sreymomrith wrote::D lolzzzzzzz dai ku kom khoch pek...
:D lolzzzz Dai Ku! y0oh0o eh na khoch, ot khern pa'vot ta'rup te hor,..
sreymomrith wrote::D lolzzzzzzz dai ku kom khoch pek...
Y0oH0o!! wrote:sreymomrith wrote::D lolzzzzzzz dai ku kom khoch pek...
sreymomrith wrote:Y0oH0o!! wrote:sreymomrith wrote::D lolzzzzzzz dai ku kom khoch pek...
ning min pit te kohok ning yiiiiiii
Y0oH0o!! wrote:Jerrygirl wrote:Y0oH0o!! wrote:nimole wrote:kiss plov baek jea 3 douch ot srol mich te hahahahaha
:P :P :P :P :P :P
@ mom me kou plant koot ka hom hery hery jam week end me show oy mer
:D lolzzzzz y0oh0o khan jorl LK ta ma thngai sos, tov na kor khernh ta Stamp ta morng heuy, rers dark ka'pao york tov ouy Mae Mai...Mae Mai nov pteas sin,....
yhooooo trov ka bav ot?? jom krom nis kir trov york bav mork jrok ban os merl tov
:D Baht! trov kar, heuy ber Jerry smark jet juy ous bav tarm y0oh0o nous rith teh la'or, rers barn jrern...
Y0oH0o!! wrote:sreymomrith wrote:Y0oH0o!! wrote:sreymomrith wrote::D lolzzzzzzz dai ku kom khoch pek...
:D mech kor thah min pit, pra'kot nas ot kohok te, phoot phor ter,...
sreymomrith wrote:Y0oH0o!! wrote:sreymomrith wrote:Y0oH0o!! wrote:sreymomrith wrote::D lolzzzzzzz dai ku kom khoch pek...
merl ke yeay yab mong lolzzzzzz
Jerrygirl wrote:Y0oH0o!! wrote:Jerrygirl wrote:Y0oH0o!! wrote:nimole wrote:kiss plov baek jea 3 douch ot srol mich te hahahahaha
:D lolzzzzz y0oh0o khan jorl LK ta ma thngai sos, tov na kor khernh ta Stamp ta morng heuy, rers dark ka'pao york tov ouy Mae Mai...Mae Mai nov pteas sin,....
yhooooo trov ka bav ot?? jom krom nis kir trov york bav mork jrok ban os merl tov
:D Baht! trov kar, heuy ber Jerry smark jet juy ous bav tarm y0oh0o nous rith teh la'or, rers barn jrern...
NONONO, nhom min ach os bav jear 1 te prous nhom mean pearakech kiss bong nimole and my mei pak lolzzzzzzzzzzzzzzzz
Y0oH0o!! wrote:sreymomrith wrote:Y0oH0o!! wrote:sreymomrith wrote:Y0oH0o!! wrote:sreymomrith wrote::D lolzzzzzzz dai ku kom khoch pek...
merl ke yeay yab mong lolzzzzzz
:D yarb nas Dai Ku, y0oh0o Kdarm Keap rorl thngai heuy ot jeur thah y0oh0o khoch teat,..
Y0oH0o!! wrote:Jerrygirl wrote:Y0oH0o!! wrote:Jerrygirl wrote:Y0oH0o!! wrote:nimole wrote:kiss plov baek jea 3 douch ot srol mich te hahahahaha
NONONO, nhom min ach os bav jear 1 te prous nhom mean pearakech kiss bong nimole and my mei pak lolzzzzzzzzzzzzzzzz
:D lolzzzz ot pibark te, Jerry KIzzzzzz ta'leak,...KiZZZZ ta'leak khnong bav tov y0oh0o kor min pibark rers daeh, .....
Jerrygirl wrote:Y0oH0o!! wrote:Jerrygirl wrote:Y0oH0o!! wrote:Jerrygirl wrote:Y0oH0o!! wrote:nimole wrote:kiss plov baek jea 3 douch ot srol mich te hahahahaha
:D lolzzzz ot pibark te, Jerry KIzzzzzz ta'leak,...KiZZZZ ta'leak khnong bav tov y0oh0o kor min pibark rers daeh, .....
min tom nei sos morng huez jong ban rues kloun aeng tov
sreymomrith wrote:sa ey ke nissssssssssss roveam roveam messsssssssssss :P
Y0oH0o!! wrote:sreymomrith wrote:sa ey ke nissssssssssss roveam roveam messsssssssssss :P
:D ot mean ey te Dai Ku, korn kondorl loung tirk mouy nirng kjil, y0oh0o brer ot dael barn te, tor mort la'hoat,...
sreymomrith wrote:Y0oH0o!! wrote:sreymomrith wrote:sa ey ke nissssssssssss roveam roveam messsssssssssss :P
:D ot mean ey te Dai Ku, korn kondorl loung tirk mouy nirng kjil, y0oh0o brer ot dael barn te, tor mort la'hoat,...
maen ning dai ku pukae tor moit nas
Y0oH0o!! wrote:sreymomrith wrote:Y0oH0o!! wrote:sreymomrith wrote:sa ey ke nissssssssssss roveam roveam messsssssssssss :P
maen ning dai ku pukae tor moit nas
:D trov heuy pukae tor mort doch Dai Ku jerng, dea ta khnoch,...
sreymomrith wrote:sa ey ke nissssssssssss roveam roveam messsssssssssss :P
Jerrygirl wrote:sreymomrith wrote:sa ey ke nissssssssssss roveam roveam messsssssssssss :P
jong brab ur dai ko tha knhom rovol min ach jouy ban te :P :P
lolzzzzzzz jirng kor jirng tov .....Jerrygirl wrote:ber min jeng oy tov mix venh jos :P
sreymomrith wrote:lolzzzzzzz jirng kor jirng tov .....Jerrygirl wrote:ber min jeng oy tov mix venh jos :P
trim trov ey ot phong nirng :PJerrygirl wrote:sreymomrith wrote:lolzzzzzzz jirng kor jirng tov .....Jerrygirl wrote:ber min jeng oy tov mix venh jos :P
jeng ban trem trov lolzzzzz
sreymomrith wrote:trim trov ey ot phong nirng :PJerrygirl wrote:sreymomrith wrote:lolzzzzzzz jirng kor jirng tov .....Jerrygirl wrote:ber min jeng oy tov mix venh jos :P
Jerrygirl wrote:sreymomrith wrote:trim trov ey ot phong nirng :PJerrygirl wrote:sreymomrith wrote:lolzzzzzzz jirng kor jirng tov .....Jerrygirl wrote:ber min jeng oy tov mix venh jos :P
jos ber min trov oy kos mix jos yissss
sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:sreymomrith wrote:trim trov ey ot phong nirng :PJerrygirl wrote:sreymomrith wrote:lolzzzzzzz jirng kor jirng tov .....Jerrygirl wrote:ber min jeng oy tov mix venh jos :P
hahahaha ouy khos taing oss nirng lolzzzz :D
Jerrygirl wrote:sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:sreymomrith wrote:trim trov ey ot phong nirng :PJerrygirl wrote:sreymomrith wrote:lolzzzzzzz jirng kor jirng tov .....Jerrygirl wrote:ber min jeng oy tov mix venh jos :P
hahahaha ouy khos taing oss nirng lolzzzz :D
Kos trong na som G va sro dei oy tlai ban deng phong lolzzzzzzzzzzzz
Jerrygirl wrote:jong trov ma kisss n ma hug :P
sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:jong trov ma kisss n ma hug :P
OK ban ter
Jerrygirl wrote:sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:jong trov ma kisss n ma hug :P
OK ban ter
ok ok pamol tuk dak pel yub sin :P :P
Similar topics