ot arom kiss prous ot mean nhom mork jouiy kissss
Join the forum, it's quick and easy
Jerrygirl wrote:nimole wrote:Jerrygirl wrote:nimole wrote:hahahahaha @ jerry ha neng srach tae neak yol kherng te ... tae I jong tell tha kert mok jea koun bross :P :P trov jess krob yarng :D ban satrov teang lai min hean mer ngeay .... chhlean pean .... etc na ja
@ MOM ha nov min torng oss te nov mean ... kom plich rorb som bork thou ren na ..
jom merl ke kon pros jeng bong aeng kon srey kir pseng heuz jeng
kan kob sombork turain u huez nis knhom ngai na rok tov kob sombork turian nov hang louk ta pae mdong merl lolzzzzzz
:yeah: reang kai ... jea reang kai zey kloun touch 1 hery tun ksoy.. tun ksoy lolzzz ... tae ..... + 70 kir rirng morm :D nis ban ka how tha koun zey derm trong krob khnart :P
harng ta pae nov na tov kom plich hos me phong lol
agree
nimole wrote:kiss plov baek jea 3 douch ot srol mich te hahahahaha
:P :P :P :P :P :P
@ mom me kou plant koot ka hom hery hery jam week end me show oy mer
sreymomrith wrote:Lolzzzzzz Dai Ku Reus Ouy jreun tov ok It is Free with NO charge....
Friends18.com Picture Comments
Y0oH0o!! wrote:sreymomrith wrote:Lolzzzzzz Dai Ku Reus Ouy jreun tov ok It is Free with NO charge....
:D lolzzzzz Dai Ku!...kom tver mort klach kae mork ton, jea pi'ses y0oh0o rers bos Nimole phorng, ta mork ton y0oh0o khgnom chbas jea, rort penh LK heuy,....
sreymomrith wrote:Y0oH0o!! wrote:sreymomrith wrote:Lolzzzzzz Dai Ku Reus Ouy jreun tov ok It is Free with NO charge....
:D lolzzzzz Dai Ku!...kom tver mort klach kae mork ton, jea pi'ses y0oh0o rers bos Nimole phorng, ta mork ton y0oh0o khgnom chbas jea, rort penh LK heuy,....
Lolzzz ot ey te dai ku ok kyom tov work heuy have a good one thanks
sreymomrith wrote:Oyyyyyyyyyyyy seuch juk pous heuy lok merl ke dak pic nor ???
Y0oH0o!! wrote::D lolzzzzz y0oh0o khan jorl LK ta ma thngai sos, tov na kor khernh ta Stamp ta morng heuy, rers dark ka'pao york tov ouy Mae Mai...Mae Mai nov pteas sin,....
nimole wrote:sreymomrith wrote:Oyyyyyyyyyyyy seuch juk pous heuy lok merl ke dak pic nor ???
trov ka pous sa om te ja
nimole wrote:Y0oH0o!! wrote::D lolzzzzz y0oh0o khan jorl LK ta ma thngai sos, tov na kor khernh ta Stamp ta morng heuy, rers dark ka'pao york tov ouy Mae Mai...Mae Mai nov pteas sin,....
y00h00 hean reus dark ka pao me tov pdeng police hery ... pi bort reus borss neak mean mjass lolzzz
sreymomrith wrote:@ Dai Ku Y0oh0o khan jole chhlous yu jong vong veng hor ????
nimole wrote:Y0oH0o!! wrote::D lolzzzzz y0oh0o khan jorl LK ta ma thngai sos, tov na kor khernh ta Stamp ta morng heuy, rers dark ka'pao york tov ouy Mae Mai...Mae Mai nov pteas sin,....
y00h00 hean reus dark ka pao me tov pdeng police hery ... pi bort reus borss neak mean mjass lolzzz
nimole wrote:sreymomrith wrote:Oyyyyyyyyyyyy seuch juk pous heuy lok merl ke dak pic nor ???
trov ka pous sa om te ja
Y0oH0o!! wrote:sreymomrith wrote:@ Dai Ku Y0oh0o khan jole chhlous yu jong vong veng hor ????
:D jong eh na, ber kom'poung teh vong vaeng heuy nirng!.....
nimole wrote:
kjil kou a koot ka hom nas klarch me eang :P hahahaah mer nis jom nous vinh la or mer jeang :P me tem rean tver .. tver ot torn trov kboun khnart phong
sreymomrith wrote:lolzzzzzz kisssssssss yovvvvvvvvvvvvv
Y0oH0o!! wrote:nimole wrote:kiss plov baek jea 3 douch ot srol mich te hahahahaha
:D lolzzzzz y0oh0o khan jorl LK ta ma thngai sos, tov na kor khernh ta Stamp ta morng heuy, rers dark ka'pao york tov ouy Mae Mai...Mae Mai nov pteas sin,....
kissssssssssss tovvvvvvvvvvvvvJerrygirl wrote:sreymomrith wrote:lolzzzzzz kisssssssss yovvvvvvvvvvvvv
type kos "Kiss Yovvvvvvvv " (maybe type ot open eyes te melr tov)
sreymomrith wrote:nimole wrote:sreymomrith wrote:Oyyyyyyyyyyyy seuch juk pous heuy lok merl ke dak pic nor ???
trov ka pous sa om te ja
ber kyom trov ka yeay s'vet ouy hor ?
Y0oH0o!! wrote:nimole wrote:Y0oH0o!! wrote::D lolzzzzz y0oh0o khan jorl LK ta ma thngai sos, tov na kor khernh ta Stamp ta morng heuy, rers dark ka'pao york tov ouy Mae Mai...Mae Mai nov pteas sin,....
:D Nirng jrous ta'pees ta'peas barn y0oh0o juy rers heuy jong pderng teat, kom ouy teh y0oh0o pderng vinh thah, Nimole bos jorl Stamp tarm sathearanak, kae trov phak piniey nous min kith teh hahaha,....M'jas nov na, y0oh0o ot khern phong nirng!...
nimole wrote:sreymomrith wrote:nimole wrote:sreymomrith wrote:Oyyyyyyyyyyyy seuch juk pous heuy lok merl ke dak pic nor ???
trov ka pous sa om te ja
ber kyom trov ka yeay s'vet ouy hor ?
nirk jom lery ot torn kherng phong lolzz
Jerrygirl wrote:Y0oH0o!! wrote:nimole wrote:kiss plov baek jea 3 douch ot srol mich te hahahahaha
:D lolzzzzz y0oh0o khan jorl LK ta ma thngai sos, tov na kor khernh ta Stamp ta morng heuy, rers dark ka'pao york tov ouy Mae Mai...Mae Mai nov pteas sin,....
yhooooo trov ka bav ot?? jom krom nis kir trov york bav mork jrok ban os merl tov
nimole wrote:Y0oH0o!! wrote:nimole wrote:Y0oH0o!! wrote::D lolzzzzz y0oh0o khan jorl LK ta ma thngai sos, tov na kor khernh ta Stamp ta morng heuy, rers dark ka'pao york tov ouy Mae Mai...Mae Mai nov pteas sin,....
:D Nirng jrous ta'pees ta'peas barn y0oh0o juy rers heuy jong pderng teat, kom ouy teh y0oh0o pderng vinh thah, Nimole bos jorl Stamp tarm sathearanak, kae trov phak piniey nous min kith teh hahaha,....M'jas nov na, y0oh0o ot khern phong nirng!...
y00h00 kalaeng tae rorb jom'noun mei mai .. mei mai hor terb ot mer neng ... ke dark plark jbass hery thom kour som ter :P !
Similar topics