what is the national flower of Cambodia??? 44939

Join the forum, it's quick and easy

what is the national flower of Cambodia??? 44939
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

what is the national flower of Cambodia???

+15
KAP ANG
Boros Slodbod
KounDomreY
Lovekhmer2009
sokhayun
khemandy
Heroine
PheaKdeySnaeh
cyberspacekh
Ani Chnass
phoumarak viyuk
sreyneang1984
chvaksnae
Jettra
2405
19 posters

Go to page : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down  Message [Page 1 of 5]

2405

2405
LK VIP
LK VIP

what is the national flower of Cambodia??? Icon_study

Cheer!

Jettra

Jettra
LK Member
LK Member

ber min pka chork te kir pka mlis, trov ott tey?

chvaksnae

chvaksnae
Administrator
Administrator

pka jompa?

http://www.khmermidi.com

Guest

Anonymous
Guest

pka sla lolzz

sreyneang1984

sreyneang1984
LK Member
LK Member

240509 wrote:what is the national flower of Cambodia??? Icon_study

Cheer!

ber tam khnom ding. Pka damnang Cambodia kir Pka Krawan, Pka damnang Vapathor/selapak kir Pka Jampey . Plae Chhir damnang Cambodia Kir Plae Chek Pong Morn , Sat Kir Sat Kou Priey. ber mean nak na ding pseng pi nis som jouy brab phorng. prous khnom ot jbas taing ors te. orkun tuk jea mun ja.

sreyneang1984

sreyneang1984
LK Member
LK Member

hydrophilistic wrote:pka sla lolzz

Pka sla kir samrab bongkulka te, damnang nak meankun ta...

Guest

Anonymous
Guest

sreyneang1984 wrote:

Cheer!

ber tam khnom ding. Pka damnang Cambodia kir Pka Krawan, Pka damnang Vapathor/selapak kir Pka Jampey . Plae Chhir damnang Cambodia Kir Plae Chek Pong Morn , Sat Kir Sat Kou Priey. ber mean nak na ding pseng pi nis som jouy brab phorng. prous khnom ot jbas taing ors te. orkun tuk jea mun ja.
Khos klas heuy bong. :P Plae cher ker plae kvet :P (ombil mtes tech tech, oy janaen nak janh kon nas lolzz). Sat vinh ker katorn lorn arng (jeamouy terk tnout ju lolzz)
what is the national flower of Cambodia??? 541875 what is the national flower of Cambodia??? 1

Guest

Anonymous
Guest

sreyneang1984 wrote:

Pka sla kir samrab bongkulka te, damnang nak meankun ta...
Ey yas, kyom tha leng sors, bis trov dae lolzzz what is the national flower of Cambodia??? Dancing tak ting ting... tak ting ting :P

phoumarak viyuk

phoumarak viyuk
New Active
New Active

hi what is the national flower of Cambodia??? Gershout

Guest

Anonymous
Guest

phoumarak viyuk wrote:hi what is the national flower of Cambodia??? Gershout
Yahiiii mok 'hi' ta pdas ey nov nis? Dak ma cher jak tmenh jroos arch pnaek ah lov lolzzz

Welcome to LK mister. Give yourself a tour around. Wink

2405

2405
LK VIP
LK VIP

svai tram wrote:ber min pka chork te kir pka mlis, trov ott tey?
jit trov hoy bong nov ta ma jong arm teat te....bring tic teat...lolzzz

2405

2405
LK VIP
LK VIP

rosehonn wrote:pka jompa?
quite incorrect what is the national flower of Cambodia??? 133801

2405

2405
LK VIP
LK VIP

ning beb jong ka mong...ban nik khernh dol pka sla...lomom ka hoy jing muk nang kanh jas hoy...lolzzz

Ani Chnass

Ani Chnass
LK VIP
LK VIP

pka chom pa chom pey ma liss rut ma liss lea pka kro van pka chhuk pka ka ngork pka ork ki de pka ko lab ......... mean jreun tet nas ter jam ban ter pon neng te hey tov nov tam dong plov nov phnom penh kir derm pka a vey tov chom pa or chom pey derl ke yok mok jong sork nus ? what is the national flower of Cambodia??? Icon_razz

http://www.khmercity.net/profile/Ani

2405

2405
LK VIP
LK VIP

sreyneang1984 wrote:

Cheer!

roeng krov pi ning kor nhom ot chhbas de...tae roeng phka domnang jeat bong jlery jit trov hoy...nhom kit tha bong brohel jea skorl roob reang phka ning tae brohel jea jrolom chmus hoy merl tov..

2405

2405
LK VIP
LK VIP

Ani Chnass wrote:pka chom pa chom pey ma liss rut ma liss lea pka kro van pka chhuk pka ka ngork pka ork ki de pka ko lab ......... mean jreun tet nas ter jam ban ter pon neng te hey tov nov tam dong plov nov phnom penh kir derm pka a vey tov chom pa or chom pey derl ke yok mok jong sork nus ? what is the national flower of Cambodia??? Icon_razz
phka del ke yok mor jong sok nus kir phka jom pa

Guest

Anonymous
Guest

240509 wrote:
ning beb jong ka mong...ban nik khernh dol pka sla...lomom ka hoy jing muk nang kanh jas hoy...lolzzz
jit ban ka heuy ter hehehe

Guest

Anonymous
Guest

240509 wrote:
Ani Chnass wrote:pka chom pa chom pey ma liss rut ma liss lea pka kro van pka chhuk pka ka ngork pka ork ki de pka ko lab ......... mean jreun tet nas ter jam ban ter pon neng te hey tov nov tam dong plov nov phnom penh kir derm pka a vey tov chom pa or chom pey derl ke yok mok jong sork nus ? what is the national flower of Cambodia??? Icon_razz
hasssss??????? na ke yok pka jom pa jong sork? ort derng ey men. tver zey heuy janh me kteuy teat lolzz

2405

2405
LK VIP
LK VIP

jing ban reang lerng kilo...

Guest

Anonymous
Guest

ani ha, nov nis ke rok jomleuy, min men rok somnour te lolzzz ma cher jak tmenh jroos arch pnaek ah lov lolzz

Ani Chnass

Ani Chnass
LK VIP
LK VIP

240509 wrote:
orkun bong srey jeng kir pka chom pey hey derl ke dam pam dong pov sa thea ra nak hey tov pka dom nang jea nus kor ot deng tha jea pka ey der thngai mun teacher sour ot deng tha pka a vey khmas ke jong ngob what is the national flower of Cambodia??? Icon_sad

http://www.khmercity.net/profile/Ani

Guest

Anonymous
Guest

240509 wrote:jing ban reang lerng kilo...
na ke lerng kalo hor?

2405

2405
LK VIP
LK VIP

hydrophilistic wrote:
240509 wrote:
hasssss??????? na ke yok pka jom pa jong sork? ort derng ey men. tver zey heuy janh me kteuy teat lolzz
hoy mex kor min merl neak na ke neak niyeay..kir 240509 ning hoy...yiiii...sa ob ta merl deng hoy nov min tver min deng jing ta...yab men

2405

2405
LK VIP
LK VIP

hydrophilistic wrote:
na ke lerng kalo hor?
babou te deng!!

2405

2405
LK VIP
LK VIP

Ani Chnass wrote:
240509 wrote:
orkun bong srey jeng kir pka chom pey hey derl ke dam pam dong pov sa thea ra nak hey tov pka dom nang jea nus kor ot deng tha jea pka ey der thngai mun teacher sour ot deng tha pka a vey khmas ke jong ngob what is the national flower of Cambodia??? Icon_sad
min ei te oun srei..bong som jol rum kmas phong jing...lolzzz

Guest

Anonymous
Guest

240509 wrote:
hydrophilistic wrote:
240509 wrote:
hoy mex kor min merl neak na ke neak niyeay..kir 240509 ning hoy...yiiii...sa ob ta merl deng hoy nov min tver min deng jing ta...yab men
pka jom pa nerng mech tov? dak pic tech mers. tam me derng ker pka pseng ter del ke jong sork nos hehe

Guest

Anonymous
Guest

240509 wrote:
hydrophilistic wrote:
na ke lerng kalo hor?
babou te deng!!
khos salas hahahaha tam pit me sors lolzz

2405

2405
LK VIP
LK VIP

hydrophilistic wrote:
240509 wrote:
hydrophilistic wrote:
na ke lerng kalo hor?
babou te deng!!
sa ob ta ke tver min deng tic...tha ke ot deng jing ta... jing babou ot lerng kilo te hor??

Guest

Anonymous
Guest

240509 wrote:
hydrophilistic wrote:
240509 wrote:
hydrophilistic wrote:
na ke lerng kalo hor?
babou te deng!!
sa ob ta ke tver min deng tic...tha ke ot deng jing ta... jing babou ot lerng kilo te hor??
na tov derng ber min del tlerng phong lolzz

cyberspacekh

cyberspacekh
LK VIP
LK VIP

Pka vorphaom. :D

http://www.4khmers.blogspot.com

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 5]

Go to page : 1, 2, 3, 4, 5  Next