Jerrygirl wrote:\\sreymomrith wrote:Yeay s'vet sopheap nas pas dai yok dai pas jerng yok jerng ....
pas komplueng banh phong phong
lolzzzzz kom dal thnak ning ey ....
Jerrygirl wrote:\\sreymomrith wrote:Yeay s'vet sopheap nas pas dai yok dai pas jerng yok jerng ....
nimole wrote:hahahahaha @ jerry ha neng srach tae neak yol kherng te ... tae I jong tell tha kert mok jea koun bross :P :P trov jess krob yarng :D ban satrov teang lai min hean mer ngeay .... chhlean pean .... etc na ja
@ MOM ha nov min torng oss te nov mean ... kom plich rorb som bork thou ren na ..
sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:\\sreymomrith wrote:Yeay s'vet sopheap nas pas dai yok dai pas jerng yok jerng ....
sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:\\sreymomrith wrote:Yeay s'vet sopheap nas pas dai yok dai pas jerng yok jerng ....
Jerrygirl wrote:sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:\\sreymomrith wrote:Yeay s'vet sopheap nas pas dai yok dai pas jerng yok jerng ....
me niyeya pi bong nimole ta not me lolzzzz
sreymomrith wrote:nimole wrote:sreymomrith wrote:nimole wrote:sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:ngab merl pic lok
lolzzzz seuch aneal ey ning... :P
prous pic bong nimole wear red towel nos doch kach jahav nas lolzzzzzzzzz :P :P
jing hor oh maen ter nor yeay s'vet jole jet red..... :P
merl pic tov doch min svet te doch jea tlos bos koit dael neng :P :P :P
yiiiii ke min niyeay reung roup reang na kir koit kom nanh s'vet mao s'vet....
Eh... Hess .. MOM ja knong pel del sei'ta'kick kom pong thlerk jos jeng na nis ke min how tha mao svet te ke how tha jess jai luy skol pi dom lai luy N jess sorn som som jai na ja :P :P
lolzzzzzzzzz merl ke yok les ey na nus jes nas dos sa yeay s'vet...
j'ob morng ha neak pu'kae deng torng nis
yeay s'svet bat ta s'vet ot khernh nirk dal heuy nissssss :P
kom tver barb koit pek mer yiiiiii :Pnimole wrote:sreymomrith wrote:nimole wrote:sreymomrith wrote:nimole wrote:sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:ngab merl pic lok
Eh... Hess .. MOM ja knong pel del sei'ta'kick kom pong thlerk jos jeng na nis ke min how tha mao svet te ke how tha jess jai luy skol pi dom lai luy N jess sorn som som jai na ja :P :P
ber nirk mich min tov joub tov .. ber ke min mok jam me yok javart jorng os pa jrass mok morng :P
Jerrygirl wrote:nimole wrote:hahahahaha @ jerry ha neng srach tae neak yol kherng te ... tae I jong tell tha kert mok jea koun bross :P :P trov jess krob yarng :D ban satrov teang lai min hean mer ngeay .... chhlean pean .... etc na ja
@ MOM ha nov min torng oss te nov mean ... kom plich rorb som bork thou ren na ..
jom merl ke kon pros jeng bong aeng kon srey kir pseng heuz jeng
kan kob sombork turain u huez nis knhom ngai na rok tov kob sombork turian nov hang louk ta pae mdong merl lolzzzzzz
sreymomrith wrote:kom tver barb koit pek mer yiiiiii :Pnimole wrote:sreymomrith wrote:nimole wrote:sreymomrith wrote:nimole wrote:sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:sreymomrith wrote:Jerrygirl wrote:ngab merl pic lok
ber nirk mich min tov joub tov .. ber ke min mok jam me yok javart jorng os pa jrass mok morng :P
Jerrygirl wrote:nimole wrote:Jerrygirl wrote:min deng correction sa ei rehhh jes tae sdab rov yissss
sdab min lir te lolzzz nae .. me tell .. tell tov kraeng tov leng srok kom nert me ey kherng a neng how kror ma ey yart ke serch tov oun LOLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
oh plex tha sdab min lir kos teat, tos kroma min kroma jam janh mork oy see ptal jam nhom tha kror mar or sapot
sreymomrith wrote:@ Yeay S'vet yiiiii nov tha ot tver barb teat.... :D
hahaha moha saen yab mong lolzzzzzz kour ouy anit nas.... :Pnimole wrote:sreymomrith wrote:@ Yeay S'vet yiiiii nov tha ot tver barb teat.... :D
tver bab ey kyom ot torng ban tver ey tic phong kom jort pa kan jun borisot jeng mer
sreymomrith wrote:hahaha moha saen yab mong lolzzzzzz kour ouy anit nas.... :Pnimole wrote:sreymomrith wrote:@ Yeay S'vet yiiiii nov tha ot tver barb teat.... :D
tver bab ey kyom ot torng ban tver ey tic phong kom jort pa kan jun borisot jeng mer
nimole wrote:sreymomrith wrote:hahaha moha saen yab mong lolzzzzzz kour ouy anit nas.... :Pnimole wrote:sreymomrith wrote:@ Yeay S'vet yiiiii nov tha ot tver barb teat.... :D
jo jom reun jo jom reun na jao del jess anet monus jass pnaek plirs plirs na ja
sreymomrith wrote:nimole wrote:sreymomrith wrote:hahaha moha saen yab mong lolzzzzzz kour ouy anit nas.... :Pnimole wrote:sreymomrith wrote:@ Yeay S'vet yiiiii nov tha ot tver barb teat.... :D
lolzzzzzz jas kour ouy anit jing heuy....
lolzzzzzz hahahahaaaaa ey ning?????nimole wrote:sreymomrith wrote:nimole wrote:sreymomrith wrote:hahaha moha saen yab mong lolzzzzzz kour ouy anit nas.... :Pnimole wrote:sreymomrith wrote:@ Yeay S'vet yiiiii nov tha ot tver barb teat.... :D
hahahahaahahaha
sreymomrith wrote:lolzzzzzz hahahahaaaaa ey ning?????nimole wrote:sreymomrith wrote:nimole wrote:sreymomrith wrote:hahaha moha saen yab mong lolzzzzzz kour ouy anit nas.... :Pnimole wrote:sreymomrith wrote:@ Yeay S'vet yiiiii nov tha ot tver barb teat.... :D
hahahahaahahaha
nimole wrote:sreymomrith wrote:lolzzzzzz hahahahaaaaa ey ning?????nimole wrote:sreymomrith wrote:nimole wrote:sreymomrith wrote:hahaha moha saen yab mong lolzzzzzz kour ouy anit nas.... :Pnimole wrote:sreymomrith wrote:@ Yeay S'vet yiiiii nov tha ot tver barb teat.... :D
hahahahaahahaha
pel serch neng kir nirk kherng ter tae lov plich bat hery tha serch reung ey nos LOL ot arorm kiss te thgai nis
sreymomrith wrote:nimole wrote:sreymomrith wrote:lolzzzzzz hahahahaaaaa ey ning?????nimole wrote:sreymomrith wrote:nimole wrote:sreymomrith wrote:hahaha moha saen yab mong lolzzzzzz kour ouy anit nas.... :Pnimole wrote:sreymomrith wrote:@ Yeay S'vet yiiiii nov tha ot tver barb teat.... :D
hahahahaahahaha
pel serch neng kir nirk kherng ter tae lov plich bat hery tha serch reung ey nos LOL ot arorm kiss te thgai nis
Lolzzzzzzzz arom kissssss bat tov na os heuy?????
nimole wrote:sreymomrith wrote:nimole wrote:sreymomrith wrote:lolzzzzzz hahahahaaaaa ey ning?????nimole wrote:sreymomrith wrote:nimole wrote:sreymomrith wrote:hahaha moha saen yab mong lolzzzzzz kour ouy anit nas.... :Pnimole wrote:sreymomrith wrote:@ Yeay S'vet yiiiii nov tha ot tver barb teat.... :D
hahahahaahahaha
tov vacation hery mer tov
sreymomrith wrote:nimole wrote:sreymomrith wrote:nimole wrote:sreymomrith wrote:lolzzzzzz hahahahaaaaa ey ning?????nimole wrote:sreymomrith wrote:nimole wrote:sreymomrith wrote:hahaha moha saen yab mong lolzzzzzz kour ouy anit nas.... :Pnimole wrote:sreymomrith wrote:@ Yeay S'vet yiiiii nov tha ot tver barb teat.... :D
hahahahaahahaha
Tov tae arom te hor?
monus ot tov jea mouy te ey? :P
nimole wrote:sreymomrith wrote:nimole wrote:sreymomrith wrote:nimole wrote:sreymomrith wrote:lolzzzzzz hahahahaaaaa ey ning?????nimole wrote:sreymomrith wrote:nimole wrote:sreymomrith wrote:hahaha moha saen yab mong lolzzzzzz kour ouy anit nas.... :Pnimole wrote:sreymomrith wrote:@ Yeay S'vet yiiiii nov tha ot tver barb teat.... :D
hahahahaahahaha
Tov tae arom te hor?
ke tha ot arom kiss .. kir tae 1 jom nerk ter 1 jom nerk teat nov nis pong chat :P lolz
sreymomrith wrote:nimole wrote:sreymomrith wrote:nimole wrote:sreymomrith wrote:nimole wrote:sreymomrith wrote:lolzzzzzz hahahahaaaaa ey ning?????nimole wrote:sreymomrith wrote:nimole wrote:sreymomrith wrote:hahaha moha saen yab mong lolzzzzzz kour ouy anit nas.... :Pnimole wrote:sreymomrith wrote:@ Yeay S'vet yiiiii nov tha ot tver barb teat.... :D
hahahahaahahaha
Tov tae arom te hor?
ke tha ot arom kiss .. kir tae 1 jom nerk ter 1 jom nerk teat nov nis pong chat :P lolz
lolzzzzz jing te ok jing :P
sreymomrith wrote:OK yeay s'vet no problem hahahahaaaa :D
nimole wrote:sreymomrith wrote:OK yeay s'vet no problem hahahahaaaa :D
os khor hery ot problem teat nis arng nov mean sarong morng
sreymomrith wrote:nimole wrote:sreymomrith wrote:OK yeay s'vet no problem hahahahaaaa :D
lolzzzzz nov mean >>>>GOOD UNDERWEAR dae ter hahahaaaaa
nimole wrote:sreymomrith wrote:nimole wrote:sreymomrith wrote:OK yeay s'vet no problem hahahahaaaa :D
lolzzzzz nov mean >>>>GOOD UNDERWEAR dae ter hahahaaaaa
mer underwear ke sot tae roob tukata .... ot mean arorm l'hery l'hery te hor
nimole wrote:Jerrygirl wrote:nimole wrote:hahahahaha @ jerry ha neng srach tae neak yol kherng te ... tae I jong tell tha kert mok jea koun bross :P :P trov jess krob yarng :D ban satrov teang lai min hean mer ngeay .... chhlean pean .... etc na ja
jom merl ke kon pros jeng bong aeng kon srey kir pseng heuz jeng
kan kob sombork turain u huez nis knhom ngai na rok tov kob sombork turian nov hang louk ta pae mdong merl lolzzzzzz
:yeah: reang kai ... jea reang kai zey kloun touch 1 hery tun ksoy.. tun ksoy lolzzz ... tae ..... + 70 kir rirng morm :D nis ban ka how tha koun zey derm trong krob khnart :P
harng ta pae nov na tov kom plich hos me phong lol
Similar topics