Ravy som sour sok tok cha 44939

Join the forum, it's quick and easy

Ravy som sour sok tok cha 44939
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Ravy som sour sok tok cha

+4
NeakTheakCyclo
Chompey
MjasSnaehSomnop
Ravy Patrick
8 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Ravy som sour sok tok cha Empty Ravy som sour sok tok cha 3rd April 2009, 10:32 pm

Ravy Patrick

Ravy Patrick
LK VIP
LK VIP

Hi all in LK.
tur nak toing oss knear sok tok chang na del? huy noeum knear niyeay pi avai klass huy. kyom chol mork vinh doch chear vil mok bontich. tam ott torn te, som bai te magazine kor ott deang arn dol na del.

kyom ban post pc koun bross roboss kyom roch huy nov knong topic photo.
bur bong bon chong meal som choch nov knong topic photo neang kunh huy.

oh, chit chol chnam khmer huy :D teur nak toing oss knear mean komrong tov wat na del? kyom vinh ott tov wat na te cham sen nov ptass morg.
Happy khmer new year na!
lear sin huy pipross koun cry cry tov huy nov ott ban yu te.
a mouy neang cry dol huy. klean , juss, nom, ........and cryyyyyyyyy.
bye maen tan huy.
see u sa aek teart. orb

2Ravy som sour sok tok cha Empty Re: Ravy som sour sok tok cha 3rd April 2009, 11:36 pm

MjasSnaehSomnop

Webmaster
Webmaster

sousdey paoun srey
bong good good tei
pourk yeung nov niss kir niyeay pi nis pi nos min derng ei klas phorng tei lolzzzz kir jab chhay na paoun srey .
heuy sok pheap paoun mech dae ?
teub chlang tonlé sorsaiy kjey kom tver ka avey jreun heuy thngon

baby neng poukae yom jak karaoke oy kei sdab tov :D

kei yom prohel klach mak kei sngat pek onjerng kei yom tver jea dontrey oy mak kei sdab klas hehehehe

Take care paoun srey

http://www.lovekhmer.com/h32-pheaksdeysnaeh

3Ravy som sour sok tok cha Empty Re: Ravy som sour sok tok cha 4th April 2009, 12:20 am

Chompey

Chompey
LK VIP
LK VIP

Very Happy Ravy ban thu jeang mon rer nov? khyom ban merl rub thot robos patrick hery,ke thom chrern hery.
Happy khmer new year,
pka1
All the best wishes to you and your family. take care sister! besdoung

http://bradlinda.hi5.com

4Ravy som sour sok tok cha Empty Re: Ravy som sour sok tok cha 4th April 2009, 1:31 am

NeakTheakCyclo

NeakTheakCyclo
LK VIP
LK VIP

soursday paoun srey sok sabay jea tei kon bross paoun sangha na good bong som sorsae
sok sabay na :D

Last edited by darakhmer2009 on 4th April 2009, 5:08 am; edited 1 time in total

https://www.youtube.com/user/Darakhmer2oo9

5Ravy som sour sok tok cha Empty Re: Ravy som sour sok tok cha 4th April 2009, 5:06 am

KAP ANG

KAP ANG
Administrator
Administrator

congradulation ravy...ban bottra moy huey... :D
tov rork merl pic tik sen..

https://www.dailymotion.com/7wonder

6Ravy som sour sok tok cha Empty Re: Ravy som sour sok tok cha 4th April 2009, 8:30 am

sweet_lovely

sweet_lovely
Administrator
Administrator

love sour sdey ravy sok tok yang na der ning houy sok pheap ott ey te hor?rik reay svakum del ban trolob mor vinh :pka: terb orb love

http://sweetlovely.hi5.com

7Ravy som sour sok tok cha Empty Re: Ravy som sour sok tok cha 4th April 2009, 11:04 am

khmerkondal

khmerkondal
Movie Poster
Movie Poster

8Ravy som sour sok tok cha Empty Re: Ravy som sour sok tok cha 4th April 2009, 11:26 pm

Ravy Patrick

Ravy Patrick
LK VIP
LK VIP

@~*Dane*~@ wrote:sousdey paoun srey
bong good good tei
pourk yeung nov niss kir niyeay pi nis pi nos min derng ei klas phorng tei lolzzzz kir jab chhay na paoun srey .
heuy sok pheap paoun mech dae ?
teub chlang tonlé sorsaiy kjey kom tver ka avey jreun heuy thngon

baby neng poukae yom jak karaoke oy kei sdab tov :D

kei yom prohel klach mak kei sngat pek onjerng kei yom tver jea dontrey oy mak kei sdab klas hehehehe

Take care paoun srey

chass arkun bong chrean del ban youy romleak dol kyom but kyom thlob te tve nis tve noss, dol pel kunh aei aei tiuss chass te chong tve.
em kyom jak karaoke ouy him sdab ral leuk neang bong srey, kir pel del kyom bombov him. he likes it. koun niss sleep pel thagei srol nas dol pel morng 6pm tov yab nas bong euy. cham te bai tov. Very Happy

oh, kyom nov cham kal bong thlob brab kyom pi reung del bong chlong tonle huy pet sour bong tha jak thnam ott? bong tha cham sin. dol pel kyom vinh nurse sour tha chong jak thnam kom ouy chur ott ? kyom tha cham meal sin pipross meal tov douy chear ott aei del? :D
dol pel baek tirk ploss tov , bong auy help kyom pong chur dol kor.
kyom chrobach kor aov husband kyom. he tha ott deang tve mich te tol te cham doctor mork sin pipross he trov jak ouy ke 3 nak teart teub ban mork dol kyom. he tha relax sin tov. relax sa aei chur chong slab tov huy.
seuch

9Ravy som sour sok tok cha Empty Re: Ravy som sour sok tok cha 4th April 2009, 11:29 pm

Ravy Patrick

Ravy Patrick
LK VIP
LK VIP

cuthbertson wrote:Very Happy Ravy ban thu jeang mon rer nov? khyom ban merl rub thot robos patrick hery,ke thom chrern hery.
Happy khmer new year,
pka1
All the best wishes to you and your family. take care sister! besdoung

yes, ban tur chrean huy. it is better than before. the frist day doch chear jab . kyom kit tha coz nis kir chear koun dombong teub reung chale chla bontich. now doch chear better coz patrick doch chear reung triss bontich.
thank you for you wish.
happy khmer new year to you and you family.

10Ravy som sour sok tok cha Empty Re: Ravy som sour sok tok cha 4th April 2009, 11:31 pm

Ravy Patrick

Ravy Patrick
LK VIP
LK VIP

darakhmer2009 wrote:soursday paoun srey sok sabay jea tei kon bross paoun sangha na good bong som sorsae

soursday bong bross. kyom sok tok chear te kron te tired bontich. ott ban sleep yom
arkun del ban sorseur . kyom kit tha cham meal dol thom tich teart teub deang tha songha rur kor ott? nov toch cheang meal tov chass te cute hoey.

11Ravy som sour sok tok cha Empty Re: Ravy som sour sok tok cha 4th April 2009, 11:32 pm

Ravy Patrick

Ravy Patrick
LK VIP
LK VIP

KAP ANG wrote:congradulation ravy...ban bottra moy huey... :D
tov rork merl pic tik sen..

arkun na kap ang. he is the frist baby. love

12Ravy som sour sok tok cha Empty Re: Ravy som sour sok tok cha 4th April 2009, 11:33 pm

Ravy Patrick

Ravy Patrick
LK VIP
LK VIP

sweet_lovely wrote:love sour sdey ravy sok tok yang na der ning houy sok pheap ott ey te hor?rik reay svakum del ban trolob mor vinh :pka: terb orb love

sokapheab kyom ban broseur leung huy teub hean jol lk vinh :D
but nov ju doch mon ott ban te. kon cry pek.

13Ravy som sour sok tok cha Empty Re: Ravy som sour sok tok cha 4th April 2009, 11:34 pm

Ravy Patrick

Ravy Patrick
LK VIP
LK VIP

khmerkondal wrote:
Ravy som sour sok tok cha 19
KhmerComments.com

:thanks1: sok sabaj te kk?

14Ravy som sour sok tok cha Empty Re: Ravy som sour sok tok cha 5th April 2009, 12:32 am

khmerkondal

khmerkondal
Movie Poster
Movie Poster

baht soksabaiy thomada te Ravy
joss Ravy venh nous soktuk yang na dae ?
onh nov sok sok srap tae mean bottra muoy heuy
hummmm so cuties min deung jea mok douch na ke phong
ber min dael kheunh svamey phong , any way congratulation Ravy.

15Ravy som sour sok tok cha Empty Re: Ravy som sour sok tok cha 5th April 2009, 8:35 am

Guest

Anonymous
Guest

Ravy sour kyom dae ort nerng Question Ber ort ban sour te, kyom kor min hean chleuy tha kyom sok sabai dae na. :P

Kal na ban bongkork kon komlos, Ravy? :D

16Ravy som sour sok tok cha Empty Re: Ravy som sour sok tok cha 6th April 2009, 4:17 pm

samoeunkh

New Active
New Active

mic Hi khmer group!
How are you all ? we are khmer at other countries but we are miss khmer people so we join in this room because this is khmer room(srolanh khmer) but some khmer at korea likes write in korea langauge so much. why? so it should be(srolanh korea)
i am sorry ,
frome khmer nov pteh khe!!!!!!!!!!!!!!!!

17Ravy som sour sok tok cha Empty Re: Ravy som sour sok tok cha 6th April 2009, 11:50 pm

NeakTheakCyclo

NeakTheakCyclo
LK VIP
LK VIP

prettyravy wrote:
darakhmer2009 wrote:soursday paoun srey sok sabay jea tei kon bross paoun sangha na good bong som sorsae

soursday bong bross. kyom sok tok chear te kron te tired bontich. ott ban sleep yom
arkun del ban sorseur . kyom kit tha cham meal dol thom tich teart teub deang tha songha rur kor ott? nov toch cheang meal tov chass te cute hoey.

hahahhaa Very Happy pron preap leuk tourasab srey srey call mok tov hihihihihi
hihihih ott ban sleep min men mok pi baby tei deung hahhahahaha
bong nieuy leng tei :D

https://www.youtube.com/user/Darakhmer2oo9

18Ravy som sour sok tok cha Empty Re: Ravy som sour sok tok cha 7th April 2009, 3:52 am

sweet_lovely

sweet_lovely
Administrator
Administrator

love oh ban lir jing la'or nas na ravy som ther rak sa sok pheap phong terb orb love
prettyravy wrote:
sweet_lovely wrote:love sour sdey ravy sok tok yang na der ning houy sok pheap ott ey te hor?rik reay svakum del ban trolob mor vinh :pka: terb orb love

sokapheab kyom ban broseur leung huy teub hean jol lk vinh :D
but nov ju doch mon ott ban te. kon cry pek.

http://sweetlovely.hi5.com

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]