chhir heuy sam chbab som rak kay 1week yang chhab 44939

Join the forum, it's quick and easy

chhir heuy sam chbab som rak kay 1week yang chhab 44939
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

chhir heuy sam chbab som rak kay 1week yang chhab

+7
cyberspacekh
Lamour
besdoungfunny
XtesanX
Ani Chnass
PheaKdeySnaeh
natasa
11 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

natasa

natasa
LK VIP
LK VIP

nhom mean ahrom tha chhir heuy Sad
kdao klurn...chhir kbal ...dork dongherm thop thop....jok dai jok jerng....jea pises kir chhir pnek Sad type reply ott barn Sad hik hik hik hik chhir men ten heuy... Sad

take care all jam mor reply vinh na Sad

see u when u see me terb

PheaKdeySnaeh

PheaKdeySnaeh
Webmaster
Webmaster

lolzzzzzzzzzz rork reung kei jreun pek ban chhir onjerng
ok paoun srey soum oy paoun chhab jea chhab chhab ok

http://www.srolanhkhmer.com/

Ani Chnass

Ani Chnass
LK VIP
LK VIP

bong ey bong mun neng chhir sot ter mean a rom tet nor chhir heuy sam chbab som rak kay 1week yang chhab Rire
oun som jun por oy bong chhab jea na hey pel jea kom plech mok rok oun phong prous oun nirk bong nas chhir heuy sam chbab som rak kay 1week yang chhab 2869

http://www.khmercity.net/profile/Ani

XtesanX

XtesanX
LK VIP
LK VIP

natasa wrote:nhom mean ahrom tha chhir heuy Sad
kdao klurn...chhir kbal ...dork dongherm thop thop....jok dai jok jerng....jea pises kir chhir pnek Sad type reply ott barn Sad hik hik hik hik chhir men ten heuy... Sad

see u when u see me terb

Oh ho kour oy anet dol heuy nor ah NATASA kteuy ... :P
mean jomngir oh??? ber enjeng tov oy ke thver sosaiy daiy sosaiy jerng tov enjeng nos na NATASA kteuy euy .........
mos ber chhir kyom arch jouy ban lolz.lolz chhir heuy sam chbab som rak kay 1week yang chhab Bash chhir heuy sam chbab som rak kay 1week yang chhab Bash chhir heuy sam chbab som rak kay 1week yang chhab Bash chhir heuy sam chbab som rak kay 1week yang chhab Bash chhir heuy sam chbab som rak kay 1week yang chhab Bash chhir heuy sam chbab som rak kay 1week yang chhab Bash batt chhir nov??? lolz

https://www.facebook.com/profile.php?ref=name&id=10000055

Ani Chnass

Ani Chnass
LK VIP
LK VIP

XtesanX wrote:
natasa wrote:nhom mean ahrom tha chhir heuy chhir heuy sam chbab som rak kay 1week yang chhab Icon_sad
kdao klurn...chhir kbal ...dork dongherm thop thop....jok dai jok jerng....jea pises kir chhir pnek chhir heuy sam chbab som rak kay 1week yang chhab Icon_sad type reply ott barn chhir heuy sam chbab som rak kay 1week yang chhab Icon_sad hik hik hik hik chhir men ten heuy... chhir heuy sam chbab som rak kay 1week yang chhab Icon_sad

take care all jam mor reply vinh na chhir heuy sam chbab som rak kay 1week yang chhab Icon_sad

see u when u see me chhir heuy sam chbab som rak kay 1week yang chhab 2869

Oh ho kour oy anet dol heuy nor ah NATASA kteuy ... chhir heuy sam chbab som rak kay 1week yang chhab Icon_razz
mean jomngir oh??? ber enjeng tov oy ke thver sosaiy daiy sosaiy jerng tov enjeng nos na NATASA kteuy euy .........
mos ber chhir kyom arch jouy ban lolz.lolz chhir heuy sam chbab som rak kay 1week yang chhab Bash chhir heuy sam chbab som rak kay 1week yang chhab Bash chhir heuy sam chbab som rak kay 1week yang chhab Bash chhir heuy sam chbab som rak kay 1week yang chhab Bash chhir heuy sam chbab som rak kay 1week yang chhab Bash chhir heuy sam chbab som rak kay 1week yang chhab Bash batt chhir nov??? lolz
chhir heuy sam chbab som rak kay 1week yang chhab Icon_mad hean tver bab my sister phong song sai min jong see preas a tit reas pel prik sa erk hyey merl tov chhir heuy sam chbab som rak kay 1week yang chhab Lol

http://www.khmercity.net/profile/Ani

besdoungfunny

besdoungfunny
Junior Member
Junior Member

see u when u see me terb
cher ey kor jrern mles nasatae? hmm tver yang na nhom ach chouy ban tov? jam tech na nhom tov tenh scor krob oy nham, ang chab chea na nasata.... lern te trov tam nhom mok vinh na? chhir heuy sam chbab som rak kay 1week yang chhab Dancing3

Lamour

Lamour
LK_Teams
LK_Teams

knhom kor chher del... kir chher besdoung, knhom kor jong somrak ma ror yeak touch del lolzzz

see u when u see me (ort kit jong dou jea kuy-teav ey klas te eh :P )

besdoungfunny

besdoungfunny
Junior Member
Junior Member

vyvy wrote:knhom kor chher del... kir chher besdoung, knhom kor jong somrak ma ror yeak touch del lolzzz

see u when u see me (ort kit jong dou jea kuy-teav ey klas te eh :P )
bong vyvy jong cher dae hors? kom niyeay jeng na prey ya mit lovekhmer nerk bong kor doch phnom thai san lov hay lol

Lamour

Lamour
LK_Teams
LK_Teams

besdoungfunny wrote:
vyvy wrote:knhom kor chher del... kir chher besdoung, knhom kor jong somrak ma ror yeak touch del lolzzz

see u when u see me (ort kit jong dou jea kuy-teav ey klas te eh chhir heuy sam chbab som rak kay 1week yang chhab Icon_razz )
bong vyvy jong cher dae hors? kom niyeay jeng na prey ya mit lovekhmer nerk bong kor doch phnom thai san lov hay lol

kir jom-nger besdoung vea rer... tov rok pet heuy, pet tha ory somrak ory ban chrern ae reung neak nirk nos tuk ory vea kor sen tov, cham yok thung mork jrork pel kroy chhir heuy sam chbab som rak kay 1week yang chhab Icon_biggrin

besdoungfunny

besdoungfunny
Junior Member
Junior Member

vyvy wrote:
besdoungfunny wrote:

see u when u see me (ort kit jong dou jea kuy-teav ey klas te eh chhir heuy sam chbab som rak kay 1week yang chhab Icon_razz )

kir jom-nger besdoung vea rer... tov rok pet heuy, pet tha ory somrak ory ban chrern ae reung neak nirk nos tuk ory vea kor sen tov, cham yok thung mork jrork pel kroy chhir heuy sam chbab som rak kay 1week yang chhab Icon_biggrin
puthor bong cher besdoung pi pel na? nhom pu kae khang jom nger ning nas na bong, jam nhom chouy pyea bal oy ott yor luy te, tae jam nhom pyea bal kloun eng chea sin na. lol
yi jom yor ka nerk ke dak knong thung? clean ott ning bong? klach kraeng dol jol knong ning hay jis kor knea ror muk nak porm ott khernh ber thung bong min clean. lol

Lamour

Lamour
LK_Teams
LK_Teams

besdoungfunny wrote:
vyvy wrote:
besdoungfunny wrote:

puthor bong cher besdoung pi pel na? nhom pu kae khang jom nger ning nas na bong, jam nhom chouy pyea bal oy ott yor luy te, tae jam nhom pyea bal kloun eng chea sin na. lol
yi jom yor ka nerk ke dak knong thung? clean ott ning bong? klach kraeng dol jol knong ning hay jis kor knea ror muk nak porm ott khernh ber thung bong min clean. lol

pjea bal jea pel na call mork bong phong... cham bong fly tov (jenh tae lury mork :P )
hehe... thung bong clean nas na, neak pun man neak kor ort bonh'har del... sa-art heuy thmey teat lolzz

cyberspacekh

cyberspacekh
LK VIP
LK VIP

see u when u see me terb

la mom chir del neng na, online la hot lolzzz

http://www.4khmers.blogspot.com

loundany

loundany
LK_Teams
LK_Teams

see u when u see me terb
Chhab jea na bong arl mok chlos ke chlos eng tich pros ot bong eng doch sngat dol hoy LK ...Take care bong

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001039856462

KAP ANG

KAP ANG
Administrator
Administrator

HAHHAAAA..natasa ning chhir hor...kmean plov te. chhir heuy sam chbab som rak kay 1week yang chhab 35

see u when u see me terb

https://www.dailymotion.com/7wonder

KounSva

KounSva
LK VIP
LK VIP

hasssssssshaaaaaaa Natasa chhir mor pi ot kounsva torva hassaaahaaaaaaa

KounDomreY

KounDomreY
LK VIP
LK VIP