Bat Songsa Sva hery.......... - Page 5 44939

Join the forum, it's quick and easy

Bat Songsa Sva hery.......... - Page 5 44939
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Bat Songsa Sva hery..........

+10
Dany LS
cyberspacekh
natasa
AvaTouch
SreySros85
joli
loundany
nak_tx
Lamour
KounSva
14 posters

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down  Message [Page 5 of 5]

121Bat Songsa Sva hery.......... - Page 5 Empty Re: Bat Songsa Sva hery.......... 20th May 2010, 10:33 am

loundany

loundany
LK_Teams
LK_Teams

KounSva wrote:
loundany wrote:Bat Songsa Sva hery.......... - Page 5 354107ot klach sos papasva jas.....Kom tha dol papa tus tatasva teat kor ot klach dae..Jol mok tang os mok tich me derk ma Bat Songsa Sva hery.......... - Page 5 Copie_de ning yok tov Phnom Tamao os lov hoy Bat Songsa Sva hery.......... - Page 5 Rire
KounSva wrote:
loundany wrote:Bat Songsa Sva hery.......... - Page 5 Pcryingke khom brab hoy nov tha oy ke teat Bat Songsa Sva hery.......... - Page 5 976297 tich yok koun sva eng tov char krerng lov hoy.... Bat Songsa Sva hery.......... - Page 5 Tissue
KounSva wrote:
loundany wrote:kyom khernh song sa koun sva eng nov Phnom Bros Phnom Srey noh Bat Songsa Sva hery.......... - Page 5 Lol tae ot ding mouy na te pros jreun pek hoy ot skol mukh mech phong Bat Songsa Sva hery.......... - Page 5 Rire

hass haa nov phnom bros phnom srey hor ti neng man dae dany mouy neng ang nov ti nous lolzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

hass haa

hasssssssss haaaaaaaa Hean Kap kounsva phong. jam merl na i Fab Papasva i mor vai u hery..........

mummy mummy merl Dany jorng yok koun tov phnom Tamao nor. mummy jory bouch tich tov . Sad Sad
Yisss dol ke rok jab papasva tov tang hao mummy mok jouy teat....Tov phnom tamao sa art nas na tors tae kyom ot man sva (oy tae sat) kom ey tov nov dae hmm.. sday nas ban tae merl lolzzz...........

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001039856462

122Bat Songsa Sva hery.......... - Page 5 Empty Re: Bat Songsa Sva hery.......... 20th May 2010, 10:57 am

natasa

natasa
LK VIP
LK VIP

[quote="KounSva"][quote="natasa"][quote="KounSva"]
natasa wrote:
KounSva wrote:
natasa wrote:
KounSva wrote:[quote="natasa

lol sva tich jurb mort jurb dai S ah hott kom mor patos tha mor pi natasa na lol!

hasshaa OT patos te S. sva ory songsa sva S ory na S.

errr...errr jeng S mich S tov tarm som rurl :P

haasssssshaaaa S tov oun S tov oun oeyyyyyyyy rosaeb nas. s trov kalaeng hery hasshaaaa

seuch seuch seuch seuch kom phlaeng nas kounsva babu nis seuch

123Bat Songsa Sva hery.......... - Page 5 Empty Re: Bat Songsa Sva hery.......... 20th May 2010, 1:45 pm

Ani Chnass

Ani Chnass
LK VIP
LK VIP

KounSva wrote:
Ani Chnass wrote:
KounSva wrote:
Ani Chnass wrote:
KounSva wrote:
Ani Chnass wrote:ot skorl te koun sva jeng mean ney tha ke ja lom ani tov jos prous ey ot derl skorl nak chmous Rano nus phong ter ber ani plech ke men kor som tous der ter ber ke ja lom monus vinh kor som tous der

oh hassha maybe ani pseng te derng hassha... jerng pouk yerng ot skorl knea pi mun te hasshaaaa

terb skorl thmey thmey nis ang jerng hasshaa
Bat Songsa Sva hery.......... - Page 5 Rire Bat Songsa Sva hery.......... - Page 5 Rire koun sva hahahahahaa men hey terb ter skorl khnea men neng kir skorl thngai nus der lolzzzzzzz hey ani mean jreun men neng nov LK member chmous ani mean dol 2~3 nak er nos

hasshaa jat tuk tha kounsva jalom mannous jos
muk ter ja lom hey men jat tuk te Bat Songsa Sva hery.......... - Page 5 Icon_razz

hasshaaaaaa jerng maen hery hasshaaa
jes tov doy sa ter koun sva der ja lom monus pdes pdas trov tea song jom ngir jet hey lolzzzz

http://www.khmercity.net/profile/Ani

124Bat Songsa Sva hery.......... - Page 5 Empty Re: Bat Songsa Sva hery.......... 20th May 2010, 6:49 pm

nak_tx

nak_tx
LK Member
LK Member

KounSva wrote:
nak_tx wrote:
KounSva wrote:
nak_tx wrote:
KounSva wrote:Bat songsa kounsva hery. min derng chear Chor rir Chhkae louch te.

Sva nhee kompong dae leng seak nov Kos Kong with kounsva. srab tae mek ngor ngert heuy dach plerng teat. dole plerng mor vinh sarb bat songsa khnom mong.

lov mor dol Wat Phnom der rok nov tae min kheuh sos.

som jouy rok ouy kounsva phong ban te.......

rkun tuk pel krouy........ hasss ha
ber sva eng rok minh kern te kom phai cham me nar norm torch oy, kroun te torch dai vang jerng sva eng ter bon tich te lol!

hassssssss haaaaaa nak tx chet ban nas preah euy...... rok torch ouy. sva sman tae rok srey sros saart ouy lolzzzzzz hass haa torch dai veng sroul rok jai nas lolzzzzzz
hehehehe chouy ban chas ter chouy tov na hehehehehe ber kyom merl tov torch ning nearng kor kron ber der ning, na mouy chum nearnh kang rok jai srab lolzzzzzzz na mouy ber bat poch ning torl te york poch srodeng khner ning mork chom nors :D

rkun dae maen somdan chet laor na NAK. tok kloun ang tov na lok Lbong ery hassssshaaaa
me tov nhaer sva mach ning kert tov ber mnus ach nhaer ban lolzzzz ching kounsva ach nhaer ava touch kor ban der pi prus c is sva srey hehehehehehe ter rup thort neang pun ning ban ort ................

Sponsored content

Back to top  Message [Page 5 of 5]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5