerb neng gnob srap heuy.

koun sirs jorn kongkeb gnob: some one step on a dead frog...

Kyom som suor m'dorng - Page 2 Dead

yi, poukae dol heuy pouk mark chhleuy trov kroy ke hahah Kyom som suor m'dorng - Page 2 Rire

36Kyom som suor m'dorng - Page 2 Empty Re: Kyom som suor m'dorng 15th October 2009, 10:50 am

cyberspacekh

cyberspacekh
LK VIP
LK VIP

mor pi rovol neng na, kom ey chleuy mon ke batt heuy. Kyom som suor m'dorng - Page 2 Icon_wink

37Kyom som suor m'dorng - Page 2 Empty Re: Kyom som suor m'dorng 15th October 2009, 10:54 am

khemandy

khemandy
LK VIP
LK VIP

cyberspacekh wrote:mor pi rovol neng na, kom ey chleuy mon ke batt heuy. Kyom som suor m'dorng - Page 2 Icon_wink

hahhaah, leuk kroy mork leun leun chhleuy kroy ke jeung ort ban pin'tus te bart eheheh

38Kyom som suor m'dorng - Page 2 Empty Re: Kyom som suor m'dorng 15th October 2009, 10:57 am

cyberspacekh

cyberspacekh
LK VIP
LK VIP

ott ta dael. deng jerng ott chleuy te. Kyom som suor m'dorng - Page 2 235317

39Kyom som suor m'dorng - Page 2 Empty Re: Kyom som suor m'dorng 15th October 2009, 11:08 am

khemandy

khemandy
LK VIP
LK VIP

cyberspacekh wrote:ott ta dael. deng jerng ott chleuy te. Kyom som suor m'dorng - Page 2 235317

aning heuy mork kroy ke Kyom som suor m'dorng - Page 2 Bash

40Kyom som suor m'dorng - Page 2 Empty Re: Kyom som suor m'dorng 15th October 2009, 2:27 pm

Lovekhmer2009

Lovekhmer2009
LK VIP
LK VIP

ei kor sombou neak cha ngol mes lok ery lok

41Kyom som suor m'dorng - Page 2 Empty Re: Kyom som suor m'dorng 15th October 2009, 3:53 pm

XtesanX

XtesanX
LK VIP
LK VIP

dy jear neak bab prous Dy jeang neak niyeay .Lolz Kyom som suor m'dorng - Page 2 Icon_razz

https://www.facebook.com/profile.php?ref=name&id=10000055

42Kyom som suor m'dorng - Page 2 Empty Re: Kyom som suor m'dorng 15th October 2009, 4:38 pm

apheak

apheak
Senior Member
Senior Member

bong mandy uy sombor rung nas neak !!okun
neak bab kir kongkaeb prors kongkaeb tov nov ey mok born srey tov vinh mech min birng or prey ey tov sra

43Kyom som suor m'dorng - Page 2 Empty Re: Kyom som suor m'dorng 16th October 2009, 3:32 am

khemandy

khemandy
LK VIP
LK VIP

Lovekhmer2009 wrote:ei kor sombou neak cha ngol mes lok ery lok

Yii, srey ny ort mean chhleuy ey sos.... mork chhngol ta ning reung sombou neak chhngol ey na ey ney tov vinh Kyom som suor m'dorng - Page 2 Bash

44Kyom som suor m'dorng - Page 2 Empty Re: Kyom som suor m'dorng 16th October 2009, 3:34 am

khemandy

khemandy
LK VIP
LK VIP

XtesanX wrote:dy jear neak bab prous Dy jeang neak niyeay .Lolz Kyom som suor m'dorng - Page 2 Icon_razz

Jom, kyom ort mean tov jon ey phong mech kor bab kyom jeung Kyom som suor m'dorng - Page 2 56213 Kyom som suor m'dorng - Page 2 235317 hean tha oy ke jeung jam merl ke brab mak ke heuy Kyom som suor m'dorng - Page 2 Lol

45Kyom som suor m'dorng - Page 2 Empty Re: Kyom som suor m'dorng 16th October 2009, 3:36 am

khemandy

khemandy
LK VIP
LK VIP

apheak wrote:

neak bab kir kongkaeb prors kongkaeb tov nov ey mok born srey tov vinh mech min birng or prey ey tov Kyom som suor m'dorng - Page 2 Kneu_dri

jess ta sorse tov te khernh ke chhngol kor rean chhngol tam ke ning nah.... kongkaeb ning kangkaeb ti krung ort nov prey rir kor beung ey te hahahah Kyom som suor m'dorng - Page 2 Rire

46Kyom som suor m'dorng - Page 2 Empty Re: Kyom som suor m'dorng 16th October 2009, 4:24 am

ReaLKhmeR

ReaLKhmeR
Administrator
Administrator

khemandy wrote:
apheak wrote:

neak bab kir kongkaeb prors kongkaeb tov nov ey mok born srey tov vinh mech min birng or prey ey tov Kyom som suor m'dorng - Page 2 Kneu_dri

jess ta sorse tov te khernh ke chhngol kor rean chhngol tam ke ning nah.... kongkaeb ning kangkaeb ti krung ort nov prey rir kor beung ey te hahahah Kyom som suor m'dorng - Page 2 Rire

Ta Prom Manh Tha: Kongkaeb nham ban na........ Tae kaebkong nham ot kert te...... reung nas lolz

http://profile.imeem.com/7qZ6TSq

47Kyom som suor m'dorng - Page 2 Empty Re: Kyom som suor m'dorng 16th October 2009, 4:35 am

khemandy

khemandy
LK VIP
LK VIP

ReaLKhmeR wrote:
khemandy wrote:
apheak wrote:

Ta Prom Manh Tha: Kongkaeb nham ban na........ Tae kaebkong nham ot kert te...... reung nas lolz

hahhaha, jess ta mean morng Kyom som suor m'dorng - Page 2 Rire

Sponsored content

Back to top  Message [Page 2 of 2]

Go to page : Previous  1, 2